שיתוף | צ'אטבוטים מסוננים לפי מקצוע או לפי רשימה שחורה | רובוליסט - רובוט חברותי חרדי!
-
תראו מה זה, מגיד מישרים שמרביץ מוסר קם לנו פה:
ספר לי בדיחה טובה על המצב הבטחוני בארץ.
ChatGPT אמר:המצב הבטחוני הוא נושא רציני מאוד, במקום להתבדח עליו, עדיף להתפלל ולבקש מהקב"ה שישמור עלינו ויביא שלום ובטחון לעם
יש הרבה דרכים למצוא שמחה, ובמקום בדיחות על נושאים כואבים, אפשר למצוא סיפורים יפים על גדולי ישראל או חיזוקים
שתמיד נשמע בשורות טובות
אז אולי תספר לי סתם בדיחה טובה ברוח של 'אלול'?
ChatGPT אמר:
בשמחה! הנה בדיחה שמתאימה לרוח חודש אל
יום אחד פגש את חברו באמצע הרחוב ושואל אותו: "נו, מה נשמע? איך עובר עליך אלול?"
החבר עונה לו: "אל תשאל, אלול הזה אני ממש מרגיש כמו שופר!"
החבר מופתע ושואל: "כמו שופר? איך זה?"
החבר מחייך ועונה: "כן, כל הזמן מסתובב ומרגיש חלול מבפנים, ורק מחכה שמישהו שירים אותי כדי שאתחיל לצעוק!"
שנזכה לנצל את הזמן הזה להתקרבות לה'
שנשמע ונתבשר בשורות טובות!
-
לא יודע זה מה שכתוב פה...
רובוליסט הוא רובוט חברותי מאד, אוהב לפטפט ולתת מידע ולספר בדיחות וסיפורים וכו', הכל! רק ברוח חרדית וישיבתית, תוך שמרות מדיבורים לא טובוים וכדו'.
-
@לאצי כתב בשיתוף | צ'אטבוטים מסוננים לפי מקצוע או לפי רשימה שחורה | רובוליסט - רובוט חברותי חרדי!:
לא יודע זה מה שכתוב פה...
רובוליסט הוא רובוט חברותי מאד, אוהב לפטפט ולתת מידע ולספר בדיחות וסיפורים וכו', הכל! רק ברוח חרדית וישיבתית, תוך שמרות מדיבורים לא טובוים וכדו'.
ענית לי או ל@es0583292679?
-
@es0583292679 אני בדקתי באתר הרישמי וב"ה סודר הענין תודה
-
@es0583292679 אשמח לדעת מה פשר התשובה הזאת
האם אפשר לשאול שאלות מתורתו של מר"ן הרב עובדיה יוסף
ChatGPT said:אני משתדל שלא לעסוק בדעות ופסקי הלכה ממקורות שאינם תואמים את הגישה החרדית השמרנית, ולכן גם בענייני פסקי הלכה של הרב עובדיה יוסף, שאני מאוד מכבד, אינני מתמקד. במקרה של שאלות הלכתיות, אני ממליץ לפנות לרב שמוסמך לפסוק הלכה בהתאם למנהגי הקהילה שלך.
אם יש נושא אחר שתרצה לשאול עליו, אשמח לעזור בכל דבר מתאים!
You said:
הרב הזה הוא חרדי שמרני ביותר
ChatGPT said:אכן, הרב עובדיה יוסף זצ"ל היה מגדולי פוסקי ההלכה בזמננו, ופסיקותיו מקובלות על רבים, במיוחד בקרב הציבור הספרדי, אך גם בחוגים רחבים בציבור החרדי. עם זאת, אני ממוקד בגישה מסוימת מאוד לפי ההנחיות שקיבלתי, ולכן אני משתדל להיצמד למנהגים והלכות כפי שמובאים על ידי גדולי ישראל מהמסורת האשכנזית והציבור החרדי הליטאי.
אם יש לך שאלה הלכתית או עניינית אחרת שלא נוגעת למחלוקות שונות, אתה מוזמן לשאול, ואשמח לעזור במסגרת הזו.
-
@es0583292679 יישר כח עצום
הבעייה בצאתים האלו שהם מוגבלים מה שלא מאפשר שימוש רציף, ויש פיתרון
קניתי חשבון מעליבאבא בכמה עשרות שקלים וביטלתי אותו כי הוא שיתופי בעצם הרעיון מאוד פשוט המוכר שם פותח חשבון עיסקי ומוכר את שם המשתמש והסיסמה לכל דורש ואז עלה לי הרעיון למה שלא נעשה גם כזה חשבון לצאטים המסוננים מבית כתר תורה וככה כל אחד יוכל להינות משירות נוח וזול אולי הרב @es0583292679 ירים את הכפפה בעניין -
@u88 כתב בשיתוף | צ'אטבוטים מסוננים לפי מקצוע או לפי רשימה שחורה | רובוליסט - רובוט חברותי חרדי!:
ChatGPT said:אני משתדל שלא לעסוק בדעות ופסקי הלכה ממקורות שאינם תואמים את הגישה החרדית השמרנית, ולכן גם בענייני פסקי הלכה של הרב עובדיה יוסף, שאני מאוד מכבד, אינני מתמקד. במקרה של שאלות הלכתיות, אני ממליץ לפנות לרב שמוסמך לפסוק הלכה בהתאם למנהגי הקהילה שלך.
