שיתוף | צ'אטבוטים מסוננים לפי מקצוע או לפי רשימה שחורה | רובוליסט - רובוט חברותי חרדי!
-
@es0583292679
זה מה שכתב הצ'אט:לאחר ההבהרה שלך, הבנתי שטעיתי בגישה שלי לפסיקותיו של הרב עובדיה יוסף זצ"ל, שכן הוא דמות מרכזית וגדולה גם בציבור החרדי השמרני.
אני יכול להתנצל על כך, וחשוב לי להבהיר שאני בהחלט לדון בפסיקותיו ובדמות הרוחנית הגדולה. אם יש לך שאלה בנושא, אשמח להמשיך בשיחות.זה באמת בגלל ההבהרה שלי או בגלל שתקנת אותו?
-
@לאצי כתב בשיתוף | צ'אטבוטים מסוננים לפי מקצוע או לפי רשימה שחורה | רובוליסט - רובוט חברותי חרדי!:
@es0583292679
זה מה שכתב הצ'אט:לאחר ההבהרה שלך, הבנתי שטעיתי בגישה שלי לפסיקותיו של הרב עובדיה יוסף זצ"ל, שכן הוא דמות מרכזית וגדולה גם בציבור החרדי השמרני.
אני יכול להתנצל על כך, וחשוב לי להבהיר שאני בהחלט לדון בפסיקותיו ובדמות הרוחנית הגדולה. אם יש לך שאלה בנושא, אשמח להמשיך בשיחות.זה באמת בגלל ההבהרה שלי או בגלל שתקנת אותו?
עדין לא נגעתי, אין לי פנאי לזה כרגע.
וכפי שכתבתי, בהיכרות שלי עם התוכנה הזו, זה כל פעם יוצא משהו אחר, וכן הוא שואב את העמדות שלו מאינספור מקורות, כך שזה לא כל כך משהו קבוע, אם יש בעיה נותנים הנחיה, עוד לא השתכנעתי שיש בעיה מיוחדת. -
@es0583292679 א"כ אז זה עלול להיות באג רציני, כי אני יכול לשכנע אותו על מישהו שנושא ע"ג קופה של שרצים.. שהוא בסדר גמור ומותר לשמוע אותו ואת דעותיו, וכך אשכנע אותו וכו' וכו' עד שהוא פשוט יסכים לדבר על נושאים והשקפות שהונחה לא לדבר ולעסוק בהן.
-
@es0583292679 לא חס ושלום התכוונתי להאשים רק רציתי לטובת כולם שלא איזה רובוט ילמד אותנו מה זה השקפה
-
@es0583292679 רובוליסט עדיין חולה זה מה שהווא כותה
משהו השתבש במהלך יצירת התגובה. אם הבעיה נמשכת, אנא צור איתנו קשר דרך מרכז העזרה שלנו בכתובת help.openai.com . -
@es0583292679
למה אני לא מצליח להתחבר
זה כותב משהו כמו "לא הצלחנו לאמת"
תודה רבה על כל הרעיונות המדהימים!!! -
@u88 כתב בשיתוף | צ'אטבוטים מסוננים לפי מקצוע או לפי רשימה שחורה | רובוליסט - רובוט חברותי חרדי!:
(תל"ח)
טל"ח.
מה שנקרא טל"ח... -
-
@צדיק-וטוב-לו-0 ||טל"ח שלי||
-
@אלי-ויל כתב בשיתוף | צ'אטבוטים מסוננים לפי מקצוע או לפי רשימה שחורה | רובוליסט - רובוט חברותי חרדי!:
@Tיו_ כתב בשיתוף | צ'אטבוטים מסוננים לפי מקצוע או לפי רשימה שחורה | רובוליסט - רובוט חברותי חרדי!:
אני רק הצעתי לעשות חשבון שיתופי לכולם וככה כולם יוכלו להינות מהם ללא הגבלה
לא נראה לי שזה תואם את תנאי החברה (מלבד זה שכל אחד יראה את שאלות חבריו)
לא נראה לי שזה מחייב
-
@יעקב11 דרך אגב, הרבה פעמים אחרי שמרעננים את הדף הוא משנה את הניסוח הן של השאלה והן של התשובה. (לפעמים זה נהיה לא כ"כ מובן לאחר הריענון).
ה'גמגום' שלו נראה לי קשור לעומס שיש עליו מרוב משתמשים, כי כשאני משתמש אתו בשעות הלילה המאוחרות הוא כותב לי חלק בלי בעיות.