באג | מחשב גרפי שנתקע כל הזמן
-
-
@דוד-משה-1
תודה רבה.
מ@DAVID-MMOD משמע שהבעיה היא בתוכנה.
לפי הנתונים של המחשב זה ודאי לא אמור לקרות? -
-
@דוד-משה-1
צודק... -
@מענין-לשמוע
האם אתה מקבל חלון דוח התרסקות?
אם לא תאפשר אותו כאן
הקובץ עצמו נמצא במיקום הזה -
-
@מענין-לשמוע כתב בבאג | מחשב גרפי שנתקע כל הזמן:
מה הכוונה דוח קריסה, זה נותן פרטים למה התוכנה קרסה?
הכן
זה עובד גם במחשב שאין בו אינטרנט?
כן
-
@דוד-משה-1
תודה גדולה (לך ולכולם) על העזרה, אני ינסה לבדוק את זה.
אני רוצה לדעת האם המחשב שלי בעצם אמור להחזיק כזה תוכנה או שזה בעיה, כלומר, האם מצד הכח של המעבד וכו' זה לא אמור לקרות או שזה מצוי שזה קורה. -
@מענין-לשמוע יכול להיות שיש לך מדי הרבה הגדרות בשביל זה התוכנה חושב הרבה זמן.
תנסה לבדוק פה -
@דוד-משה-1
תודה גדולה (לך ולכולם) על העזרה, אני ינסה לבדוק את זה.
אני רוצה לדעת האם המחשב שלי בעצם אמור להחזיק כזה תוכנה או שזה בעיה, כלומר, האם מצד הכח של המעבד וכו' זה לא אמור לקרות או שזה מצוי שזה קורה.לכאורה המחשב שלך אמור להחזיק, אבל יכול להיות שהבניה שלו לא טובה, שאין מאוורר טוב, חלקים פגומים.
ייתכן גם שהתוכנה בעייתית- תנסה להוריד גירסה רישמית (אם יש אופציה לניסיון) ולבדוק האם הבעיה חוזרת על עצמה -
@מענין-לשמוע
הקובץ במיקום הזה
win+r
%LOCALAPPDATA%\CrashDumpsניתן לפתוח אותו בעזרת
WinDbg -
@ejay
יש תוכנות לפתוח את הקבצים גם אם בלי אינטרנט?ניסתי להפעיל את דוחות הקריסה אבל זה לא שמר את הקובץ. אני לא יודע אם זה בגלל בעיה או בגלל שלא פעלתי נכון, אך בכל אופן בתקייה שם היה שני קבצים מלפני שבועיים של אדובי, ואני לא יודע האם זה דוחות של אינדייזין או סתם משהו אחר.
אם מישהו כאן יכול לפתוח את הקבצים הללו ו'לפענח' אותם אני יעלה אחד מהם.
תודה רבה. -
הצלחתי לפתוח את הקובץ בחדר מחשבים.
זה מה שכתוב שם:%(#000000)[************ Preparing the environment for Debugger Extensions Gallery repositories ************** ExtensionRepository : Implicit UseExperimentalFeatureForNugetShare : true AllowNugetExeUpdate : true NonInteractiveNuget : true AllowNugetMSCredentialProviderInstall : true AllowParallelInitializationOfLocalRepositories : true EnableRedirectToChakraJsProvider : false -- Configuring repositories ----> Repository : LocalInstalled, Enabled: true ----> Repository : UserExtensions, Enabled: true >>>>>>>>>>>>> Preparing the environment for Debugger Extensions Gallery repositories completed, duration 0.000 seconds ************* Waiting for Debugger Extensions Gallery to Initialize ************** >>>>>>>>>>>>> Waiting for Debugger Extensions Gallery to Initialize completed, duration 0.031 seconds ----> Repository : UserExtensions, Enabled: true, Packages count: 0 ----> Repository : LocalInstalled, Enabled: true, Packages count: 42 Microsoft (R) Windows Debugger Version 10.0.27704.1001 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Users\user\Downloads\Adobe Crash Processor.exe.22280.dmp] User Mini Dump File: Only registers, stack and portions of memory are available Symbol search path is: srv* Executable search path is: Windows 10 Version 22621 MP (20 procs) Free x64 Product: WinNt, suite: SingleUserTS Edition build lab: 22621.1.amd64fre.ni_release.220506-1250 Debug session time: Fri Sep 13 06:50:24.000 2024 (UTC + 3:00) System Uptime: 5 days 7:59:31.384 Process Uptime: 1 days 7:46:19.000 ............................................... This dump file has an exception of interest stored in it. The stored exception information can be accessed via .ecxr (5708.6960): Stack overflow - code c00000fd (first/second chance not available) +------------------------------------------------------------------------+ | This target supports Hardware-enforced Stack Protection. A HW based | | "Shadow Stack" may be available to assist in debugging and analysis. | | See aka.ms/userhsp for more info. | | | | dps @ssp | | | +------------------------------------------------------------------------+ For analysis of this file, run !analyze -v *** WARNING: Unable to verify timestamp for Adobe Crash Processor.exe Adobe_Crash_Processor+0x7d725: 00007ff7`47fed725 e8265f0200 call Adobe_Crash_Processor+0xa3650 (00007ff7`48013650)******************]
כאמור לעייל אני לא בטוח שזה הקובץ הנכון, אבל אם מישהו ידוע לקורא את זה אני אודה לו מאוד.
-
@aiib
מה אני אמור לעשות שם?
איך אני רואה מה קרה למחשב ובאיזה כרטיס?תעשה צילום מסך אולי אוכל להבין יותר
-
(רוב הפסים שאתם רואים לא היו במקור אלא קשורים להגדרות של מתמחים טופ).
תכניס את זה בתוך זה
-
@יעקב-מ-פינס
תיקנתי.