שיתוף | צ'אטבוטים מסוננים לפי מקצוע או לפי רשימה שחורה | רובוליסט - רובוט חברותי חרדי!
-
@es0583292679 וואו! תותח אתה!
עבודה ניפלאה ! תמשיך כך ! משתף אותנו בתכנים מסוננים ומותאמים לציבור לש'ש!
זה פשוט משנה את המאזן של הבינה בציבור שלנו..תודה תודה תודה ! מוקירים ומעריכים..
יאללה רבוייסי!
להרביץ לו בליקים1 -
-
@es0583292679 חזק וברוך על הבוטים למניהם
אבל יש בעיה עם הגדרת האנטישמיות שלו שכל תמונה או כתיבה על דברים שהם יהדות כמו
בית המקדש או יהודים הוא כותב
This content may violate our usage policies. (באופן שאחרי זה הוא כותב לא ניתן כרגע ליצור תמונות וכו' למרות שתמונות אחרות אפשר ליצור שם )
אשמח אם אפשר לעשות משהוא בנידון -
@u88 כתב בשיתוף | צ'אטבוטים מסוננים לפי מקצוע או לפי רשימה שחורה | רובוליסט - רובוט חברותי חרדי!:
This content may violate our usage policies. (באופן שאחרי זה הוא כותב לא ניתן כרגע ליצור תמונות וכו' למרות שתמונות אחרות אפשר ליצור שם )
אשמח אם אפשר לעשות משהוא בנידוןכנראה יש לך בעיה מקומית, בצ'אט בחשבון או בניסוח וכדו', לא ברובוט.
ניסיתי עבורך כמה פעמים, הוא מחזיר מצויין, עד כמה שהוא מבין מה זה בית המקדש.
-
@u88 כתב בשיתוף | צ'אטבוטים מסוננים לפי מקצוע או לפי רשימה שחורה | רובוליסט - רובוט חברותי חרדי!:
אשמח אם אפשר לעשות משהוא בנידוןיש מצב שזה חסימה של נטפרי
-
@es0583292679 יש איזה שהוא דרך להסביר לו על בית מקדש יהודי או לפחות תכניס ברובוט שלך איזה הסבר?
כי זה לא שחסר ברשת תמונות ושרטוטים של בית המקדש אז למה הוא נתקע
-
@es0583292679 אם כבודו שם לב שבית המקדש עם כיפת הסלע?
-
@צדיק-תמים צודק
בשביל שהוא ילמד משהו חובה שיהיה יחסי גם הרבה או מספיק שיש הרבה?אינני חושב שיש יותר מידע על כל סוג קוד או תוכנה במדויק עד רמת קישורים מאשר מידע שיש תמונות ושרטוטים על בית המקדש ומינימום שכשכותבים יהודי שיבין לפחות את הכיוון ולא ככה התעלמות מוחלטת (לפחות להבנתי בהתחשב בתמונות שניסיתי ובתמונות שהועלו כאן לעיל
אני טועה? -
@הלי קודם כל התמונות שהביא @es0583292679 הן בהחלט בכיוון
אבל בהחלט צריך הרבה חומר על שפת תכנות מסוימת כדי שהמודל ידע לחזות קוד ספציפי בשפה הזאת
או הרבה תמונות של חתולים כדי שהוא יוכל לחזות פיקסלים שיוצרים חתול מחזיק בלון (למרות שלא נתנו לו תמונה כזאת) -
@es0583292679 רובוליסט חולה?
הוא לא עובד משום מה -
@es0583292679 רובוליסט חולה?
הוא לא עובד משום מהלא, עדכנתי את הקישור, זה הקישור המעודכן: https://chatgpt.com/g/g-zZKwuP6uY-rvbvlyst
לא העליתי למעלה עד עכשיו משום מה, כנראה סמכתי על האתר הרשמי, כעת עדכנתי למעלה.יישר כח על ההערה.
-
תראו מה זה, מגיד מישרים שמרביץ מוסר קם לנו פה:
ספר לי בדיחה טובה על המצב הבטחוני בארץ.
ChatGPT אמר:המצב הבטחוני הוא נושא רציני מאוד, במקום להתבדח עליו, עדיף להתפלל ולבקש מהקב"ה שישמור עלינו ויביא שלום ובטחון לעם
יש הרבה דרכים למצוא שמחה, ובמקום בדיחות על נושאים כואבים, אפשר למצוא סיפורים יפים על גדולי ישראל או חיזוקים
שתמיד נשמע בשורות טובות
אז אולי תספר לי סתם בדיחה טובה ברוח של 'אלול'?
ChatGPT אמר:
בשמחה! הנה בדיחה שמתאימה לרוח חודש אל
יום אחד פגש את חברו באמצע הרחוב ושואל אותו: "נו, מה נשמע? איך עובר עליך אלול?"
החבר עונה לו: "אל תשאל, אלול הזה אני ממש מרגיש כמו שופר!"
החבר מופתע ושואל: "כמו שופר? איך זה?"
החבר מחייך ועונה: "כן, כל הזמן מסתובב ומרגיש חלול מבפנים, ורק מחכה שמישהו שירים אותי כדי שאתחיל לצעוק!"
שנזכה לנצל את הזמן הזה להתקרבות לה'
שנשמע ונתבשר בשורות טובות!
-
לא יודע זה מה שכתוב פה...
רובוליסט הוא רובוט חברותי מאד, אוהב לפטפט ולתת מידע ולספר בדיחות וסיפורים וכו', הכל! רק ברוח חרדית וישיבתית, תוך שמרות מדיבורים לא טובוים וכדו'.
-
@לאצי כתב בשיתוף | צ'אטבוטים מסוננים לפי מקצוע או לפי רשימה שחורה | רובוליסט - רובוט חברותי חרדי!:
לא יודע זה מה שכתוב פה...
רובוליסט הוא רובוט חברותי מאד, אוהב לפטפט ולתת מידע ולספר בדיחות וסיפורים וכו', הכל! רק ברוח חרדית וישיבתית, תוך שמרות מדיבורים לא טובוים וכדו'.
ענית לי או ל@es0583292679?