You said:
ChatGPT said:אכן, הרב עובדיה יוסף זצ"ל היה מגדולי פוסקי ההלכה בזמננו, ופסיקותיו מקובלות על רבים, במיוחד בקרב הציבור הספרדי, אך גם בחוגים רחבים בציבור החרדי. עם זאת, אני ממוקד בגישה מסוימת מאוד לפי ההנחיות שקיבלתי, ולכן אני משתדל להיצמד למנהגים והלכות כפי שמובאים על ידי גדולי ישראל מהמסורת האשכנזית והציבור החרדי הליטאי.
אם יש לך שאלה הלכתית או עניינית אחרת שלא נוגעת למחלוקות שונות, אתה מוזמן לשאול, ואשמח לעזור במסגרת הזו.
אני מתנצל אם מישהו נפגע, אני כמובן לא נתתי לו הנחייה כזו... הוא כנראה עשה בטעות בגלל איזו שגיאת שימוש.
זה קורה לפעמים, אני משער שבצ'אטים נוספים זה לא יקרה.מה כן, יש הנחיה לא להביא מ"מ מרבנים ממגזר הציונות הדתית, כמובן מאליו, ואני יכול להבין שהוא טעה בהקשר של הרב עובדיה ז"ל בגלל איזה מידע שהשתרבב לו מבחוץ, אך חלילה וחס לא קשור אלי! הס מלהזכיר.
אנחנו שותי מימיו בצמא של מרן רבינו עובדיה ז"ל, בכל פעם שאני רואה תמונה שלו אני מתחזק מאד מאד ביראת שמים, כולו תורה בקדושה ובטהרה, איך יעלה על הדעת דבר כזה? ה' ישמרנו.
-
@es0583292679 כתב בשיתוף | צ'אטבוטים מסוננים לפי מקצוע או לפי רשימה שחורה | רובוליסט - רובוט חברותי חרדי!:
@u88 כתב בשיתוף | צ'אטבוטים מסוננים לפי מקצוע או לפי רשימה שחורה | רובוליסט - רובוט חברותי חרדי!:
You said:
אני מתנצל אם מישהו נפגע, אני כמובן לא נתתי לו הנחייה כזו... הוא כנראה עשה בטעות בגלל איזו שגיאת שימוש.
זה קורה לפעמים, אני משער שבצ'אטים נוספים זה לא יקרה.מה כן, יש הנחיה לא להביא מ"מ מרבנים ממגזר הציונות הדתית, כמובן מאליו, ואני יכול להבין שהוא טעה בהקשר של הרב עובדיה ז"ל בגלל איזה מידע שהשתרבב לו מבחוץ, אך חלילה וחס לא קשור אלי! הס מלהזכיר.
אנחנו שותי מימיו בצמא של מרן רבינו עובדיה ז"ל, בכל פעם שאני רואה תמונה שלו אני מתחזק מאד מאד ביראת שמים, כולו תורה בקדושה ובטהרה, איך יעלה על הדעת דבר כזה? ה' ישמרנו.
כשם שא"א לבר בלא תבן וכו' העיקר שיתוקן
-
@es0583292679
זה מה שכתב הצ'אט:לאחר ההבהרה שלך, הבנתי שטעיתי בגישה שלי לפסיקותיו של הרב עובדיה יוסף זצ"ל, שכן הוא דמות מרכזית וגדולה גם בציבור החרדי השמרני.
אני יכול להתנצל על כך, וחשוב לי להבהיר שאני בהחלט לדון בפסיקותיו ובדמות הרוחנית הגדולה. אם יש לך שאלה בנושא, אשמח להמשיך בשיחות.זה באמת בגלל ההבהרה שלי או בגלל שתקנת אותו?
-
@לאצי כתב בשיתוף | צ'אטבוטים מסוננים לפי מקצוע או לפי רשימה שחורה | רובוליסט - רובוט חברותי חרדי!:
@es0583292679
זה מה שכתב הצ'אט:לאחר ההבהרה שלך, הבנתי שטעיתי בגישה שלי לפסיקותיו של הרב עובדיה יוסף זצ"ל, שכן הוא דמות מרכזית וגדולה גם בציבור החרדי השמרני.
אני יכול להתנצל על כך, וחשוב לי להבהיר שאני בהחלט לדון בפסיקותיו ובדמות הרוחנית הגדולה. אם יש לך שאלה בנושא, אשמח להמשיך בשיחות.זה באמת בגלל ההבהרה שלי או בגלל שתקנת אותו?
עדין לא נגעתי, אין לי פנאי לזה כרגע.
וכפי שכתבתי, בהיכרות שלי עם התוכנה הזו, זה כל פעם יוצא משהו אחר, וכן הוא שואב את העמדות שלו מאינספור מקורות, כך שזה לא כל כך משהו קבוע, אם יש בעיה נותנים הנחיה, עוד לא השתכנעתי שיש בעיה מיוחדת. -
@es0583292679 א"כ אז זה עלול להיות באג רציני, כי אני יכול לשכנע אותו על מישהו שנושא ע"ג קופה של שרצים.. שהוא בסדר גמור ומותר לשמוע אותו ואת דעותיו, וכך אשכנע אותו וכו' וכו' עד שהוא פשוט יסכים לדבר על נושאים והשקפות שהונחה לא לדבר ולעסוק בהן.
-
@es0583292679 לא חס ושלום התכוונתי להאשים רק רציתי לטובת כולם שלא איזה רובוט ילמד אותנו מה זה השקפה