שיתוף | חנות אפליקציות כשרה משוכללת מאד jStore
-
@mefateach כתב בשיתוף | חנות אפליקציות כשרה משוכללת מאד jStore:
לא הבנתי, למה שבן אדם ישים לעצמו חסימה עם אפשרות פריצה החסימה לא נועדה ל״הראות״
לי יש רימון וזה מה שאני אומר לכל מי ששואל אותי מה הרעיון של הסינון אם אתה יכול לבטל ברגע- אני שם סינון מרצוני החופשי כי אני לא רוצה לראות סתם ככה את כל הזועמה שדוחפים לי לפנים ולמחשבה שם בחוץ מה הקטע ומה הרעיון, אם אני צריך משהו ספציפי אתר או אפליקציה אני פותח
אני חושב שיש כאן עוד הרבה בפורום שככה חיים
כמובן שאני לא חושב שמותר... אלא בהתחשב במצב שלי זה הכי אידאלי... -
@אליר325000 ברור שאתה לא אמור לפרסם את הקוד מקור (זאת אומרת מצידך כי עבדת עליו) אבל לא הבנתי למה זה אמור לפגוע בסינון זה שהוא קוד פתוח
-
@mefateach אתה יודע איך משחררים את האפליקצייה ממצב מנהל מערכת?
-
@אליר325000 כתב בשיתוף | חנות אפליקציות כשרה משוכללת מאד jStore:
@mefateach אתה יודע איך משחררים את האפליקצייה ממצב מנהל מערכת?
אתה מוסיף ככפתור שעושה את זה
ומי שיוריד את הקוד מגיט לא יכול כי אין לו את החתימה שלך -
מתחשק לי לבנות פרויקט בקוד פתוח במקום שכל יומיים יצוץ סינון חדש עם חנות חדשה הבעיה שכרגע אני עובד (יותר נכון ה ai עובד בשבילי
) על פרויקט הרבה יותר מורכב, אני מנסה לבנות סינון תמונות בדומה לשל נטפרי רק שהתוכנית זה שזה יעבוד על ai בתוספת דיווח של משתמשים (למשתמשים ללא סינון תמונות בלבד.........):
דירבלאק אתה עוצר את הפרוייקט הזה באמצע הפעם עד הסוף (אם אתה צריך עזרה...)
-
@זונדל כתב בשיתוף | חנות אפליקציות כשרה משוכללת מאד jStore:
מתחשק לי לבנות פרויקט בקוד פתוח במקום שכל יומיים יצוץ סינון חדש עם חנות חדשה הבעיה שכרגע אני עובד (יותר נכון ה ai עובד בשבילי
) על פרויקט הרבה יותר מורכב, אני מנסה לבנות סינון תמונות בדומה לשל נטפרי רק שהתוכנית זה שזה יעבוד על ai בתוספת דיווח של משתמשים (למשתמשים ללא סינון תמונות בלבד.........):
דירבלאק אתה עוצר את הפרוייקט הזה באמצע הפעם עד הסוף (אם אתה צריך עזרה...)
לא הצלחתי להתאפק..
-
@מתושלח-הבבלי וואלה שכחתי מהחתימה, נקודה נכונה
-
-
@אזולאי כתב בשיתוף | חנות אפליקציות כשרה משוכללת מאד jStore:
@mefateach כתב
דבר עם gemini
לפני שנתיים וחצי, מה ההשוואה...
באמת אז מי שניסה לפתח עם ai יצא בידיים ריקות...
הבעיה של הרבה מפתחים היא שנתקע להם בראש שאי אפשר לתכנת עם ai ועד היום הם צועקים את זה, אבל @mefateach לשמחתינו לא לוקה בתופעה זו...
-
@א-מ-ד כתב בשיתוף | חנות אפליקציות כשרה משוכללת מאד jStore:
@mefateach כתב
דבר עם gemini
הבעיה של הרבה מפתחים היא שנתקע להם בראש שאי אפשר לתכנת עם ai ועד היום הם צועקים את זה, אבל @mefateach לשמחתינו לא לוקה בתופעה זו...
