להורדה אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת
-
@MAD אני לא מאמין זהם יעברו על כל האפליקציות שיש שם רק בשביל לאשר לך את זה...
זו כמות הזויה של אפליקציות...
אם זה הי אפליקציה אחת, מילא, אבל זה המון אפליקציות...אני חושב שהכי טוב זה ליצור עותק, אבל אל תתייאש, אולי תצליח...
-
@יוסף-אלחנן לא ביקשתי שיעברו על כל האפליקציות
רק כתבתי להם שכל האפליקציות כמו יוטיוב וכו' לא יעבדו בכל מקרה למשתמשי נטפרי אז מה זה משנה -
@יוסף-אלחנן כתב בלהורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת:
אני חושב שהכי טוב זה ליצור עותק, אבל אל תתייאש, אולי תצליח...
אבל בשביל זה צריך שיהיה לחשבון של מי שיוצר עותק בדרייב נפח איחסון יותר מ-15Gb הבסיסי שהוא בחינם
-
@ישראל-142 יש לי ב"ה
אם תציץ למעלה, תראה שכל האפליקציות שוות ל65 גי'גה.
אז מה נפשך... -
@יוסף-אלחנן
התכוונתי שאם נגיד אני רוצה ליצור עותק לחשבון גוגל דרייב שלי, אני צריך שלי יהיה מספיק נפח בדרייב -
אוקיי, חברים, לאחר עמל ויזע רב
העתקתי את כל האפליקציות הנפלאות של @MAD!לפי הסדר שהיה קיים, כמו שהוא סידר את זה מלכתחילה.
היות ואין לי כוח שזה יקרה שוב ואצטרך ליצור שוב עותקים להכל, הלינק מוגבל רק למי שיש הרשאת גישה!
https://drive.google.com/drive/folders/1WuAeA8azgj69_fWhOQ4dKehethd8pATt?usp=drive_link
כמובן קרדיט ויישר כוח עצום ל @MAD האלוף!
תהנו!
(השירות ניתן ללא עמלה, אך מחייב חיוך! )
-
@יוסף-אלחנן כתב בלהורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת:
אם תציץ למעלה, תראה שכל האפליקציות שוות ל65 גי'גה.
אז מה נפשך...למה כשאני הורדתי את כל התקייה בשלמותה ירד לי רק 45 ג'יגה?
-
@DYDY6137 כי היו אפליקציות שגוגל חסמו מטעמי אבטחה...
-
@יוסף-אלחנן תודה רבה אלוף
שירבו כמותך בישראל -
@kasnik כתב בלהורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת:
@MAD מה רמת כשרות האפליקציות
@kasnik גבוהה
-
@חטח כתב בלהורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת:
גבוהה
ברמה כזו?
האם אני יכול להתקין את זה לבחורים בישיבה או לא?
-
@kasnik אני מאמין שזה איך אפליקציה...
תגיד שם של אפליקציה ונוכל לענות בפירוש יותר
יש שם אפליקציות רגילות ויש מוכשרות (כמו למשל סייר ללא וידאו וכו')
אגב, לגבי דפדפן יש למשהו12 דפדפן מעולה שהוא הכשיר...
-
, לגבי דפדפן יש למשהו12 דפדפן מעולה שהוא הכשיר...
כלומר?
-
-
@MAD לא מאפשר לבקש גישה
-
@menajemmendel תודה
-
@menajemmendel אשרתי לך גישה, לא?
-
@יוסף-אלחנן כן תודה רבה, חשבתי שזה @MAD