בעיה | קבצים ומסמכים שהיו על און קי ונמחקו (הדיסק נשרף, אין אפשרות לשחזר...) האם יש דרך למצוא עותקים היכנשהו במחשב?
-
@מקלדת כתב בבעיה | קבצים ומסמכים שהיו על און קי ונמחקו (הדיסק נשרף, אין אפשרות לשחזר...) האם יש דרך למצוא עותקים היכנשהו במחשב?:
און קי שמת
האם אתה בטוח שהאין אפשרות לטפל בו?
מה המצב שלו? -
@web_master האון קי כבר היה אצל מכון תיקתק והם ענו שמכיון שיש נזק אלקטרוני חמור אין אפשר לתקן.
הייתי בקשר עם מר @משחזר-מידע הוא ביקש שאשלח לו תמונה של האון קי לאחר "הטיפול" שלהם כדי לראות אם אפשר לתקן, עדיין לא שלחתי....
השאלה היא, בעיקרון אני צריך בעיקר את קבצי האקסל שהיו בו, ואותם הרי ערכתי בתוכנת האקסל שבמחשב, והוא הרי משחזר גירסאות זמניות (כאשר האופציה מופעלת, ואני לא בטוח שהפעלתי... ואולי אפילו כיביתי כי זה לפעמים האט את המחשב משום מה...).
אז חשבתי אולי אפשר בתוכנת שחזור לנסות לשחזר אותם מקובץ הTEMP, בינתיים ניסיתי עם RECUVA ועם EASEUS ולא הלך לי.... אין אזכור לקבצים האלה.לגבי שחזור האון קי, אם היה מישהו שאומר לי שהוא יכול במאה אחוז לתקן אותו הייתי משלם בוודאות, הבעיה שאין אחד שיכול להבטיח דבר כזה.
-
@web_master נעלה בהמשך, אין לי מצלמה כרגע...
-
@web_master כתב בבעיה | קבצים ומסמכים שהיו על און קי ונמחקו (הדיסק נשרף, אין אפשרות לשחזר...) האם יש דרך למצוא עותקים היכנשהו במחשב?:
photorec היא התוכנה הטובה ביותר של file carving
טעות
Hex editor! -
@מקלדת כתב בבעיה | קבצים ומסמכים שהיו על און קי ונמחקו (הדיסק נשרף, אין אפשרות לשחזר...) האם יש דרך למצוא עותקים היכנשהו במחשב?:
אז חשבתי אולי אפשר בתוכנת שחזור לנסות לשחזר אותם מקובץ הTEMP
מה דגם הדיסק שבו מותקן המערכת הפעלה (C)
-
@משחזר-מידע כוונתי למי שאין ידע במבנה הקבצים
(וכן אם נדייק Hex editor אינו תוכנה של file carving היא תוכנה שעל ידה למי שיש את הידע ניתן לגלף את הקבצים לבד) -
-
נדמה לי
אין צורך בכושר הדמייה
פותחים את מנהל ההתקנים ---> כונני דיסקים -
אז כמו שהבטחתי, מעלה תמונות של האון קי כיום.
אני בכלל לא מבין בתחום, אבל לפי איך שזה נראה לא נראה שנעשה בו איזשהו שימוש אגרסיבי....
אבל שוב, אני לא מבין בזה.
תמונות לשליחה.zip -
היו לי הרבה קבצי TXT ו EXCEL באון קי שמת, ז"ל,
השאלה אם יש אפשרות למצוא עותקים (אפילו בגירסאות ישנות) של הקבצים שלי היכנשהו במחשב.
נ.ב. חיפשתי כבר בתיקיית הTEMP ולא, מסתבר שלא הפעלתי את האופציה הזאת, אין שם את הקבצים שלי....
תכנת שחזור קבצים כמו RECUVA תעזור?USERS/APPDATA/LOCAL/TEMP
איפשהו שם מיקרוסופט ורד נשמר כל האחרוני ם -אפשר גם לשחזר וחובה לגבות וכו' -
@משחזר-מידע בתיק תק אמרו לי שיש נזק חמור באלקטרוניקה.
אולי זה כוונתם נשרף....
זה לא נשבר. הם פירקו אותו כך -
אולי זה כוונתם נשרף....
תבדוק עם Multimeter אם 1 ו-2 מקוצרים
-
@משחזר-מידע אין לי את המכשיר שהזכרת.
או שאולי אני לא מכירו.
זה משהו שאפשר להשיג בקלות?