בעיה | חיבור wifi במחשב נייד מתנתק כל כמה זמן
-
יש לי מחשב נייד שמחובר לרשת ביתית, ומידי פעם (פעם בשעה ואף יותר מזה) מתנתק החיבור למשך כדקה, עד שהוא מתחבר שוב.
מה זה יכול להיות?
(יש עוד מחשב שמחובר גם בwifi וגם כשהנייד מתנתק הוא ממשיך להיות מחובר, כך שכנראה זו בעיה בהגדרה במחשב.
תודה מראש. -
כעת זה מתנתק כל כמה דקות.
אני כותב את ההודעה הזו בזמני החסד שבין לבין...
מה זה יכול להיות? -
@אברהם-הכהן האם על המחשב הזה יש וויפריי?
כי א"כ לי זה קרה בחיבור שהיה לו ניתוקים לשברירי שניה והוויפרי הרגיש אותו -
@אברהם-הכהן האם יתכן שאתה גם עם בלוטוס דולק? כי הם יושבים על אותו שבב, וכשזה עובד הרבה הגיוני שיהיו ניתוקים, כבה את הבלוטוס ותרווה נחת...
-
תודה לכל המגיבים @מוטי-זהב ו@שאול-208
יש וויפרי, אבל המחשב מתנתק למשך כדקה בכל פעם.
הבלוטוס כבוי. -
@אברהם-הכהן מניסיון בדר''כ בעיה בכרטיס רשת שמתחמם יותר מידי וצריך לקחת הפסקה.....
מומלץ להחליף ולבדוק -
@DAVID-MMOD תודה.
יש אפשרות לבדוק את זה בהגדרות של המחשב? -
@אברהם-הכהן לא
-
זה נראה לי מוזר שזה בגלל התחממות, כי זה יכול לקרות גם 2 דקות אחרי שאני מפעיל את המחשב.
-
@אברהם-הכהן תבדוק באתר החברה האם יש דרייבים שצריך לעדכן, כמו"כ תעשה עדכוני תוכנה כולל אופציונליים.
בנוסף, האם יש לך חסימה או אנטי וירוס כלשהו?
-
@אדי-המתכנת תודה.
אשמח למעט פירוט.תבדוק באתר החברה האם יש דרייבים שצריך לעדכן,
באיזה חברה? (של המחשב?)
עדכוני תוכנה כולל אופציונליים
כנ"ל.
האם יש לך חסימה או אנטי וירוס כלשהו?
נטפרי, ואנטי וירוס eset, לא משהו שאמור לעשות בעיות.
@אדי-המתכנת האם יש אפשרות לבדוק בזמנים של הניתוק בהגדרות של המחשב משהו שיכול לעזור לפתור את הבעיה?
-
@אברהם-הכהן כתב בבעיה | חיבור wifi במחשב נייד מתנתק כל כמה זמן:
באיזה חברה? (של המחשב?)
כן
כנ"ל.
בהגדרות
-
@אברהם-הכהן יש הרבה מה לבדוק קודם, אבל זו יכולה להיות גם בעיית חומרה. לי היה תופעה ממש כמו שאתה מתאר במחשב דל vostro 5402 ודל החליפו כרטיס רשת ולא עזר, ועשיתי איפוס ולא עזר, וכשהביאו לי מחשב חדש הבעיות נעלמו לחלוטין.
-
יש לי מחשב נייד שמחובר לרשת ביתית, ומידי פעם (פעם בשעה ואף יותר מזה) מתנתק החיבור למשך כדקה, עד שהוא מתחבר שוב.
מה זה יכול להיות?
(יש עוד מחשב שמחובר גם בwifi וגם כשהנייד מתנתק הוא ממשיך להיות מחובר, כך שכנראה זו בעיה בהגדרה במחשב.
תודה מראש.סליחה על השאלה, אבל בדקת שבזמן שזה קורה מכשירים אחרים כן יכולים להתחבר לוייפיי ולקבל אינטרנט?
-
@Yehuda-1 כתב בבעיה | חיבור wifi במחשב נייד מתנתק כל כמה זמן:
סליחה על השאלה, אבל בדקת שבזמן שזה קורה מכשירים אחרים כן יכולים להתחבר לוייפיי ולקבל אינטרנט?
-
@שניאור-שמח @צדיק-תמים תודה רבה.
אני מבין שבמקום להסתבך עדיף לקחת את המחשב לטכנאי.
תודה ושבוע נפלא.