בקשה חותמת וסימן מים של הדרן
-
רכשתי אתמול מכשיר של הדרן (בפעם השנייה בחיי), אך התאכזבתי לראות שאין עליו שום סימן המזהה שאינו פון רגיל אלא חסום, לא חותמת ולא סימן מים על המסך...
העניין חשוב לי מאוד,
אם יש מישהו במקום הנעלה הזה שיכול לעזור לי אודה לו במאוד מאוד! -
@yoseyf7 כתב בבקשה | חותמת וסימן מים של הדרן:
@פור-יו אי אפשר להוריד מהחנות שלהם?
להוריד חותמת ולשים אותה מאחורי המכשיר?? אצלי אי אפשר
-
@פור-יו יש את הרחפן של מכון כתר תורה שמיועד להדביק סימן מים של תמונה למסך, אבל זה לווינדוס. צריך לשאול את @es0583292679 אם יש לו כזה דבר לאנדרואיד.
-
@פור-יו מכיוון שבימינו מאד חשוב לאנשים העניין של מראית העין נראה לי הגיוני שתוכל לפנות לחנות שממנה קנית את המכשיר (בין אם זה חנות רשמית של הדרן ובין אם לא) ולבקש/לדרוש מהם שיסדרו את העניין או לכל הפחות שיבטלו את הקניה. (ואף בדיני תורה נראה לי שהם חייבים לעשות את זה, ענינים של מקח טעות ועוד)
-
@חטח לזה הוא יכול להדפיס מדבקה חזקה עם הסמל של הדרן. (שים
אם הגב של המכשיר בצבע שחור לא תוכל להדפיס מדבקה שקופה כשהסמל בצבע לבן כי אז הסמל הלבן גם נהיה שקוף) או לחילופין להדפיס על מתכת בגודל של המכשיר ולהדביק עם דבק. (כמובן שזה מפריע קצת למגן.)
-
@גבר כתב בבקשה | חותמת וסימן מים של הדרן:
@חטח אני מאמין שלא קשה למצוא מכסה של אותו מכשיר שיש עליו חותמת, צריך רק לחפש בחנויות סלולר שמתעסקות עם תיקונים של מכשירים כאלו.
וזה יעלה לו עוד קצת כסף...
-
@פור-יו לגבי סימן מים כמדומני שהאפליקציה הזאת יכולה לשים סימן מים על מסך הבית. floating-apps-4-23-1.apk
-
@לאצי כתב בבקשה | חותמת וסימן מים של הדרן:
@פור-יו לגבי סימן מים כמדומני שהאפליקציה הזאת יכולה לשים סימן מים על מסך הבית. floating-apps-4-23-1.apk
אפשר בזיפ?
-
@חטח בבקשה floating-apps-4-23-1.zip
-
@פור-יו הנה הדרן
נראה לי שזה הסמל הישן ובחדש לא כתוב למטה בין דין צדק בני ברק, כתוב ועדת הפיקוח כמו אצלי...
-
@חטח בבקשה floating-apps-4-23-1.zip
היה לי את זה כבר מהפורום, אשבל לא הבנתי איך משתמשים בזה...
7/36