בקשת מידע | בקשת מדריך לארדואינו
-
היי,
קניתי ערכה לארדואינו UNO, אני מאוד מעוניין להכיר את זה ולנסות ליצור עם זה דברים...אמממה, אין כמעט ביוטיוב מדריכים טובים, אשמח אם מישהו פה בפורום שיש לו ידע על מוצר הזה, שישתף אותנו כאן בפורום עם איזה מדריך קצרצר על המוצר הזה...
אני חיפשתי כאן בפורום על זה, ואין כמעט מידע עליו...
תודה רבה!!!
-
@יוסף-אלחנן כתב בבקשת מידע | בקשת מדריך לארדואינו:
היי,
קניתי ערכה לארדואינו UNO, אני מאוד מעוניין להכיר את זה ולנסות ליצור עם זה דברים...אמממה, אין כמעט ביוטיוב מדריכים טובים, אשמח אם מישהו פה בפורום שיש לו ידע על מוצר הזה, שישתף אותנו כאן בפורום עם איזה מדריך קצרצר על המוצר הזה...
אני חיפשתי כאן בפורום על זה, ואין כמעט מידע עליו...
תודה רבה!!!
-
@יוסף-אלחנן זה דורש מעט ידע בהנדסת אלקטרוניקה (נשמע מפחיד זה לא כ"כ קשה לפחות הבסיס)
וכן ללמוד את השפה של ארדואינו שהיא מבוססת c++ אבל לא מסובך ללמוד
החלק המרכזי בלוח הוא המיקרו בקר (מעבד קטן) שניתן להעלות עליו בקלות את הקוד הרצוי וכן יש בו הרבה פינים של GPIO (General Purpose Input/Output) מה שנותן את האפשרות לחבר אליו המון חיישנים ומכשירים כמו מנועים וכו'
בקיצור זה המוח של כל הפרויקט שלך
אני חושב שזה אתר טוב להתחיל ממנו -
@web_master
אוקיי, תודה!את זה אני כבר יודע, כבר עשיתי קודים בסיסיים כמו נורה נדלקת ונכבית, זמזם שיזמזם בקצב מסויים (יענו, עשיתי כזה מקצב חמוד...), נורה שנדלקת כשיש ווליום גבוה ליד החיישן שמע...
אבל הייתי רוצה מישהו שאפשר לדבר איתו על זה ולהתייעץ איתו...
למשל, ניסיתי לחבר חיישן לV5 והארדואינו נכבה, כלומר, לא מגיב והחיבור למחשב נותק, רק כשהחלפתי את החיבור ל3.3V זה עבד...
חלש... -
@יוסף-אלחנן אתה צריך לבדוק מה הזרם שהחיישן צורך
-
@מוטי-מהיר איך אני בודק?
-
-
@יוסף-אלחנן כתב בבקשת מידע | בקשת מדריך לארדואינו:
@מוטי-מהיר איזה...
קיבלתי חבילה של מלא מוצרים כאלו מאלי אקספרס...
אין מידע ואין אפילו שם למוצר...
אולי צריך להסתכל במיקרוסקוף כדי לדעת מה רשום
-
עוד שאלה, האם למישהו יצא להתשמש עם התוכנה הזו?
אני ראיתי מדריכון קצרצר ביוטיוב, וזה נראה תוכנה מעולה, האם למישהו יש מושג מה זה ומאיפה אני יכול להוריד את התוכנה הזו...
תודה!
-
האם למישהו יש מושג מה זה ומאיפה אני יכול להוריד את התוכנה הזו...
@יוסף-אלחנן תנסה את האתר הזה
מקווה שזה טוב
בהצלחה!