עזרה | בדיקת c2 אם הוא 721/722
- 
@איציק-דייטש תגיד באמת רק אנשים כמונו "ינסו" לשנות כי אולי ואולי זה כן יעבוד על כל סים כשר - שורה תחתונה זה בחומרה **אין סיכוי.**חנות שמוכר וכ"ש הסיני באליעקפרס שמוכר אותם באלפים אין לו שום סיבה לעשות כזה דבר... 
- 
@איציק-דייטש תגיד באמת רק אנשים כמונו "ינסו" לשנות כי אולי ואולי זה כן יעבוד על כל סים כשר - שורה תחתונה זה בחומרה **אין סיכוי.**חנות שמוכר וכ"ש הסיני באליעקפרס שמוכר אותם באלפים אין לו שום סיבה לעשות כזה דבר... 
- 
@TipTop צודק, אבל יש סיכוי כל שהוא שזה (imei) לא נכון? @איציק-דייטש נו, הם בכלל לא "מתעמקים" ולא יבזבזו זמן על מכשיר ישן משנת 2010.. 
- 
@איציק-דייטש נו, הם בכלל לא "מתעמקים" ולא יבזבזו זמן על מכשיר ישן משנת 2010.. 
- 
@מישהו12 אז אין דרך בעולם לגלות את המס' האמיתי????!!!! 
- 
@מישהו12 אז אין דרך בעולם לגלות את המס' האמיתי????!!!! @שמעון-לאופר אמר בעזרה | בדיקת c2 אם הוא 721/722: @מישהו12 אז אין דרך בעולם לגלות את המס' האמיתי????!!!! אינני יודע 
- 
@שמעון-לאופר אמר בעזרה | בדיקת c2 אם הוא 721/722: @מישהו12 אז אין דרך בעולם לגלות את המס' האמיתי????!!!! אינני יודע @מישהו12 נראה לי מצאתי דרך... 
 עשיתי צריבה על פי המדריכים היפים של @אלישי ובמהלך הצריבה הצצתי על האותיות
 והמספרים שרצים שם בירוק, וגיליתי פתאום שרשום IMEI ואז רשום מס' ארוך..
 שמרתי אותו והוא נראה באמת כמו IMEI לא כשר... הוא מתחיל ב-0044
 ומה שיותר מעניין!!!! זה שעכשיו כשאני לוחץ*#06#זה מראה לי את המספר החדש
 שמתחיל ב-0044.........
- 
@מישהו12 נראה לי מצאתי דרך... 
 עשיתי צריבה על פי המדריכים היפים של @אלישי ובמהלך הצריבה הצצתי על האותיות
 והמספרים שרצים שם בירוק, וגיליתי פתאום שרשום IMEI ואז רשום מס' ארוך..
 שמרתי אותו והוא נראה באמת כמו IMEI לא כשר... הוא מתחיל ב-0044
 ומה שיותר מעניין!!!! זה שעכשיו כשאני לוחץ*#06#זה מראה לי את המספר החדש
 שמתחיל ב-0044.........@שמעון-לאופר תכלס מה זה משנה ? 
 אם זה 721 אז אתה תשים לב להבדל ואם זה 722 אז בכלל אתה תראה שזה יותר טוב ואם לא תשים לב בכלל אז אין הבדל מבין?
- 
@שמעון-לאופר תכלס מה זה משנה ? 
 אם זה 721 אז אתה תשים לב להבדל ואם זה 722 אז בכלל אתה תראה שזה יותר טוב ואם לא תשים לב בכלל אז אין הבדל מבין?@יוני לא הבנתי. איך אני אדע בדיוק אם זה 721 או 722 ? 
- 
@יוני לא הבנתי. איך אני אדע בדיוק אם זה 721 או 722 ? @שמעון-לאופר מה הענין שלך לדעת? 
- 
@שמעון-לאופר מה הענין שלך לדעת? @יוני האם לנסות לשים סים כשר בפנים 
- 
@יוני האם לנסות לשים סים כשר בפנים @שמעון-לאופר איזה סים? 
 של איזה חברה?
- 
@שמעון-לאופר איזה סים? 
 של איזה חברה?@יוני מה זה משנה? יש חברות שיעבוד לי סים כשר במכשיר לא כשר?! (חוץ מרמי לוי) 
- 
@יוני מה זה משנה? יש חברות שיעבוד לי סים כשר במכשיר לא כשר?! (חוץ מרמי לוי) @שמעון-לאופר פלאפון 
- 
@שמעון-לאופר פלאפון @יוני יעבוד בכל מקרה?! בכל מכשיר c2 לא כשר? 
- 
@יוני יעבוד בכל מקרה?! בכל מכשיר c2 לא כשר? @שמעון-לאופר אמר בעזרה | בדיקת c2 אם הוא 721/722: @יוני יעבוד בכל מקרה?! בכל מכשיר c2 לא כשר? כן רמי לוי ופלאפון כן 
 ולגבי השאר אין נפק"מ אם זה 721או722
- 
@שמעון-לאופר אמר בעזרה | בדיקת c2 אם הוא 721/722: @יוני יעבוד בכל מקרה?! בכל מכשיר c2 לא כשר? כן רמי לוי ופלאפון כן 
 ולגבי השאר אין נפק"מ אם זה 721או722@יוני פלאפון ייחסם לי ואצטרך לבקש מהם פריצה? או יעבוד רגיל מיידית? 
- 
@יוני פלאפון ייחסם לי ואצטרך לבקש מהם פריצה? או יעבוד רגיל מיידית? @שמעון-לאופר יעבוד רגיל מידית 
 וגם אם לא כאילו על הצד הקטנטן תחזיר למכשיר הקודם וזה יחזור ולא כמו גולן
 לכן אין לך מה לדאוג בהצלחה 
- 
@שמעון-לאופר יעבוד רגיל מידית 
 וגם אם לא כאילו על הצד הקטנטן תחזיר למכשיר הקודם וזה יחזור ולא כמו גולן
 לכן אין לך מה לדאוג בהצלחה @יוני אז מה כל הנושא אם זה 721 או 722 
 אם בין כך בשאר חברות לא יעבוד וברמי לוי ופלאפון יעבוד?