המלצה | אפליקציית חייגן - הכי טובה שמצאתי - ממליץ
-
@חטח כתב בהמלצה | אפליקציית חייגן - הכי טובה שמצאתי - ממליץ:
אתה יכול להעלות? (Zip)
@דודי-ענהאל אפשרי?
-
@עם-ישראל-חיי הוא נתן לי קישור לדרייב, אבל עדיין אין לי גישה.
כשהוא יתן לי אם זה לא יהיה כבד בלנ"ד אני יעלה בזיפ -
@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | אפליקציית חייגן - הכי טובה שמצאתי - ממליץ:
נכון שזו אפליקציה פשוטה, אבל ת'כלס אנחנו משתמשים בה הכי הרבה...
--בעיקר לבעלי מכשירי חצי טאצ'--
אני עם שיאומי F21 PRO, ועברתי על המממון אפליקציות חייגן (Dialer) ואנשי קשר, באף אחת לא מצאתי את כל מה שחיפשתי באופן מושלם, ותמיד היתה חסרה לי איזו הגדרה.
כעת מצאתי סופסוף את מבוקשי: האפליקציה: True Dialerבאמת תותחית! תודה רבה על השיתוף!
-
@דודי-ענהאל אז התקנתי אותה ובאמת מדובר באפליקצייה מצוינת
יש כמה חסרונות שלא מצאתי להם פתרון אשמח אם תאמר לי אם פספסתי משהו בהגדרות ובאמת יש איך לסדר את זה1 א"א לשנות ווליום תוך כדי שיחה (בעיקרון יש אופציה להוסיף כפתור של שינוי ווליום אבל זה מוסיף לי בפועל רמקול ולא שינוי ווליום. ואם אני מוסיף גם רמקול וגם שינוי ווליום זה מציג לי פעמיים רמקול) - כמובן שבמכשירים עם כפתורי ווליום בצד אין את הבעיה הזאת ולכן בF22 זה לא בעיה אלא רק בF21
2 אם התקשרתי מס' פעמים לאותו מס' זה מציג לי ביומן שיחות כל שיחה בנפרד ולא מצאתי הגדרה שעושה שכל השיחות עם אותו מס' שהתבצעו בצורה רצופה (בלי שיחה עם מס' אחר באמצע) יהיו באותה שורה ורק ע"י לחיצה אפשר לראות את פירוט השיחות (במקורי יש את זה וזה מאוד נח) - זה דבר שממש מוזר שלא קיים האופציה הזאת בהגדרות
3 במקורי זה מראה את השיחות שלא נענו שעדיין לא ראיתי אותם בצורה מודגשת מה שמאוד עוזר לראות מה השיחות שלא נענו פה לא מצאתי אפשרות לעשות את זה.
4 הקלטת שיחות מקליטה רק את הצד שלי ולא את הצד השני
5 א"א לנתק את השיחה ע"י המקש הפיזי אלא רק במסך (יש גרסאות שבהם בכל מקום שנמצאים לחיצה על מקש הניתוק מנתקת את השיחה אז שם ככה"נ אין את הבעיה הזאת אבל אצלי אם לא נמצאים במסך השיחה (המקורי) זה מכבה את המסך ולא מנתק)
אשמח אם יש למישהו פתרונות להנ"ל (חלק מהדברים אפשר לפתור ע"י שימוש במסך השיחה המקורי אבל אז מאבדים חלק מהמעלות של החייגן)
-
כעת מצאתי סופסוף את מבוקשי: האפליקציה: True Dialer
לא יודע למה כעת, כי בדצמבר הקרוב אחגוג 3 שנים לאפליקציה הזו בחצי טאצ' שלי...
וכל חבריי זכו לטעום ממנה או לעבור אליה סופית...
חשבתי שהיא די מופצת...
תיהנה -
@YOLEVI
כמה מהבעיות שציינת קשורות לגירסה שיש לך (וגם לגירסה שיש לי יש את אותן בעיות)
למשל שינוי ווליום וניתוק שיחה (ולחבר עם גירסה אחרת עובד מעולה), הקלטת שיחות אולי קשורה לרוט כי אצלי עובד מצוין, ואצלי כמובן מציג כמה שיחות תחת אותה שורה ובלחיצה מוצג פירוט, לדעתי תנבור בהגדרות ותמצא פתרון לזה.
