הצעת ייעול | קמפיין מתמחים טופ לשרת חזק
-
@לאצי כתב בהצעת ייעול | קמפיין מתמחים טופ לשרת חזק:
בהמשך לנושא הזה ולפוסטים הבאים;
לרגל המצב כיום ששרת המערכת קורס בתדירות גבוהה מפני שאין ביכולתו להחזיק כ"כ הרבה משתמשים בו זמנית, מובן מאליו שנדרש (בדחיפות!) להחליף לשרת חזק יותר שיעמוד בעומס שנוצר (ב"ה!) אי לכך, במקום שכל אחד יאמר לעצמו 'מה כבר תועיל התרומה הקטנה שלי...' על הנהלת הפורום לצאת בקמפיין נרחב של גיוס כספים למען הפורום. ומלבד ההרגשה שתתן לתורמים ש 'הכסף שלי לא נבלע אי שם' זה גם יעלה את גודל והיקף התרומות, כי כל אחד רואה 'הנה, עוד סכום כזה ומגיעים לסכום הנדרש לשרת חזק יותר.' וזה כמובן מדרבן לתרום הרבה יותר.
בברכת והריקותי לכם ברכה עד בלי די. (כדי שגם תוכלו לתרום בלי די...)אתה מדי לאצי בשביל רעיונות כאלו
אבל צריך לראות מה המנהלים אומרים @שמואל נראה לי זה הכי קשור אליואגב @לאצי מתאים שתביא קרדיט למי שהביא את הרעיון https://mitmachim.top/post/841853
-
@FSHLOMO כתב בהצעת ייעול | קמפיין מתמחים טופ לשרת חזק:
בהמשך לנושא הזה ולפוסטים הבאים;
לרגל המצב כיום ששרת המערכת קורס בתדירות גבוהה מפני שאין ביכולתו להחזיק כ"כ הרבה משתמשים בו זמנית, מובן מאליו שנדרש (בדחיפות!) להחליף לשרת חזק יותר שיעמוד בעומס שנוצר (ב"ה!) אי לכך, במקום שכל אחד יאמר לעצמו 'מה כבר תועיל התרומה הקטנה שלי...' על הנהלת הפורום לצאת בקמפיין נרחב של גיוס כספים למען הפורום. ומלבד ההרגשה שתתן לתורמים ש 'הכסף שלי לא נבלע אי שם' זה גם יעלה את גודל והיקף התרומות, כי כל אחד רואה 'הנה, עוד סכום כזה ומגיעים לסכום הנדרש לשרת חזק יותר.' וזה כמובן מדרבן לתרום הרבה יותר.
בברכת והריקותי לכם ברכה עד בלי די. (כדי שגם תוכלו לתרום בלי די...)אתה מדי לאצי בשביל רעיונות כאלו
אבל צריך לראות מה המנהלים אומרים @שמואל נראה לי זה הכי קשור אליו -
@אני-ואפסי-עוד אה כמובן שיש לתייג, ועשית את זה דקה לפני שאני שקלתי לעשות את זה.
-
פוסט זה נמחק!
-
אתה מדי לאצי בשביל רעיונות כאלו
כנראה ששכחת את זה:
מחוקי הפורום:
6.תגובה מכבדת - התגובה צריכה להיות מכבדת, לא בצורה פוגעת או מזלזלת.זה בקטע צחוק והומור לא בכוונה לפגוע הרי לוצי זה של שחקן מצחיק......
-
אגב @לאצי מתאים שתביא קרדיט למי שהביא את הרעיון https://mitmachim.top/post/841853
צודק מאה אחוז!
אגב, חשבתי על זה עוד לפני שראיתי את ההצעה שלו.. -
@FSHLOMO כמובן, גם אני צחקתי, אני הרי אשם שבחרתי בשם הזה...
למה אין פה אפשרות לשנות את השם משתמש?אשמח שתודיע לי כאשר בעז"ה תמצא אפשרות לעשות את זה -
-
@יוסף-אלחנן כתב בהצעת ייעול | קמפיין מתמחים טופ לשרת חזק:
אי אפשר רק ההנהלה יכולה...אני יודע
אולי באמת נעשה בקשה ייצוגית -
-
@אני-ואפסי-עוד כתב בהצעת ייעול | קמפיין מתמחים טופ לשרת חזק:
@יוסף-אלחנן כתב בהצעת ייעול | קמפיין מתמחים טופ לשרת חזק:
אי אפשר רק ההנהלה יכולה...אני יודע
אולי באמת נעשה בקשה ייצוגית@יוסף-אלחנן כתב בהצעת ייעול | קמפיין מתמחים טופ לשרת חזק:
עוד ספויילר אחד ועפים פה חברה מהפורום
עוד תגובה אחד רק מנהלים עושים ספוילרים
-
@יוסף-אלחנן אגב, לא רואים את האימוג'י ששמת. בכוונה?
-
@יוסף-אלחנן אגב, לא רואים את ששמת. בכוונה?
א. גם את ההאימוג'י שלי לא רואים
ב .גם לי זה קורה -
@לאצי @אני-ואפסי-עוד
אתם מדברים על האימוג'ים שבציטוט?אין אפשרות לראות אימוגים של הפורום בציטוט...
🤫
אימוג'ים של הפורום, אי אפשר, ציטוט ראשון
אימוג'ים של ווינדוס, ציטוט שני, אפשרי אבל לכל סוגי האימוג'ים וזה לא מוצג טוב...