שאלה נוקיה מ230
-
בין יתר הדברים...
יש את ענין התמיכה בג'אווה שהוא צריך גרסא שונה וגם הנוחות הטכנית של הפלאפון ועוד... -
@מקס-מקסים אמר בשאלה נוקיה מ230:
@מישהו12 ראיתי את נוקיה e71 זה נראה ישן בכל מקרה רציתי לדעת אם בנוקיה 230 זה כמו נוקיה 208 לעניין התוכנות והמשחקים שאתה יכול להחליף ולשחק אם זה או שאי אפשר ?
אפשר אבל דפוק נורא.
אפשר c5 באותו אתר שכתבתי על הe71 תמצא סקירה גם עליו,דומה מאוד לc2 מסך טיפה יותר גדול מc2 -
שאלתי היום מוכר של חנות פלאפונים הוא אמר לי ש230 עובד רק עם סים של גולן ו208 יותר טוב הוא רצה על הפריצה 50 שקל זה המחיר או שזה אמור להיות יותר זול
המלצה שלי אל תקנה 230!
-
הוא אמר לי ש230 עובד רק עם סים של גולן
לא מדוייק זה וסלקום זה פשוט הפריצה הכי זולה אבל גם בפרטנר זה אפשרי בסכום קצת יותר גבוה (יש לי חבר שעשה)
זה כמו נוקיה 208 לעניין התוכנות והמשחקים שאתה יכול להחליף ולשחק אם זה או שאי אפשר ?
ממש אבל ממש לא אם תראה פה בפורום יש ע זה הרבה נושאים של אנשים שלא הצליחו להתקין כלום כי הזיכרון של המכשיר הוא בסך הכל 3 מגהבייט בערך וא''א להתקין כלום (היו כאלה שאמרו פה שהם הצליחו להתקין בכרטיס אבל אני לא הצלחתי) בכל מקרה למעט אולי מצלמה (ואולי גם המחיר) אין בו שום מעלה יותר מה208
-
@klopkk אמר בשאלה נוקיה מ230:
לא מדוייק זה וסלקום זה פשוט הפריצה הכי זולה אבל גם בפרטנר זה אפשרי בסכום קצת יותר גבוה (יש לי חבר שעשה)
זה כמו נוקיה 208 לעניין התוכנות והמשחקים שאתה יכול להחליף ולשחק אם זה או שאי אפשר ?
ממש אבל ממש לא אם תראה פה בפורום יש ע זה הרבה נושאים של אנשים שלא הצליחו להתקין כלום כי הזיכרון של המכשיר הוא בסך הכל 3 מגהבייט בערך וא''א להתקין כלום (היו כאלה שאמרו פה שהם הצליחו להתקין בכרטיס אבל אני לא הצלחתי) בכל מקרה למעט אולי מצלמה (ואולי גם המחיר) אין בו שום מעלה יותר מה208
לסיכום: 230 פלאפון זוועה וגם לא {אולי @Yair} יודעים לערוך את התפריט שלו כי הוא symbian s30+ אם אומר לך משהו (ואפילו אם אתה לא רוצה לההכשיר התפריט שלו זוועה)
-
סלקום אי אפשר
-
@להבין-ולהשכיל אני יודע שזה מה שהציעו לחבר שלי לעשות אבל הוא העדיף פרטנר
-
@להבין-ולהשכיל אני יודע שזה מה שהציעו לחבר שלי לעשות אבל הוא העדיף פרטנר
יכול להיות שטעו. אין פריצות לסלקום. נקודה