בעיה | קניתי פלאפון חדש 4X4 לצורך הקלטת שיחות אבל המיקרופון לא מתחבר, (אוזניות כן...)
-
כמו שכתוב בכותרת של הפוסט קניתי פלאפון חדש לצורך הקלטת שיחות בקול הלשון, אבל הפלאפון לא תומך בכניסת מיקרופון לבד, בחנות אמרו לי שאמור להיות חלק שמגשר בין פלאפון למיקרופון חוטי, הפכתי (?!) את העיר בה אני מתגורר ולא מצאתי זכר לכזה דבר, היה חנות אחת ששם אמרו לי שבעיקרון יש להם את זה אבל כרגע לא ולא ידוע מתי אמור להגיע, (אתם יודעים שעקרונות לא עוזרים) חברים, אני פשוט תקוע! וזה מאד דחוף לי, מי שיודע איך קוראים למוצר בדיוק, כדי לדעת מה לחפש אולי אפי' באלי אקספרס ומה עוד אפשר לעשות אשמח שיעזור תודה רבה.
(להניח את הפלאפון בלי מיקרופון זה לא רלוונטי וגם להשתמש באוזניות לא...). -
@ברי-קלמנוביץ
אני משתמש בזה, ונהנה מאוד (הפלוס הגדול שזה עוזר גם למקום עם קליטה חלשה - הפלאפון בחלון, והבלוטוס על המיקרופון [ולא על הדש] ושומעים מצויין). -
@דאנציג
קודם כל תודה רבה.
אבל אני קניתי כבר פלאפון שזה סיפור לא זול,
וקניתי כמה מקרופנים שזה סיפור של 50 שקל פלוס.
אני מחפש משהו שאמור לעלות באיזור 10 עד 20 ש"ח שמנתב מהפלאפון למיקרופון.
אני בעיקר צריך את עזרת הציבור איפה אפשר להשיג את המוצר, איך קוראים למוצר, קישור למקום שאפשר לקנות את המוצר הזה ספציפית וכדו'.
סליחה שלא כתבתי את זה בהתחלה.
תודה רבה. -
@ברי-קלמנוביץ
תנסה מיקרופון דש, יש עם חוט האיכותיים בארץ עולים יקר, אם לא מתחבר לך מה שקנית, תצטרך לבדוק משהו שכן מתחבר, שתוכל להשיג בתקציב שעומד לרשותך. -
-
@משה-הישראלי מנין לך שזה תואם לפאלפון הנ"ל?
-
@ברי-קלמנוביץ
זה אוזניה פשוטה כך שזה צריך להיכנס לכל טלפון .
פשוט במקום האוזנייה עם מיקרופון
יש לך את המיקרופון לבד -
@משה-הישראלי
אבל אני לא יזמין בלי לדעת ב100% שזה עובד, אא"כ זה היה עולה שקלים בודדים. בכ"מ תודה רבה. אולי זה עוד יבא לשימוש בהמשך. -
@ברי-קלמנוביץ
אז אני חשבתי לקנות את זה
אם זה באמת יקרה אוכל להמליץ עליו מניסיון