בקשה | הAndroid Studio. כבד לי מידי משהו יוכל לקמפל לי משהו פשוט
-
אני מנסה לעשות אפליקציה שהופכת את הטלפון שמחובר בבלוטוס לרמקול למעיין קריוקי
קוד הבאת מGPT אהל המחשבון שלי רק עם 64 ג'ב ואין לי איפה לאחסן ביכלל 1.3 ג'ב ולהוריד ולהתקין זה גם סיפור בפנ'ע ואני מבקש למי שיש לו כבר אולי יוכל רק לקחת את הקוד לקמפל לאפק ולהחזיר? שיך או שאני חולם תודה -
@יוני-זי כתב בבקשה | הAndroid Studio. כבד לי מידי משהו יוכל לקמפל לי משהו פשוט:
אני מנסה לעשות אפליקציה שהופכת את הטלפון שמחובר בבלוטוס לרמקול למעיין קריוקי
קוד הבאת מGPT אהל המחשבון שלי רק עם 64 ג'ב ואין לי איפה לאחסן ביכלל 1.3 ג'ב ולהוריד ולהתקין זה גם סיפור בפנ'ע ואני מבקש למי שיש לו כבר אולי יוכל רק לקחת את הקוד לקמפל לאפק ולהחזיר? שיך או שאני חולם תודהבלי קשר, אין כמעט קוד של GPT שיכול להתקמפל ישר, GPT יכול להשלים קוד (גם את זה צריך לבדוק)
בקיצור, בשביל לפתח אפליקציות צריך ללמוד תכנות -
@יוני-זי כתב בבקשה | הAndroid Studio. כבד לי מידי משהו יוכל לקמפל לי משהו פשוט:
יש את העניין של רוצה אדם בקב שלו
קוד: GPT
הפקה וקימפול: אחד מחברי מתמחיםאיפה ה"קב שלו" כאן...
-
פוסט זה נמחק!
-
תכלס' הקב שלו לא שווה כלום
-
@מתושלח-הבבלי כתב ב[בקשה | הAndroid Studio.
בלי קשר, אין כמעט קוד של GPT שיכול להתקמפל ישר, GPT יכול להשלים קוד (גם את זה צריך לבדוק)
בקיצור, בשביל לפתח אפליקציות צריך ללמוד תכנותאם צאט GPT כתב לי קוד והעתקתי אותו ולאחמ"כ פתחתי שוב את צ'אט GPT וביקשתי ממנו שיסביר לי שורות קוד והבאתי לו את מה שכתב קודם וההסבר שלו התאים למה שאני צריך אפשר לבנות על זה שהשורות קוד בסדר?
-
@חטח כתב בבקשה | הAndroid Studio. כבד לי מידי משהו יוכל לקמפל לי משהו פשוט:
@כולם @יוני-זי בסך הכל ביקש שיקמפלו לו משהו, למה אתם מתחילים להעיר?
מי שיכול לקמפל שיקמפל ואחר כך אם זה לא יעבוד אז תדברו...את מה ש@יוני-זי מנסה לנסות, אני חושב ש99% מהאנשים שעובדים כמתכנתים נטיבים יכשלו בדבר , כי זה דבר שצריך הבנה עמוקה במערכת של באנדרואיד, ולדעתי זה לא אפשרי בלי רוט, ואני לא מדבר על לעשות את זה בין 2 סמארטפונים דרך אפליקצייה, שזה יחסית מאוד קם אלא שהסמארטפון יראה כאוזנייה בלוטות אמיתית, שזה קשה מאוד. לכן שgpt המציא קוד כזה, זה פשוט לשרוף את הזמן, גם מחשבון הוא לא יודע לעשות... לכן אני חושב שבצדק העירו לו, פיתוח אנדרואיד זה לא דבר שאפשר לעשות דרך gpt, וכשזה יהיה אפשרי, אז זאת אומרת שgpt יוכל לעשות גם 99% מהעבודות שקיימות היום.