Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@אני-רוצה האם פעם אחת עבדת עם התוכנה הזאת והוא זיהה לך מכשיר כלשהוא? או שזה פעם ראשונה שלך עם התוכנה הזאת?
פעמיים כבר עבד וזיהה (ניסיתי כבר בשני קבלים ובשתי כניסות )
@אני-רוצה האם סייר ווינדוס (מחשב זה) מזהה אותו? והאם תוכנת BEST מזהה אותו?
@אלישי סליחה שאני מתערב הלינק של הדרייברים במדריך לא מתקין כנדרש , היה לי בדיוק אותו בעיה ופתרתי ע"י שהתקנתי Nokia Pc Suite שעם התקנתו הוא התקין את כל הדרייברים ואז גם בסט וגם MOBIMB עבדו לי בהתחברות עם המכשיר.
ווינדוס מזהה בסט לא מזהה
@TipTop זה אכן יכול להיות הבעיה בחלק מהמקרים, לא בכל המחשבים יש את הבעיה הזאת.
אולי גם אני באותה בעיה ?
@אני-רוצה בסט לא מזהה גם כש-MOBIMB סגור?
כן
@אני-רוצה אעלה לך דרייבר תותח.
תודה מקוה שיעזור
@אלישי תתקין את שניהם כשהפלאפון לא מחובר למחשב. Nokia_Connectivity_Cable_Driver.msi
LumiaUEFIBlueDriver.msi
רק אחד מהם או שתיהם ?
@אני-רוצה שניהם
תודה ענקית ברוך ה' עובד
איפה נמצא שם רמשקול ומצלמה
@אני-רוצה למה שלא תעבור להודעה הראשונה שלך של הנושא (שנכתב לפני שעה) ותבדוק אולי אנשים טובים ענו לך שם.... https://mitmachim.top/post/106200
@אלישי לפני ששאלתי עיינתי בהודעה הזאת ואני לא יודע איך קוראים לרשמקול והמצלמה אגב שם גם אפשר להוסיף תוכנות לארגונית וכדו' ?
@אני-רוצה דרך אגב, לפני שאתה מגיב לפוסט של מישהו, עיין כאן - סעיפים 2, 3, ובתמונה שמעליהם.
בהצלחה!
למעיישה מה בקשר לרשמקול ?