הצעת ייעול | התראות לפי מילות מפתח בנושא
-
מורי ורבותי,
ב"ה יש כאן פורום ענק, ממש גדול, ורבים מהמשתמשים כמוני למשל, ממש לא מספיקים לעבור אפילו על עשירית מהנושאים, (כמה פעמים סימנתי את כל ההודעות שלא נקראו כנקרא, ותוך דקות זה כבר התמלא... )
הבעיה היא, שהרבה פעמים גיליתי כל מיני נושאים שחבל שלא ראיתי אותם כבר לפני זמן... או שממש בהשגחה ראיתי אותם,
אבל, מי יודע... כמה פספסתי...לכן חשבתי על רעיון גאוני, לא בטוח שאפשר לעשות אותו בפורום עצמו, אבל אולי איזה משהו חיצוני, אולי אפילו מישהו פרטי...
הרעיון הוא שאני יכתוב 'מילות מפתח' שאם יהיה את זה (עדיף גם בשגיאות כתיב) בנושא, אני יקבל איזשהו התראה...מה חושבים הציבור?
(מקווה שהייתי מספיק מובן...) -
@צבי-דורש-ציון רעיון מצויין, אם כי הוא לא יעזור לחלק גדול מהנושאים, כי לדוגמא לא כל הנושאים של בינה מלאכותית לצורך העניין מכילים את המילה בינה מלאכותית...
תראה את זה לדוגמא - רק בשאילה אחת מתוך חמש מופיעות המילים "בינה מלאכותית":
אם כבר צריך לעשות מילות מפתח מתוך ההודעות עצמן (לפחות מההודעה הראשונה), וכמו שיש בהרבה אתרי חדשות של טכנולוגיה ועוד שמופיע בסוף ההודעה מילות המפתח...אולי אני אנסה לתכנת משהו כזה בעז"ה...
-
@א-מ-ד מי שרוצה לעקוב אחרי בינה מלאכותית, זה לא כ"כ בעיה, כי יש לזה קטגוריה בפורום ואפשר לראות את כל ההודעות שם, (בעיה קטנה שלפעמים יש גם דברים שלא מפרסמים שם, כגון זה)
הסיבה שכתבתי רק מתוך הכותרות ולא ההודעה הראשונה, כדי שלא יהיו יותר מידי התראות, אבל אדרבה, אם יהי' אפשרות לבחור - מה טוב!@א-מ-ד כתב בהצעת ייעול | התראות לפי מילות מפתח בנושא:
אולי אני אנסה לתכנת משהו כזה בעז"ה...
תודה רבה רבה!
-
@צבי-דורש-ציון כתב בהצעת ייעול | התראות לפי מילות מפתח בנושא:
@א-מ-ד בסוף אתה מנסה לעשות משהו?
לי אישית זה מאד יכול להועיל...
תודה רבה.כן, אני באמצע... רק שהתחיל הזמן וזה בקצב איטי יותר...
אבל איך שזה נראה, זה יהיה צריך להיות חלק מאתר מתמחים טופ ולא משהו חיצוני, או שלפחות יאפשרו גישה ל-API של הפורום. בינתיים עשיתי משהו בסיסי מאוד רק בשביל לבדוק את האפשרות
ברעיון זה אמור להיכנס לנושאים שלא נקראו או לנושאים אחרונים ולהציג את הנושאים שמכילים את מילות המפתח. העניין הוא שאין גישה לפורום כנ"ל. אני מנסה משהו עם שרת פרוקסי וכדומה, ואעדכן על התוצאות.
אם זה יעבוד, יהיה אפשר להוסיף קבלת התראה וכדומה... -
@א-מ-ד כתב בהצעת ייעול | התראות לפי מילות מפתח בנושא:
אבל איך שזה נראה, זה יהיה צריך להיות חלק מאתר מתמחים טופ ולא משהו חיצוני, או שלפחות יאפשרו גישה ל-API של הפורום.
אולי תתייג את המנהל שייתן לך הרשאות...
-
@יוסף-אלחנן כתב בהצעת ייעול | התראות לפי מילות מפתח בנושא:
@א-מ-ד כתב בהצעת ייעול | התראות לפי מילות מפתח בנושא:
אבל איך שזה נראה, זה יהיה צריך להיות חלק מאתר מתמחים טופ ולא משהו חיצוני, או שלפחות יאפשרו גישה ל-API של הפורום.
אולי תתייג את המנהל שייתן לך הרשאות...
אני קודם כל מנסה לעשות את זה יותר מושלם.
בנוסף, אני לא יודע אם ההרשאות קשורות למנהל או למנהלי הפלטפורמה של כל הפורומים מהזן הזה (כמו מקצב, רכבים זה לזה ועוד) או בכלל של מישהו למעלה יותר (כמו שרתים וכדומה...)
אני גם מנסה להבין אם זה קשור לזה שזה צריך כאילו להיכנס בתור משתמש רשום או שאין צורך (לנושאים שלא נקראו ודאי יש צורך)