בעיה | איך מתחברים לאינטרנט בווינדוס 7?
-
יש לי מחשב עם ווינדוס 7 , בשורת המשימות אין אפשרות לוויפיי אין לי מושג למה , גם כשאני לוחץ על החץ כלפי מעלה לא נותן לי אפשרות לוויפי , בהגדרות רשת אין לי ידיעה איך מתחברים באמצעות כבל רשת ... מה עושים? לטענת חברת הראוטר שלי ( אתרוג ) אין באחריותם לדאוג לי להיתחבר דרך ווינדוס 7... אשמח לעזרה
-
@ODEDPERI313 כתב בבעיה | איך מתחברים לאינטרנט בווינדוס 7?:
יש לי מחשב עם ווינדוס 7 , בשורת המשימות אין אפשרות לוויפיי אין לי מושג למה , גם כשאני לוחץ על החץ כלפי מעלה לא נותן לי אפשרות לוויפי , בהגדרות רשת אין לי ידיעה איך מתחברים באמצעות כבל רשת ... מה עושים? לטענת חברת הראוטר שלי ( אתרוג ) אין באחריותם לדאוג לי להיתחבר דרך ווינדוס 7... אשמח לעזרה
לא ככ מובן לי המצב
חיבור באמצעות כאבל rg45 ישירות לראוטר לא מקנה לך את היכולת לגלוש?בנייחים בד"כ אין רכיב ווי פיי מובנה וצריך לקנות דונגל או כרטיס רשת
בניידים בד"כ יש מובנה אבל יש סינונים שמסירים את הרכיב. -
יש לי מחשב עם ווינדוס 7
מחשב נייד ?
אולי באמת אין לו וייפיי -
יש לי מחשב נייח , כנראה שבאמת אין לו כרטיס רשת כך שאין וויפי אבל משום מה הוא לא מתחבר לי גם עם כבל רשת משום מה , אין אינטרנט ... מוזר.
הוא לפעמים מקפיץ פופ-אפ שכתוב שמה המערכת זיהתה התנגשות IP , מחשב אחר גולש ברשת עם אותה כתובת אייפי מה זה ואיך מטפלים בזה<< -
יש לי מחשב נייח , כנראה שבאמת אין לו כרטיס רשת כך שאין וויפי אבל משום מה הוא לא מתחבר לי גם עם כבל רשת משום מה , אין אינטרנט ... מוזר.
הוא לפעמים מקפיץ פופ-אפ שכתוב שמה המערכת זיהתה התנגשות IP , מחשב אחר גולש ברשת עם אותה כתובת אייפי מה זה ואיך מטפלים בזה<<עדיין לא ברור מה אתה כותב..
האם כשאתה מעלה מערכת הפעלה אחרת את מצליח לגלוש? והאם מחשב אחר כן מצליח לגלוש על הך רשת בחיבור קווי? -
דרך וויפי ממחשב אחר כן מצליח לגלוש , מהמחשב נייח הנ"ל שאין לו אפשרות להיתחבר דרך וויפי לא הולך . ניסיתי את הפקודה הזאת
ועדיין לא פתר לי את הבעיה , עכשיו כותב לי החיבור שלך אינו פרטי ...? -
ועדיין לא פתר לי את הבעיה , עכשיו כותב לי החיבור שלך אינו פרטי ...?
זו כבר בעייה של תעודת אבטחה לכאורה
-
כן נכון תודה רבה.