לגבי הדגשה זה עניין שתצטרך להתרגל אליו, לא כל כך הפריע לי עד היום...
הכי הפריע לי זה הניתוק שיחה. -
@דודי-ענהאל אפשר לינק לגוגל פליי?
אני לא מוצא את זה...
-
@יוסף-אלחנן כתב בהמלצה | אפליקציית חייגן - הכי טובה שמצאתי - ממליץ:
@דודי-ענהאל אפשר לינק לגוגל פליי?
אני לא מוצא את זה...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free&hl=en&pli=1
-
@מרכז יש לי רוט אבל האפליקציה לא מבקשת גישת רוט בכלל
@מרכז כתב בהמלצה | אפליקציית חייגן - הכי טובה שמצאתי - ממליץ:
ואצלי כמובן מציג כמה שיחות תחת אותה שורה ובלחיצה מוצג פירוט
ממש היה מחוזר לי שלא מצאתי בהגדרות יש לך מושג איפה בדיוק? כי די נברתי ולא מצאתי...
@מרכז כתב בהמלצה | אפליקציית חייגן - הכי טובה שמצאתי - ממליץ:
הכי הפריע לי זה הניתוק שיחה.
כן זה ממש מפריע השאלה אם אני יכול לשנות את זה בגרסה שנמצאת אצלי כרגע...
אגב עשיתי אותה אפליקציית מערכת כדי שגם כשהיא סגורה היא תקבל שיחות
-
@YOLEVI כתב בהמלצה | אפליקציית חייגן - הכי טובה שמצאתי - ממליץ:
@דודי-ענהאל אז התקנתי אותה ובאמת מדובר באפליקצייה מצוינת
יש כמה חסרונות שלא מצאתי להם פתרון אשמח אם תאמר לי אם פספסתי משהו בהגדרות ובאמת יש איך לסדר את זה1 א"א לשנות ווליום תוך כדי שיחה (בעיקרון יש אופציה להוסיף כפתור של שינוי ווליום אבל זה מוסיף לי בפועל רמקול ולא שינוי ווליום. ואם אני מוסיף גם רמקול וגם שינוי ווליום זה מציג לי פעמיים רמקול) - כמובן שבמכשירים עם כפתורי ווליום בצד אין את הבעיה הזאת ולכן בF22 זה לא בעיה אלא רק בF21
2 אם התקשרתי מס' פעמים לאותו מס' זה מציג לי ביומן שיחות כל שיחה בנפרד ולא מצאתי הגדרה שעושה שכל השיחות עם אותו מס' שהתבצעו בצורה רצופה (בלי שיחה עם מס' אחר באמצע) יהיו באותה שורה ורק ע"י לחיצה אפשר לראות את פירוט השיחות (במקורי יש את זה וזה מאוד נח) - זה דבר שממש מוזר שלא קיים האופציה הזאת בהגדרות
3 במקורי זה מראה את השיחות שלא נענו שעדיין לא ראיתי אותם בצורה מודגשת מה שמאוד עוזר לראות מה השיחות שלא נענו פה לא מצאתי אפשרות לעשות את זה.
4 הקלטת שיחות מקליטה רק את הצד שלי ולא את הצד השני
5 א"א לנתק את השיחה ע"י המקש הפיזי אלא רק במסך (יש גרסאות שבהם בכל מקום שנמצאים לחיצה על מקש הניתוק מנתקת את השיחה אז שם ככה"נ אין את הבעיה הזאת אבל אצלי אם לא נמצאים במסך השיחה (המקורי) זה מכבה את המסך ולא מנתק)
אשמח אם יש למישהו פתרונות להנ"ל (חלק מהדברים אפשר לפתור ע"י שימוש במסך השיחה המקורי אבל אז מאבדים חלק מהמעלות של החייגן)
לבעיה -1- יש לי פתרון:
אתה יכול לעשות כפתור צף - דרך מאקרו-דרויד שברגע שמתחילה שיחה הוא יופיע.
