בקשת מידע | דחוף!! פורמט של פרילואודר בפלאשטולס
-
@שמואל כתב בחוקי פורום מתמחים טופ - חובה לקרוא:
כחלק ממקצועיות הפורום, יש הקפדה יתירה על שגיאות כתיב או רווחים ואותיות מיותרות בין מילים, בדקו היטב כל פוסט קודם שליחתו אם אין שם קוים אדומים, וכן האם הוא מובן ומקצועי.
אשמח לעזור לך, אבל לא ממש הבנתי את כוונתך.
-
@Harwona אתה צודק לגמרי ואני מתנצל
חשבתי שזה יהיה מובן ואני פשוט בלחץ על הפלאפון שלי,
בכל אופן הנושא הוא כך: יש לי שיאומי 21 פרו הכל היה סבבה עם גירסה של קרן הסלולר מבני ברק, עד שקניתי שעון מגע. לא ידעתי שאי אפשר לכוון אותו מתוכו אלא צריך אפליקציה חיצונית כדי לכוון אותו אז אמרתי טוב אני אתקין גוגל פליי בשיאומי (כבר היה לי ומחקתי אותו דרך מג'יסק) מחדש, וכך אני אוריד את האפליק' ואכוון את השעון וכו'. אבל כשבאתי להתקין את הגוגל פליי הסתבכתי לא זוכר אפילו למה אז איפסתי הגדרות ורציתי להתקין הכל מחדש, חשבתי שזה איפס לי את הרוט ואת הגירסה אז באתי לצרוב גירסה חדשה על הפלאפון שהועלתה באתר והשתמשתי בתוכנה sp flash tool במודל 1924 שזה הכי מתקדם שמצאתי. אתה מסתמא מכיר אותה. התקנתי את הסקאטר לפי המדריך פה באתר והתברר שהגירסה שהייתה לי בפלאפון לא נמחקה באיפוס וזה סיבך לי את המכשיר לגמרי,
הוא התחיל להידלק ולהיכבות לבד אז ניסיתי לעשות ריסט עמוק יותר ע"י אותה התוכנה אבל אז זה כבר לא נתן לי, זה כתב לי שאין לי פורמט מתאים לאחד הקבצים שצריך בשביל הריסט הקובץ הזה נקרא "preloader", כשניסיתי להתקין עוד פעם את הגירסה זה כתב לי גם בזה שאותו קובץ הנ"ל לא נמצא בפורמט מתאים.
והקטע הוא שהתוכנה בכלל לא מזהה כבר את הקובץ הזה לעומת קובץ הסקאטר שבו אני משתמש אותו היא מזהה. וכאן הבן שואל, איזה פורמט אני יכול להשתמש כדי לעשות ריסט או לפחות להצליח להפעיל את הפלאפון עם הגירסה ע"י התוכנה הזאת (פלאש טולס)? תמונה:
זה אמנם ארוך אבל ככה זה הכי ברור
תודה ענקית לכל מי שמנסה לעזור ללא מטרות רווח ונטו בשביל לעשות חסד עם יהודי. -
-
@TripleU מאד הגיוני שלא פתחתי בוטלואדר אחרי שעשיתי איפוס הגדרות לטלפון
אבל הסיבה היא בגלל שכשראיתי שאין לי את האופציה לפתוח (האופציה היתה אפורה על כבוי) מישהו כאן כתב לי שאם יש לי רוט מובנה אז אפילו אחרי איפוס, הבוטלואודר פתוח גם אם מסומן בפלאפון לא ככה.