להורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת
-
מיינתי את הכל לפי קטגוריות מסוימות אבל כיון שמיינתי אותם על נגן אנדרואיד 8 כשר היו כמה אפליקציות שלא הצלחתי להתקין וגם כל האפליקציות של אינטרנט ורדיו דחפתי בתיקייה אחת
יש לך אפליקציה חדשה או שלא קיימת? תשלח בפרטי ונעלה למאגר בעז"הכמובן תודה ענקית ל @יוסף-אלחנן על המקום בדרייב
ותודה גם ל @KINGYOS על חלק גדול מהאפליקציותעריכה: 02/03/2025
הקישור עודכן
https://drive.google.com/drive/folders/1A4Z9grAeq3uzw6oIK2vrJY-5AhvJfeQw?usp=drive_link (לבקש גישה) -
אוקיי, חברים, לאחר עמל ויזע רב
העתקתי את כל האפליקציות הנפלאות של @MAD!לפי הסדר שהיה קיים, כמו שהוא סידר את זה מלכתחילה.
היות ואין לי כוח שזה יקרה שוב ואצטרך ליצור שוב עותקים להכל, הלינק מוגבל רק למי שיש הרשאת גישה!
https://drive.google.com/drive/folders/1WuAeA8azgj69_fWhOQ4dKehethd8pATt?usp=drive_link
כמובן קרדיט ויישר כוח עצום ל @MAD האלוף!
תהנו!
(השירות ניתן ללא עמלה, אך מחייב חיוך! )
@יוסף-אלחנן
יש פיתרון לנטפרי?
חסום לי -
@יוסף-אלחנן
יש פיתרון לנטפרי?
חסום לי -
@הרוששיבע כן, מישהו צדיק דאג לחסום לי את כל הדרייב על תכולתו...
אני באמצע דיון דברים עם נטפרי שיחי', רק לאחר שזה יסתדר אוכל לטפל בזה...
@יוסף-אלחנן
מברך אותך בהמון הצלחה כי אני לא הצלחתי@הצדיק כתב בלהורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת:
@MAD ממש תודה רבה
יש אפשרות לעשות תייקיה רק של אפליקציות כשרות?מה זה אומר?
כי רובם סיננתי והם ללא תמונות לא ראויות חוץ מהאפליקציות של האינטרנט וכדומה -
@יוסף-אלחנן
מברך אותך בהמון הצלחה כי אני לא הצלחתי@הצדיק כתב בלהורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת:
@MAD ממש תודה רבה
יש אפשרות לעשות תייקיה רק של אפליקציות כשרות?מה זה אומר?
כי רובם סיננתי והם ללא תמונות לא ראויות חוץ מהאפליקציות של האינטרנט וכדומה@MAD כתב בלהורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת:
מברך אותך בהמון הצלחה כי אני לא הצלחתי
עזוב, אל תנסה.
אני מסיים דיון איתם ומסדר הכל בחזרה, בעז"ה!
סיפור של כמה ימים... -
@MAD כתב בלהורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת:
עזוב, אל תנסה.
סיפור של כמה ימים...@יוסף-אלחנן כתב בלהורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת:
@MAD כתב בלהורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת:
עזוב, אל תנסה.
סיפור של כמה ימים...אל תתיאש!
מחזיקים לך אצבעות!
-
@MAD טוב, אני הרמתי ידיים, ניסיתי כל מה שיכולתי...
אם מישהו מוכן להעביר את המאגר כולו אליו (כ-45GB) יצור איתי קשר, אני אעזור לו בהעתקת הקבצים בשלימותם תוך כדי סידור של העץ תיקיות.
(שאגב, זה דבילי לגמרי שאין את האופציה הזו רשמית בגוגל דרייב להעתיק תיקיות, רק קבצים...)או לחילופין, שכל אחד ואחד ישלח פניה לנטפרי ויבקש לפתוח את את המאגר.
תודה!
-
@MAD טוב, אני הרמתי ידיים, ניסיתי כל מה שיכולתי...
אם מישהו מוכן להעביר את המאגר כולו אליו (כ-45GB) יצור איתי קשר, אני אעזור לו בהעתקת הקבצים בשלימותם תוך כדי סידור של העץ תיקיות.
(שאגב, זה דבילי לגמרי שאין את האופציה הזו רשמית בגוגל דרייב להעתיק תיקיות, רק קבצים...)או לחילופין, שכל אחד ואחד ישלח פניה לנטפרי ויבקש לפתוח את את המאגר.
תודה!
-
-
@MAD
וואו!
כל הכבוד!
אשריך!אבל יש לך מספיק מקום לזה?
@יוסף-אלחנן
כרגע כן
אולי בהמשך אני יעביר את זה הלאה -
@MAD איך גם זה נחסם?
@יוסף-אלחנן
הקב"ה מנסה אותנו כמה חזקיםאנחנו שגם שחוסמים לנו אנחנו נשארים בנטפרי
-
@יוסף-אלחנן
הקב"ה מנסה אותנו כמה חזקיםאנחנו שגם שחוסמים לנו אנחנו נשארים בנטפרי
-
@MAD נו נו
אז אתה לא יוצר עותק...
@יוסף-אלחנן יש ענין?
אני לא רוצה שיחסמו לי את כל הדרייב שלי
יש דרך לדבר איתם באופן נורמלי -
@יוסף-אלחנן יש ענין?
אני לא רוצה שיחסמו לי את כל הדרייב שלי
יש דרך לדבר איתם באופן נורמלי@MAD כתב בלהורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת:
יש דרך לדבר איתם באופן נורמלי
-
מיינתי את הכל לפי קטגוריות מסוימות אבל כיון שמיינתי אותם על נגן אנדרואיד 8 כשר היו כמה אפליקציות שלא הצלחתי להתקין וגם כל האפליקציות של אינטרנט ורדיו דחפתי בתיקייה אחת
יש לך אפליקציה חדשה או שלא קיימת? תשלח בפרטי ונעלה למאגר בעז"הכמובן תודה ענקית ל @יוסף-אלחנן על המקום בדרייב
ותודה גם ל @KINGYOS על חלק גדול מהאפליקציותעריכה: 02/03/2025
הקישור עודכן
https://drive.google.com/drive/folders/1A4Z9grAeq3uzw6oIK2vrJY-5AhvJfeQw?usp=drive_link (לבקש גישה)