|מדריך| נעילת תיקיה במחשב ללא צורך בתוכנות
-
אפשרות שנפל לי פעם ועשיתי זאת להיכנס לתיקייה של תוכנות במחשב בכונן C:\Program Files או להכניס תיקייה של תוכנה ניידת לאון קי במקרה ששומרים באון קי ושם להחביא את זה בתוך התוכנה
אפשרות שניה הוא לסגור קובץ RAR ולשנות סיומת למשהו אחר ולהחביא אותו כנ"ל -
@יוסי-מחשבים אחרי שהמרתי אותו לEXE והפעלתי חזרה את הESET ברגע שאני מפעיל אותו ESET מוחק אותו מיד
-
@sakran אמר ב|מדריך| נעילת תיקיה במחשב ללא צורך בתוכנות:
@יוסי-מחשבים אחרי שהמרתי אותו לEXE והפעלתי חזרה את הESET ברגע שאני מפעיל אותו ESET מוחק אותו מיד
בקשר לזה אין מה לעשות ,אולי זה באמת משתיל ווירוס
-
@יוסי-מחשבים אז כדאי להסיר את התוכנה הזאת מהמחשב??
-
@יוסי-מחשבים אז כדאי להסיר את התוכנה הזאת מהמחשב??
תבדוק כאן את התוכנה
-
@יוסי-מחשבים שתיים מתוך 68 אומר שזה בעיה? סליחה על חוסר ההבנה שלי
-
@מוטי-זהב לא, אבל בכל אופן הESET אצלי מוחק מיד את הEXE שהוא עשה!
וגם בהורדה של התוכנה היה צריך להשבית את ESETגם אצלי ESET מזהה כוירוס, בין כה וכה מופיע הודעה שהתוכנה לתקופת ניסיון וכו' כך שצריך לחפש פתרון אחר
-
@יוסי-מחשבים כשנגמר התקופת ניסיון אתה יכול לעשות עוד תקופת ניסיון אפשר גם לתקוע מייל או להתקין פרוץ
(נראה לי שהם אוהבים להתעלל בבעלי תקופת הניסיון הראיה אי שפה הוא לא מראה את זה כאיום) -
@מוטי-זהב את התוכנה, הBAT והTXT נשארו
לי הפוך, הוא מחק את התוכנה שיצרתי ולא את התוכנה שהתקנתי
-
@מוטי-זהב אמר ב|מדריך| נעילת תיקיה במחשב ללא צורך בתוכנות:
@יוסי-מחשבים כשנגמר התקופת ניסיון אתה יכול לעשות עוד תקופת ניסיון אפשר גם לתקוע מייל או להתקין פרוץ
(נראה לי שהם אוהבים להתעלל בבעלי תקופת הניסיון הראיה אי שפה הוא לא מראה את זה כאיום)לקח לי זמן להבין מה אתה רוצה.
אני התכוונתי לתקופת ניסיון של התוכנה שממירה את bat ל exe -
@יוסי-מחשבים ככה זה נשמע מההודעה שלך למעלה
@יוסי-מחשבים אמר ב|מדריך| נעילת תיקיה במחשב ללא צורך בתוכנות:
גם אצלי ESET מזהה כוירוס, בין כה וכה מופיע הודעה שהתוכנה לתקופת ניסיון וכו' כך שצריך לחפש פתרון אחר
-
@יוסי-מחשבים לזה התכוונתי גם אצלי התוכנה שיצרתי
-
יש שיטה חזקה יותר לנעילת תיקיה ע"י שינוי "אבטחה" ע"י פקודות. זה גם לא מי יודע חזק כי אפשר לשנות את חזרה .
יש לבחור תיקיה לגרור אותה ל CMD
ואז להוסיף לפניו פקודת ICALS שהוא מגדיר אותה שלא יהיו הרשאות לגשת אליה
דוגמאicacls "C:\Users\Administrator\Desktop\folder" /deny Everyone:(OI)(CI)(DE,DC,WD,GR)