תנסה לפתח איתו אפליקציית נייטיב של מחשבון לאנדרואיד
הוא יודע לעשות הרבה וואו אבל הכל זה ווב ואפליקציות ווב בקיצור JS -
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | חנות אפליקציות כשרה משוכללת מאד jStore:
@א-מ-ד כתב בשיתוף | חנות אפליקציות כשרה משוכללת מאד jStore:
@mefateach כתב
דבר עם gemini
תנסה לפתח איתו אפליקציית נייטיב של מחשבון לאנדרואיד
הוא יודע לעשות הרבה וואו אבל הכל זה ווב ואפליקציות ווב בקיצור JSלא יודע, אני נעזר בו המון באפליקציות שאני בונה, לא לכתיבת קודים אלא בעיקר לתכנון סכמה ועוד, אבל בפעמים שניסיתי להתקשקש איתו יצאו לי תוצאות מאוד יפות
-
@אליר325000 @mefateach אפרופו סינון לאייפון, זה מה שקיבלתי היום במייל משירות הלקוחות של הסינון שלי (הערסט):
בס״דיום שלישי, י׳ בניסן תשפ"ה.
הודעת ועדת הרבנים המפקחת:
לציבור החרדי הקדוש – אזהרה חמורה!
לאחר חקירה מעמיקה ומתמשכת, ובשיתוף פעולה עם מומחים לדבר, אנשי מקצוע בתחום האבטחה הדיגיטלית, ורבנים מורי הוראה מן השורה הראשונה – הננו מודיעים בזאת בצער ובכאב, אך בתקיפות נחושה:
חל איסור מוחלט להשתמש או להסתמך על שירותי חברת "הערסט"
התברר לנו באופן שאינו משתמע לשתי פנים:מערכות ההגנה של החברה לוקות בכשלים חמורים, ומותירות את המשתמשים באופן פרוץ לחשיפה לתכנים מסוכנים ומושחתים רח"ל.
מתן שירות סינון בכאילו – תוך הטעיית הציבור כאילו מדובר בהגנה מהודקת – מהווה פיקוח נפש רוחני ממשי.
נעשתה פנייה לחברה לדרוש תיקון והידוק הפיקוח – ונענתה בשלילה או התעלמות.
נושא באחריות: מר עמרי לאופר
האחריות לכשלים החמורים רובצת לכאורה לפתחו של מר עמרי לאופר אשר קיבל כספים מן הציבור החרדי, ופעל – לפי טענות שהגיעו לפתחנו – בדרכי מרמה והונאה:איסוף כספים תחת מצג שווא של "הגנה" – כאשר בפועל לא הייתה כל הגנה מהותית.
ניסיונות הסתרה ושיבוש של הליכי פיקוח מצד הרבנים.
הפסקת שיתוף פעולה עם תשתית ההגנה המרכזית, אשר סיפקה את ליבת ההגנה, תוך הפקרת כלל המשתמשים.
לא נוכל לפרט בשלב זה את מלוא חומרת המעשים, אך יש בפנינו מידע המעלה חשש ממשי לעבירות בעלות אופי פלילי לכאורה, לרבות ניהול כספים בניגוד לחוק, פגיעה בפרטיות, והונאה צרכנית. נבצר מאיתנו לנקוט עמדה נחרצת בעניינים אלו, אך הנושא הועבר לגורמים מוסמכים לבירור מעמיק.הנושא הועבר לבחינה משפטית מוסמכת.
הכרעת הרבנים:
בהתייעצות עם בתי גדולי ישראל, ובהסתמך על פסק הלכה מובהק:אסור להחזיק במכשיר עם שירות "הערסט" בשום פנים ואופן.
יש להסיר את השירות מיד, ולמנוע תקלה חמורה בנפש ובבית.הנחיות להסרת שירות "הערסט" מהמכשיר
לצורך הסרת השירות באופן ידני מן המכשיר, יש לבצע את הפעולות הבאות:כניסה אל הגדרות (Settings) של המכשיר.
