המלצה | אפליקציית חייגן - הכי טובה שמצאתי - ממליץ
-
@ITAMAR25 כתב בהמלצה | אפליקציית חייגן - הכי טובה שמצאתי - ממליץ:
1 א"א לשנות ווליום תוך כדי שיחה (בעיקרון יש אופציה להוסיף כפתור של שינוי ווליום אבל זה מוסיף לי בפועל רמקול ולא שינוי ווליום. ואם אני מוסיף גם רמקול וגם שינוי ווליום זה מציג לי פעמיים רמקול) - כמובן שבמכשירים עם כפתורי ווליום בצד אין את הבעיה הזאת ולכן בF22 זה לא בעיה אלא רק בF21
2 אם התקשרתי מס' פעמים לאותו מס' זה מציג לי ביומן שיחות כל שיחה בנפרד ולא מצאתי הגדרה שעושה שכל השיחות עם אותו מס' שהתבצעו בצורה רצופה (בלי שיחה עם מס' אחר באמצע) יהיו באותה שורה ורק ע"י לחיצה אפשר לראות את פירוט השיחות (במקורי יש את זה וזה מאוד נח) - זה דבר שממש מוזר שלא קיים האופציה הזאת בהגדרות
3 במקורי זה מראה את השיחות שלא נענו שעדיין לא ראיתי אותם בצורה מודגשת מה שמאוד עוזר לראות מה השיחות שלא נענו פה לא מצאתי אפשרות לעשות את זה.
בקשר לבעיית הוווליום אז יש לך בווילון שינוי עוצמת הווליום[ גם .. תוך כדי שיחה..!]
בקשר לבעיית ההצגת שיחות אחרונות בשורה אחת במקום סדר כרונולוגי:
אז בוודאות יש לזה לשונית בהגדרות. תחפש. ובעבר.... כשעוד לא נפרדתי מהשיאומי שלי.. עברתי להישתמש בטרו בעיקר בשביל הסיבה הזאת [וגם בשביל החיפוש ה'מוזר' של האנשי קשר כמו בנוקיה...] וכל פעם שקרסה האפליקציה וחזרו ההגדרות לברירת מחדל.. היתי צריך לשוב ולהיתבוסס בהררי ההגדרות והאופציות וכו..., עד שעשיתי גיבוי להגדרות [דרך הא.פ.ק ! ] וזה לא עבד וכו . עד שהישיבה הודיעה שמי שעוזב את השיאומי מקבל כשר חילופי.... קיצער : סיפורים-לפרטי...בקשר לבעיית השיחות שלא נענו : אתה יכול לבחור בעיצובים צבא אדום לשיחות שלא נענו וצורה של חץ וכו , תסתכל בלשוניות. הכל שם....
-
@פור-יוכנראה עניין של גירסה. כאמור אני כבר מעל שנה וודאי, לא משתמש בשיאומי . אבל עד כמה שזכור לי פשוט תוך כדי השיחה גוללים את הווילון למטה ויש אפשרות להנמיך/להגביר ווליום או לשנות את תאורת המסך. שם.
ובמקשים אפשר להגדיר עכבר ושם לשנות את הוויום אבל פחות נח. בשיאומי מקשים השתמשתי בתור אפק משנית לחייגן הרגיל , ורק בשביל לסדר ולסנן ביומן שיחות . מקווה שהובנתי ושאני זוכר טוב..
כאמור יכול להיות עניין של גרסה.