התקנת ווינדוס על ידי הקיצור של NH.LOCAL
-
תגובה: [להורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס](wsa ומקבץ תוכנות מומלצות)
תודה רבה עזר לי מאוד.
משום מה בשעות הראשונות אחרי ההתקנה כששינתי את הבהירות של המסך המסך המשיך להאיר הכי חזק למרות שהוא סימן שהוא חשוך. עכשיו בדקתי שוב וזה עובד טוב.
המחשב הוא לנובו עם מעבד די פשוט (פחות מאי 3).
האם יש עוד כאילו שנתקלו בתופעה והאם זה חזר על עצמו אחר כך?
מ''מ תודה רבה ממש!! -
@מענין-לשמוע כתב בהתקנת ווינדוס על ידי הקיצור של NH.LOCAL:
משום מה בשעות הראשונות אחרי ההתקנה כששינתי את הבהירות של המסך המסך המשיך להאיר הכי חזק למרות שהוא סימן שהוא חשוך. עכשיו בדקתי שוב וזה עובד טוב.
המחשב הוא לנובו עם מעבד די פשוט (פחות מאי 3).מסתמא לא היה דרייבר ואז עדכן את עצמו
-
@יעקב-אליעזר
אם כן כנראה זה לא אמור לקרוא שוב.
תודה רבה. -
@מענין-לשמוע זה לא קשור ספציפית ל-iso שלי, אלא לכל התקנה של ווינדוס. הסיבה לזה היא חוסר בדרייברים של מסך. במקרה שלך - אחרי כמה שעות המחשב התעדכן באופן אוטומטי ולכן הבהירות התחילה לעבוד
(אגב, אני יכול לנחש שהשוליים של החלונות היו מרובעים ולא עגולים בהתחלה, אבל זה משהו פחות בולט לעין)
-
@מענין-לשמוע אני שמח לשמוע...
-
@NH-LOCAL
משום מה האונקי שאיתו התקנתי את ווינדוס מזוהה עכשיו בתור שתי כוננים שונים.
אחרי ההתקנה עשיתי לו אתחול וזה מה שאני רואה כשאני מכניס את האונקי למחשב-
האונקי הראשון D הוא האונקי שלי, החלפתי לו שם ומחקתי את הקבצים, אך מה זה האונקי E?
הקבצים באונקי השני (-שלא קיים באמת) לא ניתנים למחיקה או אתחול כיון שהם 'לקריאה בלבד'.
מישהו יודע מה אפשר לעשות בענין? -
הקבצים באונקי השני (-שלא קיים באמת) לא ניתנים למחיקה או אתחול כיון שהם 'לקריאה בלבד'.
תנסה לעשות "הוצא"
-
@יהודי-צעיר
זה מוציא את שניהם ביחד. -
זה מוציא את שניהם ביחד.
וכשאתה מחזיר זה נשאר שתים?
-
@יהודי-צעיר
כן.
(לוקח לי זמן להגיב כי אין לי חמש מוניטין) -
@מענין-לשמוע זה בגלל שיש לך שתי מחיצות בדיסק און קי. d ו-e שייכים שתיהם לאותו כונן.
אתחול רגיל לא יעזור כאן -
@NH-LOCAL כתב בהתקנת ווינדוס על ידי הקיצור של NH.LOCAL:
@מענין-לשמוע זה לא קשור ספציפית ל-iso שלי, אלא לכל התקנה של ווינדוס. הסיבה לזה היא חוסר בדרייברים של מסך. במקרה שלך - אחרי כמה שעות המחשב התעדכן באופן אוטומטי ולכן הבהירות התחילה לעבוד
@NH-LOCAL מעשה שהיה בלנובו שהיה צריך לחזור למנהל התקן הקודם
כך היה כתוב באתר שלהם ועזר -
תכנס ל ניהול-דיסקים.bat ותמחק מחיצה אחת ותרחיב את השניה
-
תודה לכל העונים אבל אני בור ועם הארץ בנושאים אלו.
אם תוכלו להרחיב יותר ולומר בדיוק מה אני אמור לעשות (ועדיף גם מה המשמעות של מה שאני יעשה כדי שפעם הבאה אני כבר יבין לבד, מה הכוונה מחיצה ומה עושים אם נהיה משום מה שתי מחיצות).
תודה רבה ממש. -
@מענין-לשמוע אפשר לראות פה על מה התגובה