בקשת מידע | איך אפשר לבטל מנוי בגוגל פליי לאחר איבוד או השמדת המכשיר?
-
שלום רב.
חלק מהשימושים בחנות גוגל פליי, היא רכישת תוכנות, והמנוי מתחדש אוטומטי.
מה עושים כאשר החליטו להתחזק ושברו את המכשיר!
וכרגע אין מכשיר - ואין גם כתובת מייל.
איך אפשר לעצור את התשלומים?(ספציפית זכרנו את המייל, אבל אין נתונים לשחזור חשבון, וגוגל לא מסכימים לשחזר על פי מספר טלפון, רק על פי שחזור בשליחת קוד למכשיר שכאמור לא קיים.
מה עושים?
-
@מנסה-להבין-1 לבטל את כרטיס האשראי? לא יודע אם יעזור...
-
@מנסה-להבין-1 כתב בבקשת מידע | איך אפשר לבטל מנוי בגוגל פליי לאחר איבוד או השמדת המכשיר?:
שלום רב.
חלק מהשימושים בחנות גוגל פליי, היא רכישת תוכנות, והמנוי מתחדש אוטומטי.
מה עושים כאשר החליטו להתחזק ושברו את המכשיר!
וכרגע אין מכשיר - ואין גם כתובת מייל.
איך אפשר לעצור את התשלומים?(ספציפית זכרנו את המייל, אבל אין נתונים לשחזור חשבון, וגוגל לא מסכימים לשחזר על פי מספר טלפון, רק על פי שחזור בשליחת קוד למכשיר שכאמור לא קיים.
מה עושים?
כמו שכתב @מישהו12 - לבטל את כרטיס האשראי טוטאל.
לא לבצע העברת חיובים לכרטיס אחר - לדווח שנגנב ואתה לא רוצה חדש.
עדיף שלא יהיה עוד כרטיס על אותו שם [וגם ע"ש אחר באותו חשבון אולי] באותה חברה כי יש מושג של העברת הו"ק אוטומטית וגוגל פליי לכאורה נקרא הו"ק.
תדאג להקלטת שיחה שגוגל לא מסכימים לבטל לך את המינוי בלי הקוד אימות וכו' .
ואז גם אם יתקשרו אליך וכו' וכו' אתה מכוסה - אין להם איך לגבות ואין להם מה לומר כי בעצם אין לך את היכולת לבטל את החיוב בלי זה - ולא השתמשת כך שאין להם על מה לחייב בעצם [גופו של חיוב הוא על יכולת השימוש אבל כשאתה מבקש לעצור והם לא נותנים לך גם אם זה מסיבות מאוד טובות מ"מ אתה אמור להיות מכוסה].בהצלחה.
-
@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | איך אפשר לבטל מנוי בגוגל פליי לאחר איבוד או השמדת המכשיר?:
@מנסה-להבין-1 אם זה יעזור, אז תעשה בירור עסקה בחברת האשראי, ותאמר להם שלמרות שביקשת, הם לא מבטלים את העיסקה.
-
@מיישה כתב בבקשת מידע | איך אפשר לבטל מנוי בגוגל פליי לאחר איבוד או השמדת המכשיר?:
@DANIEL-4 כתב בבקשת מידע | איך אפשר לבטל מנוי בגוגל פליי לאחר איבוד או השמדת המכשיר?:
אם זה יעזור, אז תעשה בירור עסקה בחברת האשראי, ותאמר להם שלמרות שביקשת, הם לא מבטלים את העיסקה.
זה לא אני....
-
@מיישה תודה על התגובות.
זה נשמע לי קצת לא הגיוני שלא שייך לבטל בצורה אחרת.
ולבטל את הכרטיס אשראי שכהיום אני משתמש בו להרבה מאוד שימושים, קשה לי...
בפרט של כרטיס אשראי אין כל קשר לחשבון גוגל, והייתי גם יכול לשים של מישהו אחר באותו עיקרון.אולי אני יעשה הכחשת עיסקה.
יש לי גם שאלחה מה קורה אם השתשמשתי הכמה חשבונות גוגל פליי ואני כבר לא זוכר את כולם... אז בווודאי ששם יעזור רק הכחשת עיסקה...
אני יתן דוגמא, עשיתי מנוי לאיסט - אנטי וירוס, ובחודש שעבר ראיתי חיוב חדש.... מהם. שהמכשיר כבר לא קיים... ואני לא זוכר על איזה חשבון זה כבר היה....