באג | מחשב שנדלק 10 שניות אחרי הכיבוי
-
@שלל כתב בבאג | מחשב שנדלק 10 שניות אחרי הכיבוי:
@ישעיהו-כץ
אפשר להחזיר את מצב תרדמת ע"י תוכנת Windows Manager - ראה צילום מסך (את התוכנה עצמה חפש פרוץ בפורום).בזמנו חרשתי על האינטרנט שעות כדי למצוא את הפיתרון הזה, אז עדכן אותי אם עזרבהצלחה!!
לא יודע באיזו תוכנה אתה משתמש
ככה זה נראה בלוח הבקרה
ומגיעים לזה ע"י:
בכ"א לנד"ד עד כמה שידוע לי הפיתרון הוא להגיע למקום מסוים בהגדרות ולהגדיר שלא יתעורר מחמת הזזת העכבר או הקשה במקלדת וכו' וככה הוא ישן מבלי להתעורר מעצמו כי מה שקורה זה שיש כפתור לחוץ או שהעכבר רגיש מאוד ולכן זה נראה כאילו הוא מתעורר מעצמו
הפיתרון המפורט תמצא כאן
https://answers.microsoft.com/he-il/windows/forum/all/המחשב/cf21d7ac-01c9-434e-9f34-d24c312636f1
ואם לא עזר נסה מה שיש כאן
https://support.microsoft.com/he-il/topic/מחשב-מתעורר-באופן-אוטומטי-ממצב-שינה-ii-5b98d03e-427b-b007-046a-3db8ebe2c2a2
נ.ב אתה בטח לא מתכוון שכיבית המחשב לחלוטין והוא נדלק מעצמו אלא שעשית 'שינה' והוא מתעורר מעצמו - הבנתי נכון? -
@הנני-העני כתב בבאג | מחשב שנדלק 10 שניות אחרי הכיבוי:
נ.ב אתה בטח לא מתכוון שכיבית המחשב לחלוטין והוא נדלק מעצמו אלא שעשית 'שינה' והוא מתעורר מעצמו
אני בטח כן מתכוון שיש לו באג שהוא נדלק אחרי כיבוי, ולא סתם מצבי שינה... הבהרתי את עצמי בפוסט הראשון והשלישי...
-
@ישעיהו-כץ
איך אתה מכבה את המחשב?זה קצת מריח כמו משהו שקשור לביוס!
-
@ישעיהו-כץ כתב בבאג | מחשב שנדלק 10 שניות אחרי הכיבוי:
שיש לו באג שהוא נדלק אחרי כיבוי
מה קורה אם מנתק רשת?
-
@משהקפלן כתב בבאג | מחשב שנדלק 10 שניות אחרי הכיבוי:
@ישעיהו-כץ תבדוק שכפתור הכיבוי/הדלקה לא לחוץ/תפוס פנימה.
כך היה אצלי.אם זה כדברייך
אזי המחשב היה צריך לעשות גם כיבוי כפוי שכן יש לחיצה ארוכה על הכפתור הנ"ל. -
@למה-מה-קרה אני מכבה את המחשב או ע"י כפתור הכיבוי או ע"י
ובשניהם כתוב לי "מבצע כיבוי", ואח"כ נדלק. גם כשאין למחשב רשת. נכנסתי לביוס אבל זה ביוס של מחשב כרוםבוק, אז אין שם כמעט כלום... -
@ישעיהו-כץ כתב בבאג | מחשב שנדלק 10 שניות אחרי הכיבוי:
גם כשאין למחשב רשת
בניתוק הכבל רשת?
אם כן אז לענד יש בעיות חשמל
תצטרך לבדוק בBIOS מה מוגדר בהפסקת חשמל -
@ישעיהו-כץ כשאתה מנסה לכפות כיבוי (עוד לפני שהמערכת עולת על המחשב) - אז זה גם כן נדלק מחדש?
אני מנסה לבדוק אם זה עניין של הפעלה מחדש שהמערכת עושה משום מה.. -
@חובבן-מקצועי לא בדקתי, תמיד כיביתי אחרי הוינדוס, אנסה ואעדכן בעז"ה
-
@ישעיהו-כץ אגב, בכללי, כשאתה עושה הפעלה מחדש במחשב - לוקח לו כמה שניות להידלק? (עשר שניות) - או שזה מיידית? (שוב, כדי לבדוק, האם משום מה הפקודה שהמחשב מקבל זה הפעלה מחדש)
-
@חובבן-מקצועי תסתכל בכותרת
-
@MNM כתב בבאג | מחשב שנדלק 10 שניות אחרי הכיבוי:
@ישעיהו-כץ קרה לי לפני המון שנים וגיליתי שמה שמעיר אותו זה תזוזה קלה מאוד של העכבר..
מה שצריך לעשות זה להיכנס ל"מנהל ההתקנים" > "עכברים והתקני הצבעה אחרים" > מאפיינים > ניהול צריכת חשמל.
לבטל את הסימון ב"אפשר להתקן זה להעיר את המחשב".
זהו בדיוק המדריך שאני הפניתי אליו למעלה.
עד כמה שידוע לי שמה היה מדובר שהמחשב מתעורר משינה מעצמו אך לא נדלק מעצמו.
לך זה קרה אף כשהמחשב היה כבוי לגמרי?