להורדה | זמני היום בלחיצה באמצעות Tasker
-
-
בעקרון כן אבל זה מכשיר של בדיקות שיש לי. המכשיר האישי שלי ללא רוט.
לגבי פונטים בעקרון כן אבל זה באמצעות שינוי קוד ב- HTML.
אם תכנס לדוגמא למשימה Zemanim Today ותסתכל על הפעולה האחת לפני האחרונה בשם Variable set ותכנס אליה אתה תראה שיש שם קוד HTML. בהתחלה יש שם שורה בשם font-family ומוגדר שם הפונט. אם אתה לא יודע לכתוב ב- html אז תשאל את chatGPT איך לשנות פונט. -
@עם-ישראל-חיי כתב בלהורדה | זמני היום בלחיצה באמצעות Tasker:
עולה כסף?
והאם יש אפשרות שגם ההתקנה וגם השימוש היו אופליין?כן האפליקציה עולה כסף אז רכישה תהיה חייב לעשות דרך האינטרנט.
התקנה של האפליקציה אפשר לעשות אופליין. אני כן יודע שהגירסה בחנות של גוגל בודקת אם הרישיון שלך תקף אחרי מספר ימים ללא אינטרנט, ואם אין לך אינטרנט אז היא משביתה את עצמה. לא חושב שזה קורה בגירסה של הרכישה הישירה אבל לא בדקתי.נכון לעכשיו כל יום ב- 00:01 במידה והפרופיל מופעל זה אמור למשוך מידע ליומיים הקרובים. כלומר שימוש במצב ללא אינטרנט הוא ליומיים בלבד.
מכיוון שבניתי את הפרויקט לבן משפחה והנחתי שלרוב לא תהיה לו בעיה באינטרנט אז הגדרתי שמירת נתונים ליומיים בלבד. בנוסף הנחתי שהנתונים יהיו מדוייקים יותר בטווח קצר ולא בטווח ארוך של שבועות וחודשים. אשמח להבין במידה ואני טועה.ההנחה שלי היתה שאם אמשוך נתונים למשך שנה ואציג אותם במצב אופליין אז יכול להיות שהם לא יהיו מעודכנים ומדוייקים מספיק.
-
@הלי כתב בלהורדה | זמני היום בלחיצה באמצעות Tasker:
יש סיכוי שתוסיף לזה עדכון ארוך טווח של זמני היום לשנה או יותר?
לעניין הבקשה. מכיוון שבן המשפחה שאליו מופנה הפרויקט אין צורך בזה אז אני לא מוסיף. אבל אם אתה מעוניין (מעוניינת?) בכל זאת בדיאלוג שבוחרים תאריך ואז הוא מציג את זמני היום לפי תאריך שנבחר אז אני אוכל להכין את זה כ- פעולה task בנפרד ורק אסביר מה צריך לעשות כדי לעדכן את זה בפרויקט אצלך במכשיר.
-
@MrGold כתב בלהורדה | זמני היום בלחיצה באמצעות Tasker:
@הלי כתב בלהורדה | זמני היום בלחיצה באמצעות Tasker:
יש סיכוי שתוסיף לזה עדכון ארוך טווח של זמני היום לשנה או יותר?
לעניין הבקשה. מכיוון שבן המשפחה שאליו מופנה הפרויקט אין צורך בזה אז אני לא מוסיף. אבל אם אתה מעוניין (מעוניינת?) בכל זאת בדיאלוג שבוחרים תאריך ואז הוא מציג את זמני היום לפי תאריך שנבחר אז אני אוכל להכין את זה כ- פעולה task בנפרד ורק אסביר מה צריך לעשות כדי לעדכן את זה בפרויקט אצלך במכשיר.
הייתי רוצה אבל לשמחתי המכשיר שלי ללא אינטרנט ולכן לכאורה זה לא רלוונטי