בירור | בעיה בוורד
-
בזמן האחרון כל קובץ וורד שמקורו באינטרנט הוורד שלי לא מוכן לפתוח
זה מה שהוא כותב :אציין שבלחיצה על מקש ימני יש אפשרות לערוך , ושם הוא כן מסכים לפתוח
אבל בפתיחה רגילה הוא לא מסכים
יש לציין שקבצים שמקורם במחשב שלי אין שום בעיה
יש לכם פיתרון לעניין ?
בתודה -
בזמן האחרון כל קובץ וורד שמקורו באינטרנט הוורד שלי לא מוכן לפתוח
זה מה שהוא כותב :אציין שבלחיצה על מקש ימני יש אפשרות לערוך , ושם הוא כן מסכים לפתוח
אבל בפתיחה רגילה הוא לא מסכים
יש לציין שקבצים שמקורם במחשב שלי אין שום בעיה
יש לכם פיתרון לעניין ?
בתודה -
אחר כך ראיתי שבמאפיינים של הקובץ כתוב ככה :
ואם לוחצים בטל חסימה זה מסתדר
אבל בעבר אני זוכר שהוורד היה פותח לי את זה אוטומטית בתצוגה מוגנת ומבקש רשות לעריכה -
אבל בעבר אני זוכר שהוורד היה פותח לי את זה אוטומטית בתצוגה מוגנת ומבקש רשות לעריכה -
אבל בעבר אני זוכר שהוורד היה פותח לי את זה אוטומטית בתצוגה מוגנת ומבקש רשות לעריכה@avi4118132
זה פתר לי את הבעיה (מתוך רשת האינטרנט)
הייתי מציע כדלקמן:-
נסגור את כל(!) תוכנות ה"אופיס".
-
נפעיל את "Word" > נקליק על 'קובץ' > 'אפשרויות' > נקליק על 'מרכז יחסי האמון' > נלחץ על 'הגדרות מרכז יחסי האמון' > בתפריט האנכי נבחר ב'תצוגה מוגנת' > במקטע 'תצוגה מוגנת' נבטל את הבחירה מ'הפוך תצוגה מוגנת לזמינה עבור קבצים מצורפים לאאוטלוק' (או אולי גם את שאר האפשרויות - אני ביטלתי את הכל - א.) > 'אישור'.
זאת אומרת הבעיה בוורד אצלי שהוא לא הצליח לפתוח בתצוגה מוגנת וכאן נשאלת השאלה מדוע
כמו כן אני לא יודע מבחינת ההגנה מה זה אומר שמבטלים את האפשרויות הנ"ל -
-
@avi4118132
זה פתר לי את הבעיה (מתוך רשת האינטרנט)
הייתי מציע כדלקמן:-
נסגור את כל(!) תוכנות ה"אופיס".
-
נפעיל את "Word" > נקליק על 'קובץ' > 'אפשרויות' > נקליק על 'מרכז יחסי האמון' > נלחץ על 'הגדרות מרכז יחסי האמון' > בתפריט האנכי נבחר ב'תצוגה מוגנת' > במקטע 'תצוגה מוגנת' נבטל את הבחירה מ'הפוך תצוגה מוגנת לזמינה עבור קבצים מצורפים לאאוטלוק' (או אולי גם את שאר האפשרויות - אני ביטלתי את הכל - א.) > 'אישור'.
זאת אומרת הבעיה בוורד אצלי שהוא לא הצליח לפתוח בתצוגה מוגנת וכאן נשאלת השאלה מדוע
כמו כן אני לא יודע מבחינת ההגנה מה זה אומר שמבטלים את האפשרויות הנ"לפוסט זה נמחק! -
-
@pcinfogmach נכון
תוך כדי שכתבת גם אני מצאתי את הפיתרון הנ"ל