בעיה שקעי חשמל שהפסיקו לעבוד, הטסטר מראה שיש חשמל = מה הבעיה? ומה הפיתרון?
-
יש לי בניה חדשה בבית
יש לי בה שקעים ותאורה שפועלים מצוין
אבל יש לי 3 שקעים שהפסיקו לעבוד לאט לאט
(אחד הפסיק ואחרי תקופה השני וגם השלישי)
ב2 חדרים שונים.
אני בדקתי עם טסטר והוא מראה שיש חשמל
פתחתי את השקעים וגם החוט הכחול שם שהוא השלילי מחובר היטב.
אין לי קופסת ביקורת לחשמלאני לא יודע מה קרה
ואיפה אני צריך לחפש את הפיתרון
בארון חשמל בדקתי וכל החוטים הכחולים מחוברים היטב לתושבת שלהם שנמצאת בראש הארון ובתחתיתו(אני בקושי מבין בתחום החשמל)
תודה לעונים
-
@פורים-רב אם תוכל תעלה תמונה שתועיל במציאת הפיתרון
מה שאני חושב לענ"ד כל פין של תקע נכנס בין שני שיניים בשקע
נראה לי שהחיבור התרחב ואין נגיעה בין הפין לשקע
נשמח שתעלה תמונה פנימית של השקע (לאחר פירוק הפלסטיק החיצוני) -
@AVIVI כתב בבעיה | שקעי חשמל שהפסיקו לעבוד, הטסטר מראה שיש חשמל = מה הבעיה? ומה הפיתרון?:
נשמח שתעלה תמונה פנימית של השקע (לאחר פירוק הפלסטיק החיצוני)איזה תמונה אני יעלה?
יש לי שקע לבן ותמים שלא עובד, בפנים הכל מחובר היטב, ובחיובי בבדיקה של טסטר מראה שיש חשמל.
יש לי את הבעיה ב3 שקעים ובכולם שאני מכניס תקע כלשהוא הוא לא פועל. -
@פורים-רב כתב בבעיה | שקעי חשמל שהפסיקו לעבוד, הטסטר מראה שיש חשמל = מה הבעיה? ומה הפיתרון?:
@AVIVI כתב בבעיה | שקעי חשמל שהפסיקו לעבוד, הטסטר מראה שיש חשמל = מה הבעיה? ומה הפיתרון?:
נשמח שתעלה תמונה פנימית של השקע (לאחר פירוק הפלסטיק החיצוני)איזה תמונה אני יעלה?
יש לי שקע לבן ותמים שלא עובד, בפנים הכל מחובר היטב, ובחיובי בבדיקה של טסטר מראה שיש חשמל.
יש לי את הבעיה ב3 שקעים ובכולם שאני מכניס תקע כלשהוא הוא לא פועל.@AVIVI כתב בבעיה | שקעי חשמל שהפסיקו לעבוד, הטסטר מראה שיש חשמל = מה הבעיה? ומה הפיתרון?:
נשמח שתעלה תמונה פנימית של השקע (לאחר פירוק הפלסטיק החיצוני)
-
@פורים-רב אם המכשיר מחובר היטב לשקע והשקע מחובר לחוט הפנימי שהוא מחובר לארון חשמל שהוא מחובר וכו'
הסיבות הם שלא יעבוד מכשיר הם שניים בלבד או שהמכשיר מקולקל או הפסקת חשמל!
וכיון שלא כך משהוא בשרשרת פגום לכן צריך תמונה כדי להתחיל להבין ולראותכותב לך את זה בגלל מה שכתבת(אני בקושי מבין בתחום החשמל)
-
@פורים-רב אם המכשיר מחובר היטב לשקע והשקע מחובר לחוט הפנימי שהוא מחובר לארון חשמל שהוא מחובר וכו'
הסיבות הם שלא יעבוד מכשיר הם שניים בלבד או שהמכשיר מקולקל או הפסקת חשמל!
וכיון שלא כך משהוא בשרשרת פגום לכן צריך תמונה כדי להתחיל להבין ולראותכותב לך את זה בגלל מה שכתבת(אני בקושי מבין בתחום החשמל)
תודה על ההשקעה מזמנך לענות לי
הלכתי לצלם ולהעלות
הנה התמונות !
התמונה השלישית היא של שקע שעובד
IMG_20240902_163005_101_600x800.jpg -
@פורים-רב אני רואה שבשתי השקעים שלא עובדים ישנה צומת של חוטים לפניהם
אני חושב שצריך לבדוק אותם
עדיף להוציא את החוט של השקע מהצד השני של השוקולד(ככה קוראים לשחור הזה...)
כשאתה מכניס את התקע לשקע אתה מרגיש שצריך לדחוף או שהולך חלק?
ואולי תנסה להחליף את השקע שלא עובד עם ההוא שעובד ולבדוק אולי הקבלן שם לך שקעים זולים
לייתר ביטחון אני מתייג את @שטיגליץ ואת @תלת-פאזי שיודעים כנראה יותר ממני... -
-
-
ואולי תנסה להחליף את השקע שלא עובד עם ההוא שעובד ולבדוק אולי הקבלן שם לך שקעים זולים
-
משחזר מידעהשיב לפורים רב לפני 7 חודשים נערך לאחרונה על ידי משחזר מידע 9 בפבר׳ 2024, 14:35
@פורים-רב כתב בבעיה | שקעי חשמל שהפסיקו לעבוד, הטסטר מראה שיש חשמל = מה הבעיה? ומה הפיתרון?:
אני בדקתי עם טסטר
ממתי בודקים חשמל עם tester
6/15