בחירה בקטגוריה כללי (General).
גלילה אל ניהול מכשירים ו-VPN (Device Management / VPN & Device Management).
כניסה לפרופיל המופיע תחת שם החברה (The ARS).
הקשה על "הסר ניהול" (Remove Management) ואישור.
פעולה זו תסיר את הגבלות השליטה של הערסט, ותאפשר התקנה של מערכת הגנה תקינה ומפוקחת.
במקרה של קושי או תקלה – ניתן לפנות לטכנאי מוסמך או למוקד ייעוץ טכנולוגי המומלץ על ידי מוסדות הפיקוח.
המלצה רשמית – שירות חלופי מוסמך:
הננו ממליצים בזה לציבור להשתמש בשלב זה בשירותיה של חברת נטספארק, אשר פועלת בשקיפות, בהכוונת רבנים, ובפיקוח הדוק של אנשי מקצוע.
השירות תואם את צורכי הציבור החרדי, מספק הגנה איכותית, וזוכה לאמוננו בשעה זו.הנחיה כספית: ביטול הרשאות חיוב והמלצה להחזרת כספים בדין תורה
בהיות שהשירות הנ"ל בטל ומבוטל מכל וכל, וקיים חשש חמור לגבייה שלא כדין –
על כן הננו מורים בזה לציבור הקדוש לבטל לאלתר כל הרשאת חיוב קבועה בכרטיס האשראי לחברת "הערסט", כדי למנוע תשלומים נוספים לשירות שאין בו תועלת ואף יש בו מכשול.
בנוסף לכך –
כל מי ששילם ממון לחברה זו בעבור שירות סינון בתקופה שבה השירות חדל מלספק הגנה ראויה, או פעל בהטעיה ובפרצות חמורות –
רשאי ומומלץ לו לתבוע את כספו בחזרה במסגרת דין תורה, אצל בי"ד מוסמך, שכן יש בכך חשש לממון שהוחזק שלא כדין, וחובת השבתו ברורה על פי דין.חתומים בכובד אחריות ומתוך דאגה עמוקה לשלום הציבור ועתיד מחננו,
ועדת הרבנים המפקחת
אז קדימה תביאו חלופה נורמלית כמה שיותר מהר...
נ.ב. עדיין ממתין לתשובה מהם להבין מה קרה ואם זה נכון -
@Sandstorm עוד משהו שנשמע לי מוזר שהם ממליצים שם לעבור לנטספארק כסינון כזה שמותאם לציבור החרדי. זאת אומרת יכול להיות שרמת הסינון יכולה לענות על הצרכים אבל להגיד שזה הפיתרון החלופי למי שמחפש סינון בפרופיל הדרן ונתיב??
וגם אם הם עצמם שלחו את ההודעה, אז מן הסתם הם לוקחים בחשבון ביטולים ואולי הפסקת שירותי הסינון, אם ככה למה הם מזמינים אותי לתבוע אותם לדין תורה, ולא פשוט להציע לי את הכסף חזרה... -
@Sandstorm כתב בשיתוף | חנות אפליקציות כשרה משוכללת מאד jStore:
@אליר325000 @mefateach אפרופו סינון לאייפון, זה מה שקיבלתי היום במייל משירות הלקוחות של הסינון שלי (הערסט):
לאחר חקירה מעמיקה ומתמשכת, ובשיתוף פעולה עם מומחים לדבר, אנשי מקצוע בתחום האבטחה הדיגיטלית, ורבנים מורי הוראה מן השורה הראשונה – הננו מודיעים בזאת בצער ובכאב, אך בתקיפות נחושה:
התברר לנו באופן שאינו משתמע לשתי פנים:מערכות ההגנה של החברה לוקות בכשלים חמורים, ומותירות את המשתמשים באופן פרוץ לחשיפה לתכנים מסוכנים ומושחתים רח"ל.
