עזרה | תרגום תמונות באפליקציית גוגל תרגום
-
יש לי נגן בלי מצלמה, ובאפליקציית גוגל תרגום כדי לתרגם תמונות צריך את google lens, ואני לא מצליח להתקין את LENS, הוא כותב שזה לא נתמך, לכאו' בגלל שאין מצלמה, ולכן אני גם לא יכול לתרגם תמונות.
למישהו יש פיתרון איך אני יוכל לתרגם גם תמונות?
*אני צריך את זה באופליין. -
אתה יכול לתרגם עם microsoft translate גם באופליין ראה כאן אבל באופליין התרגום תמונות שלו לא משהו..
(הוא עושה את הטקסט כאילו מעל התמונה) -
@מתמחה-צעיר כתב בעזרה | תרגום תמונות באפליקציית גוגל תרגום:
אתה יכול לתרגם עם microsoft translate גם באופליין ראה כאן אבל באופליין התרגום תמונות שלו לא משהו..
יש לי את מייקרוסופט, אבל אני מעדיף את גוגל תרגום, הוא הכי טוב.
@א-ר כתב בעזרה | תרגום תמונות באפליקציית גוגל תרגום:
אבל אין לי מצלמה. שם הוא שאל איך אפשר להגיע למצלמה (שגם לזה צריך lens), ולכאו' גם אם אני יתקין את הגירסא הישנה זה לא יעזור לי, כי אני רוצה תרגום של תמונות, לא ממצלמה.
-
@י-פרל כתב בעזרה | תרגום תמונות באפליקציית גוגל תרגום:
*אני צריך את זה באופליין.
אני חושב שאין הרבה אפליקציות שיכולות באופליין לתרגם תמונות, אז כמו ש @י-פרל הציע את התרגום של מיקרוסופט
-
@יוסף-אלחנן בעיקרון יש תרגום גוגל באופליין, רק צריך לזה את google lens, והנגן שלי לא תומך בזה. אז שאלתי אם יש לזה פתרון.
-
@מתמחה-צעיר כתב בעזרה | תרגום תמונות באפליקציית גוגל תרגום:
יש לי את מייקרוסופט, אבל אני מעדיף את גוגל תרגום, הוא הכי טוב.
אבל אין לי מצלמה. שם הוא שאל איך אפשר להגיע למצלמה (שגם לזה צריך lens), ולכאו' גם אם אני יתקין את הגירסא הישנה זה לא יעזור לי, כי אני רוצה תרגום של תמונות, לא ממצלמה.
זה אני שאלתי שם
האפליקציה הזו מתרגמת גם תמונות מהגלריה
לא בדקתי באופליין -
האפליקציה הזו מתרגמת גם תמונות מהגלריה
לא בדקתי באופלייןאיזה, של מיקרוסופט?
ודאי שגם באופליין -
-
@עם-ישראל-חיי תוכל לעשות שתרגום גוגל יתרגם גם תמונות, אפי' שאין לי מצלמה ו-google lens?
-
@עם-ישראל-חיי מה עם התוכנה? אתה מתקדם עם זה?
-
@י-פרל
אני עכשיו מעלה לך לדרייב
העלתי (דווקא את הגרסא הזאת כי גם תרגמתי אותה וגם היא פרוצה-אין לי מושג מה הפריצה)
וגם היא היחידה שעובדת טוב עם גוגל טרנסליט אופליין...https://drive.google.com/file/d/10J4nu0kfs8WW8tjHN0R-jSK3#####hdpIwT0w/view?usp=drivesdk
כמובן להוריד סולמיות.
תהנה -
-
-
@עם-ישראל-חיי כתוב שם שזה לאנדרואיד 10, ולי יש אנדרואיד 8.
אגב מה זה אומר "קורא קבצי ZIM"? איך זה עוזר לתרגום גוגל? -
יש לי נגן בלי מצלמה, ובאפליקציית גוגל תרגום כדי לתרגם תמונות צריך את google lens, ואני לא מצליח להתקין את LENS, הוא כותב שזה לא נתמך, לכאו' בגלל שאין מצלמה, ולכן אני גם לא יכול לתרגם תמונות.
למישהו יש פיתרון איך אני יוכל לתרגם גם תמונות?
*אני צריך את זה באופליין.זה לא בגלל שהוא לא תומך במצלמה אלא בגלל שהכרום גוגל שלך לא מעודכם למהדורה הכי חדשה, ואת זה לכאו' אין לך דרך לעדכן כך שלדעתי חבל"ז...
-
@עם-ישראל-חיי כתוב שם שזה לאנדרואיד 10, ולי יש אנדרואיד 8.
אגב מה זה אומר "קורא קבצי ZIM"? איך זה עוזר לתרגום גוגל?מחילה זה קובץ אחר, תבדוק עכשיו
-
@עם-ישראל-חיי תאשר גישה