בעיה | אפליקציית ויקי קורסת
-
יש לי אפליקציית קיווי על היאנג, עבדה יופי עם הגרסה הקודמת של המכלול-לא מקוון, לאחרונה עדכנתי את הקובץ לעדכון האחרון של המכלול לא מקוון, ומאז האפליקציה קורסת.
מישהו יודע מה יכול להיות?@צעד-קדימה אולי העדכון לא תומך עם האפליקציה בגירסה כל כך ישנה...
-
יש לי אפליקציית קיווי על היאנג, עבדה יופי עם הגרסה הקודמת של המכלול-לא מקוון, לאחרונה עדכנתי את הקובץ לעדכון האחרון של המכלול לא מקוון, ומאז האפליקציה קורסת.
מישהו יודע מה יכול להיות?@צעד-קדימה כתב בבעיה | אפליקציית ויקי קורסת:
מישהו יודע מה יכול להיות?באיזה אופן עדכנת? צריך רק להחליף את הקובץ (למחוק את הישן).
-
@צעד-קדימה אולי העדכון לא תומך עם האפליקציה בגירסה כל כך ישנה...
@יוסף-אלחנן כתב בבעיה | אפליקציית ויקי קורסת:
@צעד-קדימה אולי העדכון לא תומך עם האפליקציה בגירסה כל כך ישנה...
לא מסתבר
כי בסופוש"ד זה קובץ zim
תקן אותי אם אני טועה -
מישהו יודע מה יכול להיות? -
תודה לכל המגיבים!
@עם-ישראל-חיי
@דוד-השמח
@יוסף-אלחנן
@דודי-ענהאלאני רק החלפתי קובץ, ראיתי בשרשור ש@עם-ישראל-חיי הביא שזו בעיה נפוצה עוד לא הצלחתי להוריד את היישום משם, אעדכן אם יסתדר

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות