בירור | מחיקת הודעות בצ'אט
- 
ישנה אפשרות לקבוע שלא תהיה אפשרות למחוק הודעות בצ'אט או במרחב המשותף? 
 תודה לכולם
- 
 תודה לכולם@תפרוחניק-בלב כתב בבירור | מחיקת הודעות בצ'אט: ישנה אפשרות לקבוע שלא תהיה אפשרות למחוק הודעות בצ'אט או במרחב המשותף? 
 תודה לכולםבצ'אט עסקי כמדומני שזה אפשרי. 
- 
@תפרוחניק-בלב כתב בבירור | מחיקת הודעות בצ'אט: ישנה אפשרות לקבוע שלא תהיה אפשרות למחוק הודעות בצ'אט או במרחב המשותף? 
 תודה לכולםבצ'אט עסקי כמדומני שזה אפשרי. @א-מ-ד כתב בבירור | מחיקת הודעות בצ'אט: @תפרוחניק-בלב כתב בבירור | מחיקת הודעות בצ'אט: ישנה אפשרות לקבוע שלא תהיה אפשרות למחוק הודעות בצ'אט או במרחב המשותף? 
 תודה לכולםבצ'אט עסקי כמדומני שזה אפשרי. איך? אני לא מכיר כזו אופציה. 
- 
@תפרוחניק-בלב כתב בבירור | מחיקת הודעות בצ'אט: ישנה אפשרות לקבוע שלא תהיה אפשרות למחוק הודעות בצ'אט או במרחב המשותף? 
 תודה לכולםבצ'אט עסקי כמדומני שזה אפשרי. @א-מ-ד מה זה בכלל? 
- 
 תודה לכולםבצ'אט עסקי כמדומני שזה אפשרי. 
- 
@צדיק-תמים לא יודע, לא יצא לי עדיין לנהל קבוצות עסקיות... אבל ראיתי שזה קיים יכול להיות שאוטומטית זה ככה? תיכנס מחשבון שהוא לא מנהל ותבדוק 
- 
@צדיק-תמים לא יודע איך, אבל יש כדי אופציה... 
  אבל כמובן, אפשר לערוך ל נקודה או משהו אחר... 
- 
@צדיק-תמים לא יודע, לא יצא לי עדיין לנהל קבוצות עסקיות... אבל ראיתי שזה קיים יכול להיות שאוטומטית זה ככה? תיכנס מחשבון שהוא לא מנהל ותבדוק 
- 
 תודה לכולם@תפרוחניק-בלב אני משתמש בעסקי אנשים לא יכולים למחוק הודעות רק המנהלים