בקשת מידע | העברת תמונות מנוקיה 235 החדש למחשב
- 
@shmulik88 או בלוטוס או כבל USB 
- 
@shmulik88 או בלוטוס או כבל USB @חכם_בלילה כתב בבקשת מידע | העברת תמונות מנוקיה 235 החדש למחשב: @shmulik88 או בלוטוס או כבל USB אבל איזה תוכנה אני צריך למחשב? 
- 
@חכם_בלילה כתב בבקשת מידע | העברת תמונות מנוקיה 235 החדש למחשב: @shmulik88 או בלוטוס או כבל USB אבל איזה תוכנה אני צריך למחשב? @shmulik88 כתב בבקשת מידע | העברת תמונות מנוקיה 235 החדש למחשב: @חכם_בלילה כתב בבקשת מידע | העברת תמונות מנוקיה 235 החדש למחשב: @shmulik88 או בלוטוס או כבל USB אבל איזה תוכנה אני צריך למחשב? שום תוכנה, תפתח את המחשב זה/שלי ותעביר 
- 
@shmulik88 כתב בבקשת מידע | העברת תמונות מנוקיה 235 החדש למחשב: @חכם_בלילה כתב בבקשת מידע | העברת תמונות מנוקיה 235 החדש למחשב: @shmulik88 או בלוטוס או כבל USB אבל איזה תוכנה אני צריך למחשב? שום תוכנה, תפתח את המחשב זה/שלי ותעביר @שניאור-שמח כתב בבקשת מידע | העברת תמונות מנוקיה 235 החדש למחשב: @shmulik88 כתב בבקשת מידע | העברת תמונות מנוקיה 235 החדש למחשב: @חכם_בלילה כתב בבקשת מידע | העברת תמונות מנוקיה 235 החדש למחשב: @shmulik88 או בלוטוס או כבל USB אבל איזה תוכנה אני צריך למחשב? שום תוכנה, תפתח את המחשב זה/שלי ותעביר אפשר ככה גם לגבות את אנשי הקשר למחשב? 
 אם כן איך?
- 
@שניאור-שמח כתב בבקשת מידע | העברת תמונות מנוקיה 235 החדש למחשב: @shmulik88 כתב בבקשת מידע | העברת תמונות מנוקיה 235 החדש למחשב: @חכם_בלילה כתב בבקשת מידע | העברת תמונות מנוקיה 235 החדש למחשב: @shmulik88 או בלוטוס או כבל USB אבל איזה תוכנה אני צריך למחשב? שום תוכנה, תפתח את המחשב זה/שלי ותעביר אפשר ככה גם לגבות את אנשי הקשר למחשב? 
 אם כן איך?@shmulik88 כתב בבקשת מידע | העברת תמונות מנוקיה 235 החדש למחשב: @שניאור-שמח כתב בבקשת מידע | העברת תמונות מנוקיה 235 החדש למחשב: @shmulik88 כתב בבקשת מידע | העברת תמונות מנוקיה 235 החדש למחשב: @חכם_בלילה כתב בבקשת מידע | העברת תמונות מנוקיה 235 החדש למחשב: @shmulik88 או בלוטוס או כבל USB אבל איזה תוכנה אני צריך למחשב? שום תוכנה, תפתח את המחשב זה/שלי ותעביר אפשר ככה גם לגבות את אנשי הקשר למחשב? 
 אם כן איך?תלך להגדרות>אחסון>יצירת גיבוי ותגבה..