iso של לינוקס בורטואל בוקס
-
@חיים-כהן-1 אמר בiso של לינוקס בורטואל בוקס:
מקסימום לוחצים ע"ז ignore changes and exit ויוצאים בלי שום שינוי
לחצתי על זה עכשיו נראה שמעלה את הוינדוס נחכה ונראה שעולה תקין
-
@bbn אמר בiso של לינוקס בורטואל בוקס:
@מישהו12 אמר בiso של לינוקס בורטואל בוקס:
איזה מתח!
ממש סרט מתח
אני הולך להכין פופקורון שניה

זה פשוט לא מחשב שלי אלא ציבורי שהמנהל של החדר מחשבים רצה שנעשה לנו וירטואל בוקס אבל פחדתי על המחשב
-
@מישהו12 אמר בiso של לינוקס בורטואל בוקס:
איזה מתח!
ממש סרט מתח
אני הולך להכין פופקורון שניה

זה פשוט לא מחשב שלי אלא ציבורי שהמנהל של החדר מחשבים רצה שנעשה לנו וירטואל בוקס אבל פחדתי על המחשב
-
@מישהו12 וואו ממש הרגעת אותי הייתי כבר בלחץ
@חיים-כהן-1 אמר בiso של לינוקס בורטואל בוקס:
@מישהו12 וואו ממש הרגעת אותי הייתי כבר בלחץ
זהו.אני כותב עכשיו מהמחשב ההרפתקני
-
@מישהו12 מקסימום אם עושים שינוי בביוס ויש חלילה תקלה
תמיד אפשר לאפס אותואיך?
-
@bbn
אני רוצה להריץ xp
איך אני מטפל בביוס (צילומי מסך? סרטונים?) כי אני רוצה וכמובן מעלה ליFailed to open a session for the virtual machine windows xp. The native API dll was not found (C:\Windows\system32\WinHvPlatform.dll) (VERR_NEM_NOT_AVAILABLE). VT-x is disabled in the BIOS for all CPU modes (VERR_VMX_MSR_ALL_VMX_DISABLED). Result Code: E_FAIL (0x80004005) Component: ConsoleWrap Interface: IConsole {872da645-4a9b-1727-bee2-5585105b9eed} -
@bbn
אני רוצה להריץ xp
איך אני מטפל בביוס (צילומי מסך? סרטונים?) כי אני רוצה וכמובן מעלה ליFailed to open a session for the virtual machine windows xp. The native API dll was not found (C:\Windows\system32\WinHvPlatform.dll) (VERR_NEM_NOT_AVAILABLE). VT-x is disabled in the BIOS for all CPU modes (VERR_VMX_MSR_ALL_VMX_DISABLED). Result Code: E_FAIL (0x80004005) Component: ConsoleWrap Interface: IConsole {872da645-4a9b-1727-bee2-5585105b9eed} -
@מישהו12 אתה ניכנס לביוס ללשונית בוט
ושם אמור להיות לך הגדרה של סדר עלית הכוננים , ותבחר את מה שאתה רוצה להעלות ראשון -
@מישהו12 אתה ניכנס לביוס ללשונית בוט
ושם אמור להיות לך הגדרה של סדר עלית הכוננים , ותבחר את מה שאתה רוצה להעלות ראשוןוירטואל בוקס-צריך לאשר וירטואליזציה...
מה כאן?

f10? -
@מישהו12 תחזור חזרה כנס לסיסתם F11 ותעלה צילום
בדקתי בשבילך בפעם האחרונה שהייתי בביוס ומצאתי אתת ההגדרה
אז תעלה לי צילומים ואני יראה לךפוסט זה נמחק! -
אני עובד מסרטון הדרכה שלא הכל ברור לי....
איך מהמצב הזה אח"כ יוצאים ושומרים? (השאלה הקודמת עוד לא הבנתי)

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות