בקשת מידע | התקנתי וורד 2010 אחרי שהיה מותקן 365, איך אני קובע שברירת המחדל תהיה 365
-
@ברי-קלמנוביץ זה לא מחק, כמו שכתבתי, אפשר לפתוח ע"י גרירה לקיצו"ד.
הדרך השנייה שכתבת לא עובדת, זה לא מופיע שם. -
@ששמעון כתב בבקשת מידע | התקנתי וורד 2010 אחרי שהיה מותקן 365, איך אני קובע שברירת המחדל תהיה 365:
ב'פתח באמצעות' לא מופיע 365
תנתב ידנית למיקום שהוא מותקן:
C:\Program Files\Microsoft Office\root\Office16 -
@יוסי-מחשבים זה לא עוזר.
גם כשאני מנתב אותו ל WINWORD - הוא נפתח עם אופיס 2010רק ע"י גרירה לסמל של וורד זה נפתח עם 365.
כנראה צריך איזה קובץ רג'יסטרי שיתקן את זה. -
@יוסי-מחשבים
אולי תחכים את כולנו בתשובה לשאלתו האם האופיס מתנגש ויכול להיות שה365 משבש את האופיס 2010 או קבצים מסויימים שלו או שזה בכלל לא מזיק.
ואם זה לא מזיק אולי הפתרון זה להתקין מחדש. -
-
@pcinfogmach כאמור, דרך אחת כן עובדת,
לגרור את המסמך לקיצו"ד של וורד 365 בשולחן עבודה [זה נהיה אוטו' פתח באמצעות].
יש בטוח איזה רג'יסטרי שאמור לפתור את זה.
@A0533057932 @KINGYOS -
@ששמעון
לא יודע מה הרגיסטרי של זה, אבל אם תתקין 365, עד כמה שזכור לי בברירת מחדל זה יפתח ב365, אפילו שמותקן גם 2010, ותוכל לפתוח ב2010 ב'פתח באמצעות.או יותר פשוט, לאחר שיש לך מסמך פתוח עם 365, תצמיד לשורת המשימות, וכל קובץ שאתה רוצה לפתוח ב365, תפתח מתוכו.
-
@ששמעון
לפני שנים השתמשתי בשניהם במקביל, ואני לא זוכר בדיוק מה התקנתי אחרון, אבל נראה לי את ה2010 (נ"ל ש365 א"א להתקין אחרי 2010, כי הוא מזהה שכבר קיים אופיס ומבקש להסירו קודם), ולמעשה היה נפתח בברירת מחדל ב2010, וכשרציתי פונקציות של 2016, פתחתי עם דרך הקיצור שהצמדתי לשולחן העבודה. -
לפעמים להריץ 'תיקון' על האופיס 365 עוזר
-
-
@pcinfogmach אכן התיקון עזר.
כמו שכתוב במקום שציינת, הפעלה חוזרת של 2010 תחזיר את הבעיה, אא"כ נעשה תהליך עם הרישום, שלא ידוע איזה עוד השלכות יש לו,
אני חושש מזה...
אז כרגע נשאיר את זה ככה.
תודה רבה לכל המסייעים החשובים!.