עזרה | עזרה דחופה | זיהוי ומחיקת וירוסים
- 
איכשהו למספר תיקיות בדיסק און קי שלי השתנה השם, למספרים מוזרים כאלו... 

מישהו יכול לזהות מה זה ואיך אני יכול לתקן את זה?
- 
זה נשמע כמו בעיית מערכת קבצים תפנה ל @מתכנת-חובב 
- 
ח חיים5299173 סימן נושא זה כשאלה ב
- 
איכשהו למספר תיקיות בדיסק און קי שלי השתנה השם, למספרים מוזרים כאלו... 

מישהו יכול לזהות מה זה ואיך אני יכול לתקן את זה?@חיים5299173 הקבצים עצמם תקינים? 
 אם כן תגבה את הקבצים תשכח מהכרטיס ותסרוק את המחשב עם אנטי וירוס טוב
 אם לא אפשר לפנות אלי למייל egozkokus1 בג'ימייל
- 
זה נשמע כמו בעיית מערכת קבצים תפנה ל @מתכנת-חובב @דוד-משה-1 כתב בעזרה | עזרה דחופה | זיהוי ומחיקת וירוסים: זה נשמע כמו בעיית מערכת קבצים צריך לבדוק בhex את הroot dir 
 אבל מלמעלה לא חושב...
- 
@דוד-משה-1 כתב בעזרה | עזרה דחופה | זיהוי ומחיקת וירוסים: זה נשמע כמו בעיית מערכת קבצים צריך לבדוק בhex את הroot dir 
 אבל מלמעלה לא חושב...צריך לבדוק בhex את הroot dir 
 אבל מלמעלה לא חושב...
 מה זה אומר?
- 
צריך לבדוק בhex את הroot dir 
 אבל מלמעלה לא חושב...
 מה זה אומר?@חיים5299173 כתב בעזרה | עזרה דחופה | זיהוי ומחיקת וירוסים: מה זה אומר? לא בשבילך 
 אתה תעשה את מה ש@מתכנת-חובב הציע
- 
@חיים5299173 הקבצים עצמם תקינים? 
 אם כן תגבה את הקבצים תשכח מהכרטיס ותסרוק את המחשב עם אנטי וירוס טוב
 אם לא אפשר לפנות אלי למייל egozkokus1 בג'ימייל@מתכנת-חובב אתה אומר 'לשכוח מהכרטיס', מה הכוונה? 
- 
@מתכנת-חובב אתה אומר 'לשכוח מהכרטיס', מה הכוונה? @חיים5299173 לא שללנו בעיה במערכת קבצים אז מכיוון שכרטיס הוא דבר זול מומלץ לא לסמוך עליו להבא 
 אלא אם כן אתה שם בו חומר לא חשוב
- 
@חיים5299173 לא שללנו בעיה במערכת קבצים אז מכיוון שכרטיס הוא דבר זול מומלץ לא לסמוך עליו להבא 
 אלא אם כן אתה שם בו חומר לא חשוב@מתכנת-חובב כתב בעזרה | עזרה דחופה | זיהוי ומחיקת וירוסים: לא שללנו בעיה במערכת קבצים לי הקטן נראה שאיפה שהוא התבצע המרה לא נכונה בין CP1255/65001 ל CP862 (או יותר גרוע 437) ברמת Console (cmd)