להורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת
-
@יוסף-אלחנן כתב בלהורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת:
@עם-ישראל-חיי כתב בלהורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת:
הוא לא רוצה שיעלו את הקבצים למקום אחר מסיבות אישיות...
הוא אמר לי פעם שבגלל שיש עדכונים, אז לא כדאי להעלות כי הרי אני לא הולך לעקוב אחרי כל עדכון...
בכל אופן, הוא נתן לי לייק
זה סוג של אישור, לא?
אני אשמח שתעלה את זה לדרייב שלך. אין לי בעיה שמפיצים את התוכנה.
ביחוד שיש גם עדכון אוטומטי שמוצג למשתמש בכל מקרה -
-
@יוסף-אלחנן נטפרי לא מעונינים לפתוח
אני באמצע להתווכח איתם מקוה שאצליח -
@יוסף-אלחנן לא ביקשתי שיעברו על כל האפליקציות
רק כתבתי להם שכל האפליקציות כמו יוטיוב וכו' לא יעבדו בכל מקרה למשתמשי נטפרי אז מה זה משנה -
@יוסף-אלחנן כתב בלהורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת:
אני חושב שהכי טוב זה ליצור עותק, אבל אל תתייאש, אולי תצליח...
אבל בשביל זה צריך שיהיה לחשבון של מי שיוצר עותק בדרייב נפח איחסון יותר מ-15Gb הבסיסי שהוא בחינם
-
@ישראל-142 יש לי ב"ה
אם תציץ למעלה, תראה שכל האפליקציות שוות ל65 גי'גה.
אז מה נפשך... -
@יוסף-אלחנן
התכוונתי שאם נגיד אני רוצה ליצור עותק לחשבון גוגל דרייב שלי, אני צריך שלי יהיה מספיק נפח בדרייב -
אוקיי, חברים, לאחר עמל ויזע רב
העתקתי את כל האפליקציות הנפלאות של @MAD!לפי הסדר שהיה קיים, כמו שהוא סידר את זה מלכתחילה.
היות ואין לי כוח שזה יקרה שוב ואצטרך ליצור שוב עותקים להכל, הלינק מוגבל רק למי שיש אשרת גישה!
https://drive.google.com/drive/folders/1WuAeA8azgj69_fWhOQ4dKehethd8pATt?usp=drive_link
כמובן קרדיט ויישר כוח עצום ל @MAD האלוף!
תהנו!
(השירות ניתן ללא עמלה, אך מחייב חיוך! )