התקנת ווינדוס על ידי הקיצור של NH.LOCAL
-
@יהודי-צעיר
כן.
(לוקח לי זמן להגיב כי אין לי חמש מוניטין) -
@מענין-לשמוע זה בגלל שיש לך שתי מחיצות בדיסק און קי. d ו-e שייכים שתיהם לאותו כונן.
אתחול רגיל לא יעזור כאן -
@NH-LOCAL כתב בהתקנת ווינדוס על ידי הקיצור של NH.LOCAL:
@מענין-לשמוע זה לא קשור ספציפית ל-iso שלי, אלא לכל התקנה של ווינדוס. הסיבה לזה היא חוסר בדרייברים של מסך. במקרה שלך - אחרי כמה שעות המחשב התעדכן באופן אוטומטי ולכן הבהירות התחילה לעבוד
@NH-LOCAL מעשה שהיה בלנובו שהיה צריך לחזור למנהל התקן הקודם
כך היה כתוב באתר שלהם ועזר -
תכנס ל ניהול-דיסקים.bat ותמחק מחיצה אחת ותרחיב את השניה
-
תודה לכל העונים אבל אני בור ועם הארץ בנושאים אלו.
אם תוכלו להרחיב יותר ולומר בדיוק מה אני אמור לעשות (ועדיף גם מה המשמעות של מה שאני יעשה כדי שפעם הבאה אני כבר יבין לבד, מה הכוונה מחיצה ומה עושים אם נהיה משום מה שתי מחיצות).
תודה רבה ממש. -
@מענין-לשמוע אפשר לראות פה על מה התגובה
-
@מענין-לשמוע לא אמרתי שהתלוננת. עניתי.
-
@NH-LOCAL
יש אפשרות אולי שתשלח אותי למקום שמסביר קצת יותר מה הכוונה מחיצה ומה אני צריך לעשות עם האונקי?
(כאן בפורום יש על זה הרבה חומר אבל חסר לי ההבנה הבסיסית ואני מפחד להתחיל בלי שאני מבין כדי שאני לא יזיק)
בתודה רבה מראש. -
@מענין-לשמוע כתב בהתקנת ווינדוס על ידי הקיצור של NH.LOCAL:
@NH-LOCAL
יש אפשרות אולי שתשלח אותי למקום שמסביר קצת יותר מה הכוונה מחיצה ומה אני צריך לעשות עם האונקי?
(כאן בפורום יש על זה הרבה חומר אבל חסר לי ההבנה הבסיסית ואני מפחד להתחיל בלי שאני מבין כדי שאני לא יזיק)
בתודה רבה מראש.קודם כל אתה צריך לגבות את כל החומר זה עלול למחוק את כולו
אח"כ תכנס לניהול דיסקים ותכניס את האונקי תראה שם את הדיסק מתווסף תלחץ עליו לחצן ימני ותלחץ על מחק וכך עד שהכל יהפוך לשחור ואז תלחץ לחיצה ימנית ותעשה אמצאי אחסון פשוט חדש כאמור לעיל בדרך הזו זה מוחק את כל החומר בכרטיס -
@דוד-משה-1
תודה רבה.
הצלחתי.