בעיה | שחזור בוורד
-
@דוד-משה-1 אין שמירה אוטמטית על הקובץ הזה וגם עשיתי שמירה עליו רגילה רק שבטעות חצי מהקובץ נמחק לפני שעשיתי שמירה
-
@דוד-משה-1 אין שמירה אוטמטית על הקובץ הזה וגם עשיתי שמירה עליו רגילה רק שבטעות חצי מהקובץ נמחק לפני שעשיתי שמירה
@שמואל-רובין כתב בבעיה | שחזור בוורד:
אז את רוצה שליטה מרחוק
-
אם כי עדיף ש @מתכנת-חובב יעשה את זה בתשלום סימלי
-
אם כי עדיף ש @מתכנת-חובב יעשה את זה בתשלום סימלי
@דוד-משה-1 תודה רבה
-
מישהו יודע אם יש אפשרות לשחזור חלק מקובץ וורד שנמחק בטעות ויצאו מהקובץ ועשו שמור ושמר בלי הקטע שנמחק תודה רבה
מישהו יודע אם יש אפשרות לשחזור חלק מקובץ וורד שנמחק בטעות ויצאו מהקובץ ועשו שמור ושמר בלי הקטע שנמחק תודה רבה
או בטמפ של וורד בכתובת הזו
C:\Users\שם המשתמש שלך\AppData\Roaming\Microsoft\Wordאו לשחזר משם אם זה כבר לא שם....
שים לב להעתיק את התיקיה [כי היא מוחקת את עצמה כל הזמן...] ואז להעתיק לשם חומר מגובה ולפתוח במקור כי קבצי ASD (טמפ של וורד) נפתחים רק שם.
בהצלחה.
-
או בטמפ של וורד בכתובת הזו
C:\Users\שם המשתמש שלך\AppData\Roaming\Microsoft\Wordאו לשחזר משם אם זה כבר לא שם....
שים לב להעתיק את התיקיה [כי היא מוחקת את עצמה כל הזמן...] ואז להעתיק לשם חומר מגובה ולפתוח במקור כי קבצי ASD (טמפ של וורד) נפתחים רק שם.
בהצלחה.
@DANIEL-4 אני לא מוצא את זה שם מה צריך אז לעשות
-
נכנסת לכתובת ההיא?
תעשה מאפיינים על התיקית אב - תראה אם זה מכיל משהו אולי נסתרים.
אם אין כלום אז צריך שיחזור מהתיקיה הזו - ובהקדם בפרט שאם יש לך SSD 99% שTRIM דלוק והוא ינקה לנו את השטח מהר....בהצלחה
-
נכנסת לכתובת ההיא?
תעשה מאפיינים על התיקית אב - תראה אם זה מכיל משהו אולי נסתרים.
אם אין כלום אז צריך שיחזור מהתיקיה הזו - ובהקדם בפרט שאם יש לך SSD 99% שTRIM דלוק והוא ינקה לנו את השטח מהר....בהצלחה
@DANIEL-4 איך עושים שיחזור מהתיקיה הזאת
-
או מתכנת מומחה או לא זוכר בדיוק מה שמו במייל - אגוזקוקוס בג'ימייל.
או עוד כמה כאן [אני אישית כרגע באובר זמן....]
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות