להורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת
-
@אורי-מלך כתב בלהורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת:
אבל צריך תשובה
מי צריך לתת לך תשובה?
אם יש לך בעיות עם נטפרי, תפנה אליהם ותבקש כל מה שאתה רוצה...
-
@יוסף-אלחנן כתב בלהורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת:
אם מישהו מוכן להעביר את המאגר כולו אליו (כ-45GB) יצור איתי קשר, אני אעזור לו בהעתקת הקבצים בשלימותם תוך כדי סידור של העץ תיקיות.
אם עדיין נוגע, אני מוכן (אל תצעק עלי, לא קראתי את כל השרשור, אין לי מושג אם אני מדבר לעניין...)
-
@פלמנמוני כתב בלהורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת:
אין לי מושג אם אני מדבר לעניין...
אתה שואל עכשיו ספציפי או בכללי?
בינתיים @MAD המלך עשה את זה
https://mitmachim.top/post/921475 -
@יוסף-אלחנן וזה לא נחסם? (https://mitmachim.top/post/925373)
@יוסף-אלחנן כתב בלהורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת:
אתה שואל עכשיו ספציפי או בכללי?
נו, מה אתה אומר?
-
@יוסף-אלחנן דבר ראשון לא כל כך אכפת לי (אבל למה צריך להעלות מחדש ולא תשתף איתי פשוט ואני אצור עותק?)
דבר שני, תחשוב מה הבעיה ותנסה למצוא פיתרון, אולי בקובץ ZIP יהיה יותר טוב -
@פלמנמוני כתב בלהורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת:
אבל למה צריך להעלות מחדש ולא תשתף איתי פשוט ואני אצור עותק?
צודק, טעיתי, לא להעלות...
אבל זה ליצור עותקים תוך כדי שמירה על הסדר, זה קצת מורכב...
בכל אופן, אתה צריך שטח איחסון פנוי לזה, יש לך?@פלמנמוני כתב בלהורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת:
דבר שני, תחשוב מה הבעיה ותנסה למצוא פיתרון, אולי בקובץ ZIP יהיה יותר טוב
דברים שנחסמים בגוגל, זה עובד, אבל לא על נטפרי...
-
@יוסף-אלחנן יש לי מלא שטח אחסון, לא זה הבעיה, ואגב אפשר ליצור עותק מהכל ביחד וזה נשמר בסדר המקורי
-
@יוסף-אלחנן אז אפשר לפרסם רק קישור מקוצר, ואגב תראה בדף החסימה שזה לא הדף הרגיל של קבצים ציבוריים חסומים, אלא כמו משהו שעבר בדיקה ונחסם
-
@פלמנמוני אז ייקח עוד כמה ימים לחכם באצ'י הזה להעלות את הלינק הרגיל
ואגב תראה בדף החסימה שזה לא הדף הרגיל של קבצים ציבוריים חסומים, אלא כמו משהו שעבר בדיקה ונחסם
אחרי שמישהו שלח את זה לבדיקה.
נטפרי לא מאשרים ופותחים סתם תיקיות כאלה, צריך שהבעלים יבטיחו להם שהם מעלים רק X Y Z, בכל אופן, הם ממש לא אוהבים אפליקציות, אז לא יודע כמה סיכויים יש לזה שהם יפתחו את המאגר
-
סתם שאלה,
לאיפה אתם מעלים את כל האפליקציות?
לעיסקי? -
@יוסף-אלחנן ראיתי דפדפן של פיירפוקס לא מסונן...APKPURE...