הסבר | כל מה שאתה צריך לדעת על Google Voice
-
אני אמריקאי שלומד בישראל
אז כנראה שאני מכיר את הנושא הזה טוב יותר מכל אחד אחר... ומכיוון שקיבלתי כמה מיילים המבקשים עזרה במצב זה, אצור מדריך שמסביר הכל.
Google voice הוא שירות שאתה יכול ליצור מספר טלפון בארה"ב שאינו מחובר לאף ספק. זה עובד דרך חיבור נתונים ואתה יכול לתקשר עם אמריקאים ללא עלות כלל. זה עובד דרך חיבור נתונים ואתה יכול לתקשר עם אמריקאים ללא עלות כלל. זה כמו אפליקציית טלפון שנייה שאינה מחוברת לכרטיס ה-SIM שלך.
ישנן מספר נקודות שצריך להביא לידי ביטוי כדלקמן:
- זמינות
- דרישות
- vpn
- תכונות
- אזהרות
- אפליקציות דומות
זמינות
אז לפי גוגל, google voice זמין רק לארה"ב וקנדה. יש עוד 11 מדינות שדיווחו "שהן יכולות להשתמש בזה" למחצה לשליש ולרביע... חלק מהמאפיינים... אבל ישראל היא לא אחת מהמדינות האלה, לעת עתה לפחות.
דרישות
כדי להשיג מספר google voice, הדבר העיקרי שאתה צריך הוא מספר טלפון רגיל שעדיין לא נעשה בו שימוש עבור google voice. תצטרך לאמת את המספר שלך עם קוד sms.
גוגל מנסה כמיטב יכולתם בפיצוח מספרים מזויפים או מספרים וירטואליים. כמו מספרי שימוש חד פעמי. עכ"פ זה לא פתרון.VPN
יש אנשים שעושים חשבון פשוט. למה אני לא יכול להשתמש ב-vpn של ארה"ב?
תקשיב אחי! זה לא עובד. איפשהו בתהליך ההתקנה זה ייכשל, יאבד את המספר שלך מכיוון שכבר נעשה בו שימוש... תאמין לי שניסיתי הכל. איכשהו, גוגל יודע שאתה לא בארה"ב.
מה שאתה צריך לעשות זה לגרום לחבר שלך להיכנס לחשבון Google שלך בזמן שהוא נמצא בארה"ב. אמת את הקוד סמס עם הספק של ארה"ב, בצע שיחת טלפון לבדיקה, ואז תוכל להיכנס לחשבון הגוגל שלך כאן בישראל.
לאחר מכן, הודעות טקסט יפעלו מיד, והשיחה תעבוד מעט מאוחר יותר. אולי שבוע, אולי חודש. אבל זו הדרך היחידה.
לסיכום, המכשיר המשמש להגדרתו חייב להיות בארה"ב. לא גרמניה, לא בריטניה, אלא בארה"ב או בקנדה.תכונות
google voice מציע שיחות, הודעות טקסט, הודעות טקסט עם תמונות ותמלול דואר קולי. זה יכול לקבל הקלטות קול וסרטונים אבל לא יכול לשלוח. זה גם יכול לבצע שיחות רק לארה"ב או לקנדה. לא בינלאומי. (אולי עוד כמה מדינות, אבל לא לישראל)
אתה לא יכול להגדיר חשבונות במספר זה, כמו וואטסאפ. טלגרם אכן עובד, אבל רבים אחרים לא.אזהרות
"שלום? הביטוח והדרכון שלך מקולקלים"
כל רמאי הודי רוצה מספר גוגל קולי כדי לבצע שיחות לארה"ב. וגוגל רוצה למנוע את זה. אז יש גלאי כללים אוטומטיים שיאסרו את החשבון שלך אם יופר.- שליחת קישורים
- שליחת אותה הודעה בדיוק למספר אנשי קשר
- שליחת יותר מדי הודעות
- להיות במצב לא מקוון במשך 6 חודשים
- קבלת הודעות רבות
- ביצוע שיחות רבות
- שימוש בו למטרות עסקים
- מפעילים מילים כמו ביטקוין, סיסמה ומילים לא מתאימות.
ברגע שייחסם, החשבון שלך יושעה לנצח. לעולם לא תוכל להשתמש ב-Google Voice עם חשבון Google הזה. אל תזלזל בהם. הרובוט מזהה טוב יותר ממה שאתה חושב.
אפליקציות דומות
יש אפליקציות אחרות שמציעות שירותים דומים. אבל אף אחד מהם לא טוב כמו google voice. יש להם מודעות, והרבה יותר מדי הגבלות, שישגעו אותך.
הטובים מבין האחרים הם TEXTNOW. זה אכן תומך בווטסאפ, שליחת סרטונים, הקלטות קול ודברים אחרים. אבל הנה המלכוד - אם אתה לא משתמש בו במשך שבוע בלבד, אתה מאבד את המספר - למעט אם אתה משלם כמובן. יש לו גם מודעות... מה שלא יהיה, זה לא מנצח את Google Voice.אני חושב שכיסיתי את כל מה שאתה צריך לדעת. ומכיוון שאני בטוח בכל מילה שאמרתי -
בבקשה אל תגיב כאן. הנה דף לשאלות ותשובות