מדריך | כלים שימושיים להכנת גירסא לנוקיה
-
@איש-הישראלי כתב במדריך | כלים שימושיים להכנת גירסא לנוקיה:
להורדה -ResOver.rar
תוכל לכתוב איפה מצאת? חיפשתי הרבה ולא מצאתי כלום (אולי יעזור לי בחיפושים אחרים)
תודה -
@איש-הישראלי כתב במדריך | כלים שימושיים להכנת גירסא לנוקיה:
בפורום הרוסי.. בנושא של 215
לא מצאתי, אתה יכול לתת קישור?
תודה -
-
@yeh-0 מי שפירסם שם לא היה לו מושג מה הוא עושה ודעברתי איתו ג''כ הדרך לפתור את הקשיים שיהיו לכם כל הסקירות שעשיתי באינטרנט בכל פורום בכל שפה לא הועילו להמשך... ההמשך יצתרך להיעשות ע''י הראש היהודי שלך עם השכל שבו . המלצה אני קראתי את הפוסט שלו וניסיתו ברעיונות שהביא ורק בזבז לי הרבה זמן
-
@10110000 אולי אתה צודק הבעיה שאין לי מושג מאיפה להתחיל הכל נראה בלגן גדול וזה אחרי ניסיון ארוך להבין מה קורה שם,וגם עדיין לא קיבלתי את המכשיר לניסוי, ולפי מה שהבנתי כל שינוי קל בEXCE למיניהם תוקע את הטלפון-זה יפתר בצריבה מחדש?
(אגב, לא כ"כ קשור לפוסט אבל זה כלי שימושי לגירסה לנוקיה-תוכל לפרט מה זה אומר לשנות חתימה בFDL ואיך עשו את זה? אני יכול גם לעשות את זה דרך צריבה ע"י SD CARD? (אני תקוע עם מכשיר של ועדה שעד שמצאתי מכשיר לניסוי א"א לעשות בו כלום)
תודה -
@רוצה-לדעת-3 לא כמו שאמרתי אין דרך לערוך את הקבצים החתומים (חוץ מאולי לפרוץ גמו שכתוב כאן אבל זה דברים מאוד מסובכים...)
-
@yeh-0 כתב במדריך | כלים שימושיים להכנת גירסא לנוקיה:
@10110000 אולי אתה צודק הבעיה שאין לי מושג מאיפה להתחיל הכל נראה בלגן גדול וזה אחרי ניסיון ארוך להבין מה קורה שם,וגם עדיין לא קיבלתי את המכשיר לניסוי, ולפי מה שהבנתי כל שינוי קל בEXCE למיניהם תוקע את הטלפון-זה יפתר בצריבה מחדש?
(אגב, לא כ"כ קשור לפוסט אבל זה כלי שימושי לגירסה לנוקיה-תוכל לפרט מה זה אומר לשנות חתימה בFDL ואיך עשו את זה? אני יכול גם לעשות את זה דרך צריבה ע"י SD CARD? (אני תקוע עם מכשיר של ועדה שעד שמצאתי מכשיר לניסוי א"א לעשות בו כלום)
תודהכנ"ל
-
-
@גלעדבןדוד אתה יודע זה כל הקושי שהכול נראה כמו פח זבל גדול, וזה באמת פח זבל שצריך לפענח לא מבין מה הסיבה להשקיע כל כך אני יכול לומר שזה לוקח המון זמן להבין מה הולך הרבה אנשים מסתבכים בדברים הפשוטים... עדיף שתלכו ללמוד פייתון או משהו כזה יותר יעיל לחיים
-
-
@איש-הישראלי זה לא נותן לי לשנות את התמונת פתיחה מה הטעות שלי?
-
@גלעדבןדוד כתב במדריך | כלים שימושיים להכנת גירסא לנוקיה:
@איש-הישראלי זה לא נותן לי לשנות את התמונת פתיחה מה הטעות שלי?
אני יעלה מדריך איך לשנות, זה טיפה מסובך