בקשה | רוט (ROM SPOCK) לנגן M390 PRO אנדרואיד 8.1
-
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולעלות כאן רוט לנגן הנ''ל,
אני צריך את זה בעיקר למחיקת ה WI FI,
(אני מגיע עד לשלב של מחיקת ה WI FI אבל זה לא עובד בלי רוט, KING ROT לא עזר וכמוהו עוד כמה דרכים!
מצ''ב תמונה לפני ניסיון המחיקה ואחרי ניסיון המחיקה,
תודה! -
-
@פב-ב-הראשון כתב בבקשה | רוט (ROM SPOCK) לנגן M390 PRO אנדרואיד 8.1:
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולעלות כאן רוט
אין כזה דבר "להעלות רוט"
צריך לצרוב בוט מושרש -
@פב-ב-הראשון למה לא קיידרואיד???
https://mitmachim.top/topic/63309/שיתוף-להכשיר-כמעט-כל-אנדרואיד-לוויז-ומייל-בלבד-קיידרואיד-0-7-4-גרסת-בטא-ציבורית -
-
רוטסליחה על אי הדקדוק התכוונתי בוט מושרש (הכנה לרוט).
-
- עדיף למחוק את ה wi fi מהשורש שאת זה אפשר לעשות עם רוט.
- אני (ומאמין שיש עוד כמוני) שקיידרואיד קצת מורכב בשבילם, וזה יותר נוח בדרך המוכרת למחוק את ה wi fi עצמו.
- עם הרוט אפשר לעשות מגוון דברים.
- אשמח אם מישהו מכיר מישהו באזור ב''ב שחוסם wi fi חינם, אאוטנט בכללי לא חוסמים wi fi בנגנים .
- אשמח עם מישהו יודע מה הדרך הכי טובה לחסום כל אפשרות צפייה באנדרואיד 8.1, אין וידיאו אוף באנדרואיד.
שכוייח לכל המסייעים !!!
-
-
@פב-x27-x27-ב-הראשון כתב בבקשה | רוט (ROM SPOCK) לנגן M390 PRO אנדרואיד 8.1:
אני (ומאמין שיש עוד כמוני) שקיידרואיד קצת מורכב בשבילם, וזה יותר נוח בדרך המוכרת למחוק את ה wi fi עצמו.
כנראה שאתה והעוד כמוך פשוט מעולם לא ניסו את קיידרואיד אינני חושב שיש משהו פחות מסובך מזה לפחות תנסה
@פב-x27-x27-ב-הראשון כתב בבקשה | רוט (ROM SPOCK) לנגן M390 PRO אנדרואיד 8.1:
אשמח עם מישהו יודע מה הדרך הכי טובה לחסום כל אפשרות צפייה באנדרואיד 8.1, אין וידיאו אוף באנדרואיד.
בעקרון התשובה כנ"ל קיידרואיד אבל נראה לי שזה עדיין לא קיים ויהיה רק בגרסה שתצא בהמשך (עושה רושם שתוך חודשיים שלוש)
-
אשמח אם בכל זאת מישהו יכול לעלות בוט מושרש וסקטאר כהכנה לרוט, ( זה מה שאני צריך, ולא קיידרואיד, אם ארצה דברים אחרים אוכל לחפש אותם לבד), תודה!
-
@פב-x27-x27-ב-הראשון כאן יש לך בוט לא מושרש (תשריש לבד) ותמשיך עם המדריך הזה
בהצלחה.@פב-x27-x27-ב-הראשון כתב בבקשה | רוט (ROM SPOCK) לנגן M390 PRO אנדרואיד 8.1:
וסקטאר כהכנה לרוט
מה אתה צריך סקאטר לרוט?