בקשת מידע | עזרה בנושא מחשב מרוחק
-
אני זקוק למחשב מרוחק
שאפשר להתקין עליו סינון
ולהתחבר איליו מכל מחשב
אשמח להמלצות ולעזרה בהקמה כמובן בתשלוםאני מעדיף מחשב בענן שלא שלי אם זה אפשרי גם אם זה עולה כמה שקלים
אני צריך פשוט להתחבר לאתרים מסויימים שחסומים במקום בו אני עובד לפי הגדרות קהליה של נטפרי
(ופתוחים לי במחשב האישי שלי בנטפרי)בפוסט הקודם שכתבתי מישהו הבין משום מה שהכוונה כאן לעקוף סינוני אינטרנט
אז אני ידגיש שהכוונה לפתוח את זה באישור של נטפרי והם כבר אישרו לי סאב דומיין מיוחד לצורך זה אחרי שפירטתי להם בדיוק את הצורך
זה כן יעקוף את הגדרות הקהילה של מקום מסויים
כך שאני חושב שזה לא נקרא לעקוף סינוני אינטרנט
@שמואל אשמח שתתקן אותי -
תנסה להתחבר דרך כרום אולי @יוסף-אלחנן זוכר איפה הקישור
-
@דוד-משה-1
אין לי כל כך הבנה בתחום הזה, אני מתייג את @aiib נראה לי שהוא יודע איך לעשות כזה דבר...
(אברהם, סליחה אם תייגתי אותך סתם...)בכל אופן, @33064325 , אתה רוצה שתוכל להתחבר לזה מכל IP שהוא?
גם מכמה מחשבים שעל נטפרי?אתה תצטרך לשלוח אליהם את כל הIPים של הרשתות כדי שנטפרי יאשרו אחד אחד, ככה נראה לי אאל"ט...
-
@יוסף-אלחנן כתב בבקשת מידע | עזרה בנושא מחשב מרוחק:
אתה תצטרך לשלוח אליהם את כל הIPים של הרשתות כדי שנטפרי יאשרו אחד אחד, ככה נראה לי אאל"ט...
יש אולי אפשרות להתחבר לכזה דבר דרך דפדפן ? (ואז יאשרו לי את הכתובת שאני רוצה וזהו)
לעשות הפנייה מאיזה שהוא סאב דומין למחשב מרוחק כזה ?
סליחה אם אני מדבר שטויות -
אני מבין את כוונתך עכשיו ואם נטפרי אישרו זה עניין אחר לחלוטין
אופציה א. ליצור אתר עם מובלעות של האתרים שאתה צריך (ניתן לפתוח בSITE123 חינמי לחלוטין [אם תרצה יותר הרחבה על זה או עזרה בהקמה אני יותר מאשמח לעזור לך בחינם] נ.ב. אני לא ממש בטוח שזה יעבוד אני אבדוק את זה מחר)
אופציה ב. אם בבית שלך יש אינטרנט קווי פשוט להתקין על המחשב את זה ואתה יכול להתחבר מכל מקום ע"י החשבון גוגל שלך (כולל סלולר) -
@יעקב-מ-פינס כתב בבקשת מידע | עזרה בנושא מחשב מרוחק:
אופציה א. ליצור אתר עם מובלעות של האתרים שאתה צריך (ניתן לפתוח בSITE123 חינמי לחלוטין [אם תרצה יותר הרחבה על זה או עזרה בהקמה אני יותר מאשמח לעזור לך בחינם] נ.ב. אני לא ממש בטוח שזה יעבוד אני אבדוק את זה מחר)
לנטפרי אין משמעות לiframe או גישה ישירה
מה שחסום בגישה ישירה לכתובת יהיה חסום גם אם תטמיע אותה כiframe -
@צדיק-תמים
במצב שהם מאשרים לו את האתר כולל הכל זה גם לא יעבוד? -
@יעקב-מ-פינס נכון