שיתוף | חנות אפליקציות כשרה משוכללת מאד jStore
-
@לא-מתייאש זה היה סטרינג ספציפי ופשוט הבעברתי את הממשק שלו לערפול שבניתי לא רוצה להרחיב תבין למה.
ויש ערפול לסטריניגים עם ספרייה בתשלום שאני לא זוכר כרגע מהי
-
@לא-מתייאש @אליר325000 @אולי יש עוד משהו שמכין הכשרה לאנדרואידים
מחילה אם אני חופר
כמה זמן נראה לכם זה יהיה מוכן החנות הכשרה שמכשירה את הסמארטפון ?,זה ממש הולך להיות ברכה לעם ישראל
-
פוסט זה נמחק!
-
@אליר325000 בניתי את הספרייה הזאת בשביל החנות של קיידרואיד זה נהיה אפשרי בשבילי אחרי שנטפרי פתחו את הגוגל פליי, אוליי יעניין אותך גם https://github.com/kdroidFilter/GPlay-Scrapper
(הוספתי תמיכה לJAVA, זה לא היה הרבה עבודה בשבילי, רק זה, אבל בשבילכם זה יחסור הרבה סיבוכים, כי אם לא, הייתם צריכים להביא את כל הקומפילר של קוטלין בתוך הפרוייקט שלכם) -
@לא-מתייאש ואוו תודה רבה אני אעבור על זה
למעלה בחנות כבר מוכנה
אני מחכה לזמן מתאים להוציא את זה חשבתי על כיוון חנוכה
ואני אעבור על הספרייה שציינת
תודה רבה ותזכה למצוות -
@אליר325000 אם יש בעייה כל שהיא אשמח שתפתח ISSUE.
בהצלחה !
אני כרגע על הכייון של לפותח את הקוד של כמה ספרייות של קיידרואיד, אוליי עם הזמן הכל יהיה פתוח. נראה ב"ה. -
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | חנות אפליקציות כשרה משוכללת מאד jStore:
אוליי עם הזמן הכל יהיה פתוח.
🤭
חבל"זלהכשיר כמעט כל מכשיר אנדרואיד לא רק לווייז ואימעיל גירסה ציבורית
-
@לא-מתייאש (וגם ל @אליר325000 )
לא משנה. אתה המלך. תודה לעבודה שלך. באמת!
אין הרבה אנשים שמבינים באמת כמה זמן, מידע ועבודה זה לוקח - הכל בחינם... השם ישלם שכרך... -
@לא-מתייאש
הרגע סיימתי בניית את האפליקציה הראשונה שלי באמצעות Kodular, וזה נתן לי הצצה לעולם האמיתי של פיתוח אפליקציות. לדמיין בניית אפליקציה מאפס בלי Kodular מרגיש כמו כמות עבודה עצומה. אפילו עם Gemini של Android Studio או התחלה מפרויקט קוד פתוח כמו MDM Headwind, זה מדהים לחשוב על המאמץ שנכנס ליצירת אפליקציה מתפקדת לחלוטין, במיוחד כשאני מסתכל על השלב שבו האפליקציה שלך נמצאת עכשיו. -
@TripleU כתב בשיתוף | חנות אפליקציות כשרה משוכללת מאד jStore:
@לא-מתייאש
הרגע סיימתי בניית את האפליקציה הראשונה שלי באמצעות Kodular, וזה נתן לי הצצה לעולם האמיתי של פיתוח אפליקציות. לדמיין בניית אפליקציה מאפס בלי Kodular מרגיש כמו כמות עבודה עצומה. אפילו עם Gemini של Android Studio או התחלה מפרויקט קוד פתוח כמו MDM Headwind, זה מדהים לחשוב על המאמץ שנכנס ליצירת אפליקציה מתפקדת לחלוטין, במיוחד כשאני מסתכל על השלב שבו האפליקציה שלך נמצאת עכשיו.אני לא ממליץ בכלל להתחיל עם פרוייקט קיים בקוד פתוח, לפעמים יש להם הנדסה מאוד מורכבת, או משתמשים במושגים מאוד מורכבים בלי לדבר שלפעמים בקוד בכלל גרוע, אלא בתחלה צריך לעבור את השלבים, מחשבון, רשימות, שאלונים וכו. ורק לאחר מכן אחרי שכבר הבנת טוב טוב את העקרונות, בפרט במושגים של הנדסת תוכנה, באנדרואיד מומלץ MVVM בשביל הUI ובשביל הלוגיקה יש כמה, צריך להכיר את העיקרות אני חושב,, ואז תוכל להתחיל להשתמש בפרוייקט קיים כנקודת התחלה. כך היא דעתי
-
@TripleU כתב בשיתוף | חנות אפליקציות כשרה משוכללת מאד jStore:
@לא-מתייאש
קיידרויד עשית מהתחלה?
לא צריך כל מיני extensions ופלאגינס?
כאילו זה כמעט בלתי אפשרי לעשות משהו מהתחלה לגמריעשיתי מהתחלה, אבל לא אמרתי לא להשתמש בספרייות, תלוי מה ומי, אני כן משתמש בספריות.
-
@לא-מתייאש
לסיכום אתה צודק בכמה דברים:- השימוש בספריות הוא בלתי נמנע למפתח שרוצה חיים קלים
- רק המלך באמת עוזר לנו
-
@אליר325000 כתב בשיתוף | חנות אפליקציות כשרה משוכללת מאד jStore:
- השימוש בספריות הוא בלתי נמנע למפתח שרוצה חיים קלים
רק צריך להיזר עם ספריות צד שלישי.... אני חושב שעדיף ברוב המקרים לבנות אותה בעצמה, ואם לא, צריך להיות מוכן לתמכוך בה
-
@דוד-1 כתב בשיתוף | חנות אפליקציות כשרה משוכללת מאד jStore:
@לא-מתייאש אפשרי להוסיף לקיידרואיד מסלול עם חנות האפליקציות הכשרה?
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | חנות אפליקציות כשרה משוכללת מאד jStore:
@אליר325000 נראה ממש טוב, מה אתה אומר לדבר עם @לא-מתייאש אולי יוסיף להגנה?
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | חנות אפליקציות כשרה משוכללת מאד jStore:
@לא-מתייאש מתכנן לבנות חנות לבד
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | חנות אפליקציות כשרה משוכללת מאד jStore:
אחרי שזה הפעם השלישית בשבוע שמדברים איתי על הנושא הזה, כתבתי פוסט על זה