עזרה | צרוף אוטומטי לקבוצת גוגל
-
-
@אלי-30 כתב בעזרה | צרוף אוטומטי לקבוצת גוגל:
איך אני עושה צרוף אוטומטי שמשהו ישלח הודעה למייל מסוים ויצורף ישירות לקבוצת גוגל
1. צור סקריפט חדש בגוגל סקריפט:
לחץ על "חדש" (New) > "עוד" (More) > "Google Apps Script".
2. כתוב את הקוד:
תוכל להעתיק ולהדביק את הקוד הבא לסקריפט שלך.
function checkEmail() { var threads = GmailApp.search('is:unread'); // מחפש הודעות לא נקראות var messages = GmailApp.getMessagesForThreads(threads); messages.forEach(function(thread) { thread.forEach(function(message) { var subject = message.getSubject(); var sender = message.getFrom(); // כאן תוכל להגדיר את הכותרת שצריך לבדוק if (subject.includes("כותרת מסוימת")) { var groupEmail = "your-group-email@gmail.com"; // הכנס את המייל של קבוצת הגוגל שלך try { // הוסף את השולח לקבוצת המייל var group = GroupsApp.getGroupByEmail(groupEmail); group.addMember(sender); } catch (e) { Logger.log("שגיאה בהוספת השולח לקבוצה: " + e.message); } // סמן את ההודעה כדואר שנקרא message.markRead(); } }); }); }
אל תשכח להחליף את your-group-email@example.com עם המייל של קבוצת הגוגל שלך, ואת "כותרת מסוימת" עם הכותרת שתרצה לבדוק.
3. הגדר את התזמון:
כדי שהסקריפט יתבצע באופן אוטומטי, לחץ על "איקון השעון" (Triggers) בצד שמאל.
לחץ על "Add Trigger", בחר את הפונקציה checkEmail ובחר את התזמון שבו תרצה שהסקריפט יתבצע (למשל, כל 10 דקות או כל שעה).4. שמור והרשאות:
שמור את הסקריפט (תן לו שם) והענק לו את ההרשאות הנדרשות כדי לגשת לדוא"ל שלך ולעבוד עם קבוצות.
כדאי שתשים לב:
יש לוודא שיש לך את ההרשאות המתאימות להוסיף חברים לקבוצה.
אם השולח כבר חבר בקבוצה, תצטרך להוסיף לוגיקה כדי לבדוק זאת לפני הוספה.
הקפד לבדוק את הסקריפט על הודעות שנשלחות אליך כדי לוודא שהכול עובד כמו שצריך. -
@יוסף-אלחנן בעבר ניסתי לשאול אותו הוא המציא פונקציות לא קיימות בגוגל סקריפט
אבל לך תדע אולי לו זה יעבוד
אבל זה נראה לי gemini ולכן לא נראה לי יעבוד -
@יצחק-g כתב בעזרה | צרוף אוטומטי לקבוצת גוגל:
או שיש למישהו צאט AI פתוח בנטפרי?
אני מאמין שיש עוד...
עריכה:
רובי הבוטקרדיט ל @מגנוס-קרלסן
-