עזרה | Tlink הורדה מחדש נכשלה- מולטימדיה UZ1122
-
היי,
התקינו להורים שלי מולטימדיה UZ1122 בפורד פיאסטה 2015. הם רצו לשקף מסך דרך Android Auto.
ניסינו להשתמש באפליקצית tlink המובנית. זה לא הצליח. הטלפון תומך אנדרואיד אוטו (Galaxy A55).
חיפשתי קצת באינטרנט. עדכנתי את המערכת. עדכנתי את האפליקציות דרך Google Play (כולל אנרודאיד אוטו) במערכת ובפלאפון. אחרי שגם זה לא עזר, עשיתי טעות ומחקתי את הtlink. כשניסיתי להתקין שוב דרך Dofun play ההורדה נכשלת. אף אפליקציה בDofun play לא מתעדכנת.
הנקודת גלישה הראתה קליטה מלאה.מה לעשות?
-
@seven013 כתב בעזרה | Tlink הורדה מחדש נכשלה- מולטימדיה UZ1122:
היי,
התקינו להורים שלי מולטימדיה UZ1122 בפורד פיאסטה 2015. הם רצו לשקף מסך דרך Android Auto.
ניסינו להשתמש באפליקצית tlink המובנית. זה לא הצליח. הטלפון תומך אנדרואיד אוטו (Galaxy A55).
חיפשתי קצת באינטרנט. עדכנתי את המערכת. עדכנתי את האפליקציות דרך Google Play (כולל אנרודאיד אוטו) במערכת ובפלאפון. אחרי שגם זה לא עזר, עשיתי טעות ומחקתי את הtlink. כשניסיתי להתקין שוב דרך Dofun play ההורדה נכשלת. אף אפליקציה בDofun play לא מתעדכנת.
הנקודת גלישה הראתה קליטה מלאה.מה לעשות?
יש אינטרנט בפועל במשהו?
וויז עובד?
איך מגיע האינטרנט? סים מובנה?
איזה חברה הסים? אולי צריך להגדיר APN? -
@מיישה היי. אין סים. דרך הוטספוט מהנייד. הווייז עובד, כשמחובר לנקודת גלישה. העדכונים למערכת, MCU, ולאפליקציות גוגל פליי ירדו בהצלחה. אבל אני לא מצליח להחזיר את TLINK... ניסיתי דרך Dofun play ורושם לי שההורדה נכשלה. יש שם עוד 2 אפליקציות שדורשות עדכון אבל ההורדה נכשלת גם.
מה כדאי לעשות? -
@מיישה היי. אין סים. דרך הוטספוט מהנייד. הווייז עובד, כשמחובר לנקודת גלישה. העדכונים למערכת, MCU, ולאפליקציות גוגל פליי ירדו בהצלחה. אבל אני לא מצליח להחזיר את TLINK... ניסיתי דרך Dofun play ורושם לי שההורדה נכשלה. יש שם עוד 2 אפליקציות שדורשות עדכון אבל ההורדה נכשלת גם.
מה כדאי לעשות?אולי תעשה עדכון מערכת?
תיכנס להגדרות>מערכת>שדרוג מערכת>שדרוג מקוון -
@מיישה בוצע אתמול בהצלחה עדכון למערכת ולMCU. כולל עדכון אפליקציות גוגל פליי, במערכת ובנייד. עדיין לא מצליח לסיים את ההורדה של Tlink
ממש מוזר
יש לי פיתרון באיפוס המערכת.
מאיפה אתה בארץ? -
תנסה את האפליקציה הזאת ותעדכן https://rechavimzelaze.ovh/topic/2071/חיבור-מערכת-t10-לאנדרואיד-אוטו-קאר-פליי/3?_=1722366809608