מתן שירות סינון בכאילו – תוך הטעיית הציבור כאילו מדובר בהגנה מהודקת – מהווה פיקוח נפש רוחני ממשי.
האחריות לכשלים החמורים רובצת לכאורה לפתחו של מר עמרי לאופר אשר קיבל כספים מן הציבור החרדי, ופעל – לפי טענות שהגיעו לפתחנו – בדרכי מרמה והונאה:איסוף כספים תחת מצג שווא של "הגנה" – כאשר בפועל לא הייתה כל הגנה מהותית.
הפסקת שיתוף פעולה עם תשתית ההגנה המרכזית, אשר סיפקה את ליבת ההגנה, תוך הפקרת כלל המשתמשים.
לא נוכל לפרט בשלב זה את מלוא חומרת המעשים, אך יש בפנינו מידע המעלה חשש ממשי לעבירות בעלות אופי פלילי לכאורה, לרבות ניהול כספים בניגוד לחוק, פגיעה בפרטיות, והונאה צרכנית. נבצר מאיתנו לנקוט עמדה נחרצת בעניינים אלו, אך הנושא הועבר לגורמים מוסמכים לבירור מעמיק.הנושא הועבר לבחינה משפטית מוסמכת.
הכרעת הרבנים:
בהתייעצות עם בתי גדולי ישראל, ובהסתמך על פסק הלכה מובהק:אסור להחזיק במכשיר עם שירות "הערסט" בשום פנים ואופן.
יש להסיר את השירות מיד, ולמנוע תקלה חמורה בנפש ובבית.הנחיות להסרת שירות "הערסט" מהמכשיר
לצורך הסרת השירות באופן ידני מן המכשיר, יש לבצע את הפעולות הבאות:כניסה אל הגדרות (Settings) של המכשיר.
פעולה זו תסיר את הגבלות השליטה של הערסט, ותאפשר התקנה של מערכת הגנה תקינה ומפוקחת.
במקרה של קושי או תקלה – ניתן לפנות לטכנאי מוסמך או למוקד ייעוץ טכנולוגי המומלץ על ידי מוסדות הפיקוח.
הננו ממליצים בזה לציבור להשתמש בשלב זה בשירותיה של חברת נטספארק, אשר פועלת בשקיפות, בהכוונת רבנים, ובפיקוח הדוק של אנשי מקצוע.
השירות תואם את צורכי הציבור החרדי, מספק הגנה איכותית, וזוכה לאמוננו בשעה זו.הנחיה כספית: ביטול הרשאות חיוב והמלצה להחזרת כספים בדין תורה
על כן הננו מורים בזה לציבור הקדוש לבטל לאלתר כל הרשאת חיוב קבועה בכרטיס האשראי לחברת "הערסט", כדי למנוע תשלומים נוספים לשירות שאין בו תועלת ואף יש בו מכשול.
בנוסף לכך –
כל מי ששילם ממון לחברה זו בעבור שירות סינון בתקופה שבה השירות חדל מלספק הגנה ראויה, או פעל בהטעיה ובפרצות חמורות –
רשאי ומומלץ לו לתבוע את כספו בחזרה במסגרת דין תורה, אצל בי"ד מוסמך, שכן יש בכך חשש לממון שהוחזק שלא כדין, וחובת השבתו ברורה על פי דין.חתומים בכובד אחריות ומתוך דאגה עמוקה לשלום הציבור ועתיד מחננו,
ועדת הרבנים המפקחת
נ.ב. עדיין ממתין לתשובה מהם להבין מה קרה ואם זה נכואתה רוצה לסנן אייפון?
-
הכרעת הרבנים:
בנוסף לכך –
ועדת הרבנים המפקחת
נ.ב. עדיין ממתין לתשובה מהם להבין מה קרה ואם זה נכוןחרטה
אי אפשר להסיר את הניהול בכזו קלות -
שטויות והבלים, נראה אם ייקח שעתיים עד שזה יתברר, או יומיים.