בעיה | המחשב הזדקן ברגע
-
יש לי מחשב DELL אינספירון שעובד ממש מצוין בדרך כלל, מאתמול הוא ממש איטי, וכשאני מאתחל אותו הוא כותב לי בתחילת האיתחון (On-board Diagnostics):
Alert! The AC power adapter wattage and type cannot be determined. The battery may not charge. the system will adjust the perfomance to match the power available.אשמח מאוד לעזרה מה צריך לעשות כדי להחזיר את המחשב למצבו הטוב.
-
@JEW כתב בבעיה | המחשב הזדקן ברגע:
יש לי מחשב DELL אינספירון שעובד ממש מצוין בדרך כלל, מאתמול הוא ממש איטי, וכשאני מאתחל אותו הוא כותב לי בתחילת האיתחון (On-board Diagnostics):
Alert! The AC power adapter wattage and type cannot be determined. The battery may not charge. the system will adjust the perfomance to match the power available.אשמח מאוד לעזרה מה צריך לעשות כדי להחזיר את המחשב למצבו הטוב.
על פי הכתוב נראה שיש בעייה או בסוללה או במטען או בדריברים של הסוללה
-
@דוד-משה-1
איזו בעיה יכולה להיות?א. שהיא מתה
ב. שהיא התנתקה
ג. דריברים -
@דוד-משה-1
איזו בעיה יכולה להיות?יש במחשבי דל קטע מעניין, שאם אתה מכניס מטען לא מקורי הוא נהיה איטי.
ויש קטע יותר מעניין, שלפעמים הוא מפסיק לזהות את המקורי ומתייחס אליו כאילו הוא מטען תואם.יש סיכוי שזה קרה אצלך. תנסה להכניס מטען מקורי.
-
@106 מענין ,מוזר ובעיקר נשמע לא חוקי אם כי תמיד אפשר לטעון שהבעיה היא שצריך יותר WATT והתואם לא מספק את הסחורה.
הסתקרנתי קצת אז חפרתי ומצאתי את הטיפים שיש בפורום הזה שאולי יעזרו לך
יש שם 3 פתרונות אפשריים ככל הנראה לבעיה דומה ,זה קצת טכני ובאנגלית אבל גוגל TRANSLATE תמיד עוזר
מצאתי גם את זה
זה פורום יותר רציני ומקצועי