נפתח קובץ וורד בכל הפעלה של המחשב ?! מה זה וירוס ?
-
@מנה
לא, זה ממש לא וירוס.
פשוט מוגדר במחשב שוורד יעלה בהפעלת המחשב, בשביל להשבית את זה בוינדוס 10 לחץ על מקש וינדוס ותרשום מנהל המשימות, גש ללשונית אתחול ותחפש וורד והפוך אותו ל'לא זמין'
לוינדוס 7 עיין כאן
https://www.y4pc.co.il/disable-startup-programs.html -
@david6 אמר בנפתח קובץ וורד בכל הפעלה של המחשב ?! מה זה וירוס ?:
@מנה
או פשוט תיכנס לתוכניות, תפתח CMD כמנהל מערכת (שורת הפקודה)
ותכתוב שם פקודה בשם: msconfig ואז אנטר (אישור).
בחלון שנפתח תלך ללשונית 'אתחול' [servies] ושם בחלק מהפקודות יש תוכנית של Word שעולה בהפעלה כמו ש@מתחיל-מומחה כתב לך בתבונה.אני חושב שמה שכתבתי יותר פשוט למשתמש הרגיל מאשר להריץ פקודה ב CMD....
-
או פשוט תיכנס לתוכניות, תפתח CMD כמנהל מערכת (שורת הפקודה)
ותכתוב שם פקודה בשם: msconfig ואז אנטר (אישור).
בחלון שנפתח תלך ללשונית 'אתחול' [servies] ושם בחלק מהפקודות יש תוכנית של Word שעולה בהפעלה כמו ש @מתחיל-מומחה כתב לך בתבונה.- בוינדוס 10 msconfig בלשונית אתחול שולח אותך למנהל המשימות
- אתחול זה boot לא services, services זה שירותים
- זה כנראה נמצא בתיקיית הפעלה תכניס בחיפוש של וינדוס
%APPDATA%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
-
@מתחיל-מומחה אמר בנפתח קובץ וורד בכל הפעלה של המחשב ?! מה זה וירוס ?:
אני חושב שמה שכתבתי יותר פשוט למשתמש הרגיל מאשר להריץ פקודה ב CMD....
אתה צודק לגמרי!
אבל מנסיוני בהרבה פעמים עם לא הולכים למקור הפקודה (כ"ש בוינדוס...) זה לא כ"כ מתעדכן בהפעלה הבאה של המחשב...
[זה אומנם לא כמו עם תוכנות צד ג' כמו CCleaner או Revo Uninstaller Pro .... כמוהם יש לאלפים!!!
אבל בעיקרון אתה צודק ! -
@יהודה-12 אמר בנפתח קובץ וורד בכל הפעלה של המחשב ?! מה זה וירוס ?:
אתחול זה boot לא services, services זה שירותים
ידידי היקר, אני לא נותן פקודות בBOOT כלל.
הכוונה שלי שבשירותים של וינדוס (קרי services) אתה מבטל תוכנית או שירות מערכת שאתה לא רוצה שיפתח בעת העליה של המערכת הפעלה.
סליחה שלא הגדרתי את העניין במדויק!! -
@יהודה-12 אמר בנפתח קובץ וורד בכל הפעלה של המחשב ?! מה זה וירוס ?:
זה כנראה נמצא בתיקיית הפעלה תכניס בחיפוש של וינדוס %APPDATA%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
אולי אצלו זה נמצא בהפעלה באמת.....
למרות שבעיקרון 99.8% מהתוכניות הן של המערכת והן של צד 3 לא נמצאות שם אלא בשירותים כדאמרי' לעיל. -
אולי אצלו זה נמצא בהפעלה באמת.....
למרות שבעיקרון 99.8% מהתוכניות הן של המערכת והן של צד 3 לא נמצאות שם אלא בשירותים כדאמרי' לעיל.יש 2 סוגים של הפעלה אוטומטית יש תוכנות שנפתחות עם הפעלת המחשב שזה נמצא בדרך כלל במנהל המשימות בלשונית אתחול בוינדוס 10, ויש שירותים שרצים ברקע.
וורד זה לא שירות שרץ ברקע לכן זה חייב להיות או באתחול או בתיקיית הפעלה.
מכיון שוורד זה לא תוכנה שבדרך כלל רצה באתחול יותר מסתבר שזה נמצא בתיקיית הפעלה. אתה ערבבת בין שירותים לאתחול ועל זה הערתי לך,
וחוץ מזה שבוינדוס 10 msconfig לא יעיל כי הוא פשוט שולח אותך בלשונית אתחול [boot] למנהל המשימות [כבר כתבתי למעלה אבל ראיתי שלא הבנת] -
@יהודה-12 תודה על ההערה והארה!
התכוונתי לומר שאני כמעט בטוח שזה לא נמצא אצלו בתיקיית 'הפעלה'... אולי באתחול.
צ"ל שיש לו שם אולי איזה שירות צדדי שמפעיל לו את הקובץ וורד בכל פעם.... (איני יודע מה)
אבל בכל אופן - לא משנה, נשאל אותו ונחכה לתגובתו איפה אכן הקובץ הבעיתי נמצא לו במחשב...
חוצמזה, לי יש וינדוס 10 וזה לה מפנה אותי למנהל המשימות (אצלי הוא מעודכן כל הזמן, עד לעדכון מערכת גירסה 1909 ).בכל אופן, נראה שהוא הבין שזה מסתמא לא וירוס ואיך הדרכים לתן זאת.
תודה על ההסבר וההערות הבונות! -
@מנה אמר בנפתח קובץ וורד בכל הפעלה של המחשב ?! מה זה וירוס ?:
בכל פעם כשאני מפעיל את המחשב (לא תמיד) מיד נפתח לי מסמך וורד ריק חדש
כנס להגדרות>חשבונות>אפשרויות כניסה - דאג שהאפשרות "הפעל אפליקציות מחדש" תהיה לא פעילה
-
@יוסי-מחשבים אמר בנפתח קובץ וורד בכל הפעלה של המחשב ?! מה זה וירוס ?:
כנס להגדרות>חשבונות>אפשרויות כניסה - דאג שהאפשרות "הפעל אפליקציות מחדש" תהיה לא פעילה
אני ידעתי שזה אפשרות שמפעילה את מה שהיה פתוח רק לא ידעתי איך מבטלים
@יוסי-מחשבים עזרת גם לי! תודה!!!