בקשת מידע | מחפש טאבלט (אנדרואיד) שיריץ לי גם ווינדוס - WINDOWS וניתן לשים עליו סינון
-
וכמובן שהסינון יעבוד גם לאנדרואיד וגם לווינדוס
האנדרואיד - בשביל ווצאפ בלבד.
הווינדוס - בעיקר בשביל אופיס.
וכן שיוכל להתחבר למקלדת (בעצם כמו מחשב נייד).
והכי חשוב - תמיכה בסים מובנה.
תודה רבה לכולכם!! -
סליחה שאני שואל... למה לא מחשב נייד?
אם אתם רוצים שהטאבלט יריץ גם ווינדוס זה עולה בערך כמו מחשב נייד סטנדרטי, ואגב אופיס יש גם באנדרואיד אותו דבר בדיוק וכן גם מקלדת וכו' כך שאפשר לקנות טאבלט רגיל (אנדרואיד) -
@דודי-ענהאל או טאבלט אנדרואיד עם מיקרוסופט אופיס (כמדומני שבמסכים גדולים זה עולה קצת כסף), שהוא זהה לאופיס של ווינדוס, או מחשב נייד קטן עם WSA - מערכת להתקנת אפליקציות אנדרואיד על ווינדוס (או כל מכונה וירטואלית אחרת) שעליה תתקין וואטסאפ.
-
@מוגן-נטפרי כתב בבקשת מידע | מחפש טאבלט (אנדרואיד) שיריץ לי גם ווינדוס - WINDOWS וניתן לשים עליו סינון:
סליחה שאני שואל... למה לא מחשב נייד?
לא מחשב נייד כי אני רוצה וואצאפ רגיל ולא אימולטור!
@מוגן-נטפרי כתב בבקשת מידע | מחפש טאבלט (אנדרואיד) שיריץ לי גם ווינדוס - WINDOWS וניתן לשים עליו סינון:
, ואגב אופיס יש גם באנדרואיד אותו דבר בדיוק וכן גם מקלדת וכו' כך שאפשר לקנות טאבלט רגיל (אנדרואיד)
אני מכיר את האופיס שיש לאנדרואיד, ולאא זכור לי שהוא כמו במחשב, הוא לא כזה נוח, אני טועה? (אולי יש משהו שאני לא מכיר?)
-
@א-מ-ד כתב בבקשת מידע | מחפש טאבלט (אנדרואיד) שיריץ לי גם ווינדוס - WINDOWS וניתן לשים עליו סינון:
@דודי-ענהאל או טאבלט אנדרואיד עם מיקרוסופט אופיס (כמדומני שבמסכים גדולים זה עולה קצת כסף), שהוא זהה לאופיס של ווינדוס, או מחשב נייד קטן עם WSA - מערכת להתקנת אפליקציות אנדרואיד על ווינדוס (או כל מכונה וירטואלית אחרת) שעליה תתקין וואטסאפ.
תוכל לתת לי פרטים על האופיס שאתה מדבר עליו? מה זה משהו אחר ממה שיש לכולם (יש לי 3 אפ' של אופיס, ועוד אחת של וורד בלבד, וזה לא ממש נראה כמו במחשב, אני רוצה שתהיה לי נוחות לעבוד על זה כמו במחשב).
צריך בעיקר: word, power point ושיהיה לו מספיק כוח לעבוד עליהם, וכן אתר CANVA שזה כמו עריכת תמונות - שכל זה יעבוד כמו במחשב.אין לי ממש עניין שיהיה ווינדוס גם כן, פשוט ההרגל...
נ.ב. תודה רבה לכל העונים.