או דרך קיצורי מקשים, שברגע שתלחץ על מקש-ניווט למעלה- יגביר ווליום וכן להיפך (לא ניסיתי אבל אין סיבה שלא יעבוד).
2. אני לא בטוח שהבנתי את כוונתך, אבל מה שהצלחתי להבין זה שמפריע לך שלא רואים את כל היומן שיחות מורחב, ורק רואים אנשי קשר (- שבלחיצה ארוכה על כל איש קשר נפתח חלון אפשרויות וזה נותן לי אפשרות לצפות בהסטורית שיחות מלאה), ואילו אתה - רוצה לראות את השיחות מוצגות באופן מורחב כבר בהתחלה, אם זו בעיתך, אני באמת לא כ"כ מבין אותך, כי מה שהם עשו הוא הרבה הרבה יותר מנוח ומסודר מאפ' ברירת מחדל של שיאומי!
3. לא מבין למה אין לך אפשרות, ברגע שאתה נכנס ליומן שיחות אתה רואה מי בצבע אדום וזה שיחה שלא נענתה.
4. הקלטת השיחות(אצלי בכל אופן -) היא מוטמעת במכשיר - ולא קשורה בכלל לאפליקציה הזו.
5. טוב, זה כנראה קשור לגירסא שלך, כי אצלי אפשר ע"י מקש הניתוק לנתק את השיחה, בכל מצב במכשיר. -
אני לא בטוח שהבנתי את כוונתך
אכן לא הבנת
אם אני מתקשר אליך פעמיים רצוף אני לא רוצה לראות ביומן שתי שורות נפרדות אלא שורה אחת עם הסיפרה 2 ליד ורק כשאני נכנס לפירוט אני אראה פירוט של כל אחת מהם@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | אפליקציית חייגן - הכי טובה שמצאתי - ממליץ:
אתה יכול לעשות כפתור צף
חשבתי על זה אבל לא תמיד זה עובד וגם זה נשאר גם ביציאה מהחייגן אם השיחה עדיין פעילה וזה מפריע לשימוש במכשיר
אתה רואה מי בצבע אדום וזה שיחה שלא נענתה
כמובן, אני רוצה לראות מה השיחות של נענו שעדיין לא ראיתי אותם וזה היה מודגש בחייגן המקורי
הקלטת השיחות(אצלי בכל אופן -) היא מוטמעת במכשיר - ולא קשורה בכלל לאפליקציה הזו.
אתה בטוח??? זה רק אם אתה משתמש במסך השיחה המקורי וזה לא יעבוד עם מסך השיחה של האפליקציה, תבדוק אם זה באמת מקליט לך אני כמעט בטוח שלא
זה כנראה קשור לגירסא שלך, כי אצלי אפשר ע"י מקש הניתוק לנתק את השיחה, בכל מצב במכשיר.
זה מה שכתבתי, בעיקרון שלי זה מעלה אבל זה חיסרון בשימוש עם חייגן אחר...
-
@דודי-ענהאל מישהו יודע למה ביאנג האפליקצייה קורסת?
-
@אליעזר-לוי כי זה לא מתאים לאנדרואיד 4, לכאורה...
-
@יוסף-אלחנן אבל זה כן מתאים, וזה גם מותקן. זה פשוט קורס כמעט בכל פעולה
-
@אליעזר-לוי זה שזה מותקן זה לא אומר שזה מתאים...
מי אמר לך שזה מתאים?
-
@YOLEVI
הבנתי אותך, אנסה לחפש לזה פיתרון בעז"ה.@YOLEVI כתב בהמלצה | אפליקציית חייגן - הכי טובה שמצאתי - ממליץ:
חשבתי על זה אבל לא תמיד זה עובד וגם זה נשאר גם ביציאה מהחייגן אם השיחה עדיין פעילה וזה מפריע לשימוש במכשיר
אפשר לסדר את זה בהגדרות של המאקרו - תחפש...